Aşka lanet olsun

Böyle bir mahluk için bırak üzülmeye, düşünmeye aklını getirmeye bile değmez
Daha çok gençsin 20 yaşındasın.
Adam gibi adamını bulursun.
Her şey gönlünce olsun canım

Böyle bir mahluk için bırak üzülmeye, düşünmeye aklını getirmeye bile değmez
Daha çok gençsin 20 yaşındasın.
Adam gibi adamını bulursun.
Her şey gönlünce olsun canım

evet hiç değmicek biri anladığınız gibi.Bugün ilk defa aradı açmadım mesaj atmış 2 tane geç gördüm.Bana bi adres yaz sana ait şeyleri yollicam yazmış 2 mesajdada "adamın canını sıkma cvp ver adresi yolla yoksa sizin eve yollicam yada abin geldiğinde vereyim dedi.

Bende adresi yazıp gönderdm sadece.Sonra aradan yarım saat geçti bende ona göndericem haliyle.O yüzden bi daha bi daha msj atıp canımı sıkmaktansa hemen onuda halledim dedim " sizde adresinizi yazın göndereyim" dedim. " istemiyorum" yazmış hiçbişey demedim artık konuşulcak şeyimiz kalmadı bitmiştir diye

2 tane daha mesaj gelmiş " mutlumusun x" 2.cidede " galiba çok mutlusun"

hiçbişey demedim eminim şimdi eve gidim iş çıkışı yine yazar bişeyler.Sanki suçlu benim ya ne kadar mantıksız hareket ediyo

Diyorum ya beni en çok kızdıran haketmediğim bişeyin bana söylenmesidir.Ben bunları haketmedim.O haketti utan dedim. cvp olarak " utancak olan ben değilim sensin" dicek kadar gerizekalı.Ben nelerden fedakarlık yaptım bi bilseniz of varya hep iyi niyetten kaybediyorum.Canı cehenneme.Adam olsaydı yanımda yer bulurdu ama hainlik yaptı 1 senemi boşu boşuna harcadı.Hakkım var tabi öbür dünyada sorulcak bunları hesabı.Benim ahımı aldı

Saol canım şimdiden msjlar atmaya başladı zaten ama ben gururluyum asla dönemem her ne kadar sevmişsemde dönemem bu ona ve bana iyilik değil kötülük olur.Bi hayır gelmez ben ona böyle bi durumda dönerek kendimin ne kdar rahat herşeyi kabullenen biri gibi göstermiş olurum artık hep istediğini yapar.demezki beni sevdiği için yapıyo fln diye şükretmez yani

Saçmalıklardan ibaret..Bence erkenden kurtulduğun için otur kalk şükret arkadaşım..

Bu nasıl rezil bir insan böyle yaa,hem suçlu hem güçlü..Bu kadarıda pes yanii..Sen kendini hiç üzmemelisin bence.Ben bu kadar rezilini ilk kez görüyorum..

15-16 yaşında bir ÇOCUKLA yatan adi bir insandan kurtuldun bunu unutma bence.Yol yakınken kurtulmuşsun..Üzülmeye değecek bir insan değilmiş.

İyi yapmışsın canım benim. Hiç bir şekilde muhatap olma ne derse desin karşılık verme. Tavsiyem budur. Bırak o pişman olsun dövünsün sen dik dur )

Geri dönüş sinyalleri verilmiş :79: Ne kadar aptal oluyo bazı insanlar

İyi yapmışsın canım benim. Hiç bir şekilde muhatap olma ne derse desin karşılık verme. Tavsiyem budur. Bırak o pişman olsun dövünsün sen dik dur )

tek dileğim bu.Ama hani yakışıklı ya kendini beğenmiş ya pekte ümidim yok.Dün akşam yine msj atar diye düşünmüştüm ama atmadı hayret.

Hiç faceye takılmayan insan şimdide yeni yeni resimler fln ekliyo sırf kasıtlı yapıyo bende ekli olmasada görebiliyorum.

Ben artık susmaya mecburum.İçimde hala bi sevgi var olsada ben artık onunla hiç bi şekilde konuşamam benden hiçbi zaman bi cümle duyamicak.Beni buna mecbur bıraktı
Üzülsemde onsuzluğa alışmak zorundayım

Geri dönüş sinyalleri verilmiş :79: Ne kadar aptal oluyo bazı insanlar

Evet hemde ne aptal.Aşkı oyuncağa çevirdiği yetmezmiş gibi utanmadan bide yem atması yokmu.Bunlar insan değil ya valla ben bu hayattan bişey anlamadm kimi sevsen değer versen hep böyle oluyo.

Bu sefer sevsemde söylemicem dedim öylede yaptım hani 10 seviyosam 1ini gösterdimki triplere girmesin havalanmasın diye.Kıskansamda içim içimi yesede kıskanmıyomuş gibi gösterdim hep. Buda işe yaramadıysa daha napim yani akıl sır erdiremiyorum insanlara.Öyle yapsan olmuyo böyle yapsan olmuyo of offf

cnm benim ya üzülme zaman herşeyin en iyi ilacı insanın başına neler geliyor neler geçiyor yaşın daha çok genç ama bazı kadınlara göre şanslı hissetmelisin kendini ya sevgilinin yüzünü evlenip çoluk çocuğa karıştıktan sonra görseydin o zaman daha zor olurdu işin evli bi bayan olarak flört dönemiyle evlilik döneminin arasında çok fark var o yüzden vardır bundada bi hayır diyip üzülmüycen

evet hayırlısı budur elbetteki isyan etmiyorum ama ne kdar kendi kendimi teselli etsemde içim acıyo dalıp gidiyorum aklıma bişey geldiğinde üzüntü çöküyo iki dkda moralim bozuluyo o zorla getirdiğim keyif gidiyo.Her ne kadar bitmiş olsada nefrette etsem geri dönüş olmicağı halde sürekli telefona bakıp duruyorum.Acaba beni unutamadığını yazarmı pişman olurmu diye.He olsa bile dönmicem sadece üzüntüm hafiflicek çünkü haketmedim Allahım bana ve benim gibilere sabır versin

yani karsısında salak mı var sanıyo sevıyorsanda o kadarda değıl sen kendı iyiliğini dusun boswr ne hali varsa qorsun..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…