- Konu Sahibi gamzeli_st
-
Böyle bir mahluk için bırak üzülmeye, düşünmeye aklını getirmeye bile değmez
Daha çok gençsin 20 yaşındasın.
Adam gibi adamını bulursun.
Her şey gönlünce olsun canım
gerçekden deymeyecek bi insanmış,laflara bak,itirazın mı var filan..yazık ya,kız sana o kadar zaman harcamış emek vermiş,hakkın yok diyor bide..Allahından bulsun..emin ol çok pişman olur,bi iki dklık zevkleri bitince seni çok arar..
seninde Allah gönlüne göre versin,herkes bunun gibi değil inancını yitirme,seninde değerini bilecek sana bu yaşadıklarını unutturacak biri çıkacaktır karşına muhakkak..oda derdine yansın ona buna yalvarsın zavallı..
bence uzulme gencsın guzeLsın daha 20 yasındasın aptallarla oyun oynama yasın gecmedımı :d bosver sen onu umursama o pısmanlıgını gorur ama sakın donme zaten donmezsnde ablacım bnce kendını bı karaktersız ıcın uzmeye degmez aglamaaa bu dunyanın bıde obur dunyası var orda nasılsa hesap vercekler ne dıyım sn aşka lanet etme kısmetın bi yerde senı beklıyor ve daha iyi biriyle :)) Rabbim hakkında hayırlısını eylesin .) ben kendı fıkrımı yazdm ıster beyen ıster beyenme :)
evet hiç değmicek biri anladığınız gibi.Bugün ilk defa aradı açmadım mesaj atmış 2 tane geç gördüm.Bana bi adres yaz sana ait şeyleri yollicam yazmış 2 mesajdada "adamın canını sıkma cvp ver adresi yolla yoksa sizin eve yollicam yada abin geldiğinde vereyim dedi.
Bende adresi yazıp gönderdm sadece.Sonra aradan yarım saat geçti bende ona göndericem haliyle.O yüzden bi daha bi daha msj atıp canımı sıkmaktansa hemen onuda halledim dedim " sizde adresinizi yazın göndereyim" dedim. " istemiyorum" yazmış hiçbişey demedim artık konuşulcak şeyimiz kalmadı bitmiştir diye
2 tane daha mesaj gelmiş " mutlumusun x" 2.cidede " galiba çok mutlusun"
hiçbişey demedim eminim şimdi eve gidim iş çıkışı yine yazar bişeyler.Sanki suçlu benim ya ne kadar mantıksız hareket ediyo
İyi yapmışsın canım benim. Hiç bir şekilde muhatap olma ne derse desin karşılık verme. Tavsiyem budur. Bırak o pişman olsun dövünsün sen dik dur)
Geri dönüş sinyalleri verilmiş :79: Ne kadar aptal oluyo bazı insanlar
bütün hepsi mi böyle bu yaratıkların????? aşık olmak suç mu?
cnm benim ya üzülme zaman herşeyin en iyi ilacı insanın başına neler geliyor neler geçiyor yaşın daha çok genç ama bazı kadınlara göre şanslı hissetmelisin kendini ya sevgilinin yüzünü evlenip çoluk çocuğa karıştıktan sonra görseydin o zaman daha zor olurdu işin evli bi bayan olarak flört dönemiyle evlilik döneminin arasında çok fark var o yüzden vardır bundada bi hayır diyip üzülmüycen
Saol canım şimdiden msjlar atmaya başladı zaten ama ben gururluyum asla dönemem her ne kadar sevmişsemde dönemem bu ona ve bana iyilik değil kötülük olur.Bi hayır gelmez ben ona böyle bi durumda dönerek kendimin ne kdar rahat herşeyi kabullenen biri gibi göstermiş olurum artık hep istediğini yapar.demezki beni sevdiği için yapıyo fln diye şükretmez yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?