Aşka lanet olsun

ohhhh valla böyle söyledin rahatladım ..:)
canım benm sakın ağlama gözyaşlarına yazık ya :19:
hayatta bol şans sana hep gül :69:

saol canım iyi dileklerin için.Ağlamicaktım ama çok doldum onları okurken ve ister istemez ağladım ama kısa sürede durdurdum kendimi.Saçmalamayı bıraktım inş bi kez daha ağlamam hele bu gece inş ağlamam inş küt diye uyurum :43:

güzelim sen bu adamdan kurtulduğuna sevin bence. bu cümleyi kk'da çok yazmaya başladım son günlerde ve sen de en çok uygun olan insanlardan birisin hakikaten de. önüne bak, allah iyi insanlarla karşılaştırsın...

Keşke hayat böyle olmasaydı ben 20 yaşımdayım ciddi ileri dönük bi ilişkiye bununla başlamıştım buda hayal kırıklığıyla bitti Hayata bakış açımı o kadar değiştirdi ki Gerçekler bi kez daha yüzüme vuruldu.Bizde insanız sevmek sevilmek mutlu olmak güvenmek istyoruz bazen.Zayıf noktalarımız illaki var ne kadar dayanıklı görünmeye çalışsamda Şahan Gökbakarın dediği gibi "perdelerimi kaldırınca kedi gibi insanım" :61: Of off insanoğlu ne kadar aptal oluyo ya bu nasıl bi döngüdür anlamadım gitti

sıkma canınııı seninde kısmetin biyerlde seni bekliyodurrr ....... Elbet bulur sende yuva kurarsın Allah'ın izniyle ümitsizliğe kapılma

saol canım iyi dileklerin için.Ağlamicaktım ama çok doldum onları okurken ve ister istemez ağladım ama kısa sürede durdurdum kendimi.Saçmalamayı bıraktım inş bi kez daha ağlamam hele bu gece inş ağlamam inş küt diye uyurum :43:

ağlamazsın güçlü kızsın sen :)
onu düşünme baska güzel şeyler düşün hayatını düşün.. :)senin cooooooooook güzel günlerin var önünde ağlayıp bosuna moralin bozma gelecege dair hayaller kur planlar yap zaten bunları düşünürken uyuyup kalırsın ..:):)
:71:

tatlım bir tabir vardır ya, erkek birşeylere doymadıysa gözü dışarda olur...ki belli ki daha zaten 23 yaşında doymamış demekki birşeylere ve arayış içerisinde..senin gibi ciddi düşünmemiş, o yüzden böyle saygısız ve sana değer vermeyen bir insana üzüldüğüne değmez lütfen üzülme..
daha yaşın 20 karşına kimler kimler çıkar, lütfen sana tavsiyem hiçbirşey için acele etmei ciddi bir ilişkiyede başlasan en az 1 sene onu tanımaya çalış, neler neler duyuyoruz...

Bir erkeğin evlilik düşünmesi ve olgunlaşması için 23 çok erken bir yaş.O hala kimliğini aramakla ve büyümekle meşgul.Bu yaptıklarına ileride belki kendi de üzülcek ve utancaktır ama şimdi ne dense anlamaz ona.O yaştaki erkeklerin ne yazık ki aklı fikri bellerinden aşağıda.Yaşları olgunlaşıp gerçeklerle yüzleşince senin gibi kızları isteyecekler ama geçmiş ola.Sen sevdiğine değer veren,saygılı bir kızsın emin ol çok daha iyisi çıkacak karşına ve unutturacak bunun gibi pislikleri sana.Umarım bu tanıdığın en son pislik olsun...

Kurtulduğuna sevin resmen sapık daha reşit olmamış biriyle yatacak kadar da karaktersiz ve suç işliyor işin ahlaki boyutunun yanında da.

o face teki msjları okudugunu biliyor mu???

bilmiyo bu bi kesin.Dün beni 6 kere peşpeşe aradı no'ya bastım En sonunda açıp dicektim ne yüzle arıyosun sen ya fln.Sonra vazgeçtim iyice sinir olurum diye.Gerizekalı ya bu kadar düşürebildi kendini.Ya ben olsam yerin dibine girerim bu kız benim hakkımda neler düşünücek diye ya ne rahatmış meğer

Bir erkeğin evlilik düşünmesi ve olgunlaşması için 23 çok erken bir yaş.O hala kimliğini aramakla ve büyümekle meşgul.Bu yaptıklarına ileride belki kendi de üzülcek ve utancaktır ama şimdi ne dense anlamaz ona.O yaştaki erkeklerin ne yazık ki aklı fikri bellerinden aşağıda.Yaşları olgunlaşıp gerçeklerle yüzleşince senin gibi kızları isteyecekler ama geçmiş ola.Sen sevdiğine değer veren,saygılı bir kızsın emin ol çok daha iyisi çıkacak karşına ve unutturacak bunun gibi pislikleri sana.Umarım bu tanıdığın en son pislik olsun...

Benimle tanıştığında öyle bi yalvardıki illada tamam diyim diye.Ciddi düşündüğünü benimle evlilik için beraber olcağnı söylemişti.Tanıdığım biriydi ailemde tanıyodu bende o kadar ısrardan sonra tamam demiştim 1 sene konuştuk bana hep ailene söyle istemeye gelelim diye baskı yapardı son zamanlardada geri çekildi borç var bilmem ne dedi.Borç bitince gelcez dedi.Ne yaptığını bilmeyen embesilin tekiymiş Zaten son zamanlarda bana verdiği sözü tutmadığı için şaşırmıştım yani açıklamayı bırak bi mahçupluk bile göremedim senden dedim.O kadar laf dedim cocuğun umrnda değil.Sonrada bunu gördüm mesajlarında.

Aklım almıyo ya ben o kızı küçük diye mahalleden komşu kızıdır yada kardeşinin arkadaşıdır diye silmedim yada kıskanmadım bile.Hep ekliydi onda.Ne mide varmış ya kıza diyo en son benimlemi yaptın bi daha istiyorum ne diyosun.kızda olmaz dediğinde seni tutar döverim uyuz oluyorum zaten sana fln diyip küfür etmiş.Kızda doğru bi kız değil yaşıda 15 16.İnanıcak kimse yokmu dünyada ya herkes şeytanlaşmış

Kurtulduğuna sevin resmen sapık daha reşit olmamış biriyle yatacak kadar da karaktersiz ve suç işliyor işin ahlaki boyutunun yanında da.

Evet kurtulduğuma seviniyorum Ama sevmiştim değer vermiştim Ben hiç evlilik hayalleri kurmayan evlilik istemeyen biriydim O aklıma soktu ben çeyiz bile almamıştım hiç.O vaatlere kanıp 2.5 lira borçlanıp ufaktan bişeyler alim dedim aldım.Annemde biliyodu hatta o söylettirdi söyle dedi.Abim daha bi kaç gün önce oraya gitti yanındaydı Sonra konuştuğumuzda abine nasıl söylesem fln dedi.Ne yapmaya çalıştı bu gerizekalı anlamadım
Bana ne sözler demişti askerden gelmeme rağmen kimseyle birlikte olmadım gitmedim arkdşlarıma uymadım demişti.Halbuki burnunun dibindeki pislik kızı yok gibi gösterdi bana.Neden bu kadar safım ya neden

üzüldüm canım,Allah yar ve yardımcın olsun..içinde bir yangın vardır şimdi,hiçbişey söndürmeye güç yetiremez..Ama sen Allaha sığın o mazlumun ahını yerde koymaz..

haa bide saklama söylesene ne kadar adi olduğunu..sormayacakmı bu tavırlarının sebebini,anlamadığım bu ne cesaret şifresini biliyorsun oda bildiğini biliyor nasıl yazışıyor öyle..ne adammış..

üzüldüm canım,Allah yar ve yardımcın olsun..içinde bir yangın vardır şimdi,hiçbişey söndürmeye güç yetiremez..Ama sen Allaha sığın o mazlumun ahını yerde koymaz..

haa bide saklama söylesene ne kadar adi olduğunu..sormayacakmı bu tavırlarının sebebini,anlamadığım bu ne cesaret şifresini biliyorsun oda bildiğini biliyor nasıl yazışıyor öyle..ne adammış..

bende bi yandan söylemek isterim ama o kadar kötü oluyorumki aklıma geldikçe o an telefonu açtığımda hiçbişey diyemem ağlarım daha çok üzülürüm diye umursamiyim diyorum ne kardeşine bi açıklama yapim ne annesine ne teyzeme ne enişteme nede anneme.Utancak yüzü varmı oda şüpheli.

Zaten sormaz çünkü oda face bilgilerini fln gizlemiş eminm şifresinide değiştirmiştir girmedim girmemde zaten.Oda bitirdi artık kafasında.Ama eminim bu yaptıkları onu bikaç gün bir hafta mutlu eder belki gamsızlığa vuruyodur ama bi süre sonra ah vah edicek inş.Beni değiştiği insanlar aklıma geldikçe deli oluyorum ya madem öyle niye benimle konuştun allahtn korkmaz insan :14:

"Erkekler değil sadece "insanlar" bu devirde çok değişti gerçekten.Bu adam için ağlamana değmez" deyip kestirip atabilirim ama söylemek zorundayım o dediğin tip erkeklerden çok var ülkemizde.Dünya da da vardır mutlaka ama ilişkilerin boyutu ve yapısı çok farklı yurt dışında.Yine de bu tür şeyler her yerde yaşanıyor.Yalnız değilsin yani. Ben o tarif ettiğin olaylardan belki 100 kere yaşadım.Bunlardan çıkardığım sonuç şu: İçgüdülerine güven ve hayatta kimseye kendinden daha fazla değer verme!! Çünkü yarın bir gün Allah korusun ölsen yaşadığın günleri üzülerek geçirdiğinle kalacaksın.Evlenip bunları yaşamak daha beter inan ki. O yüzden giden gider kalan sağlar bizimdir de boşver.

Beni dün faceden ekledi kabul etmedim aradı açmadım mesaj atmış ne yaptığını sanıyosun açıklama yap sonra istediğini yapmakta özgürsün diye.
xx sen ne yüzsüz bi insansın.Hala ne yüzle benimle konuşabiliyosun Neyin davasındasın Bu kadar iğrenç karaktersiz bi insanın hayatımda yeri yok olamaz ok Bu kadar zaman beni kandırıp zaman harcattığın rezil olduğun yeter daha gözüme görünüpte midemi bulandırma Biraz gururun olsun utancak yüzün varsa utan dedim

napmısım napmısım ne dıyosun en ya gerce artık sana hiç bişeyı ıspatlamam gibi bi mecburıyetım yok senın bendede hakkın yok cırkınleşme ınsan ol ben adam degılsem konusma benle bılmıyorum kımlekonusdun ama sen bu kadar salaksın herkesın lafına ınandıgın ıcın ınan problem yok benim anlım ak yuzu pek..
bundan sonra ne sen benı nede ben senı ılgılendırım senın bana yapdıklaını hıc bır kız bana ne soledı nede yapdı yuzume tel kapatmakmı sıkar solemedıgın kelıme kalmadımı baska kız solıcekdı tokat manyagı yapardım ama sen farklıydın sımdı daha farklısın işin olmasın benle artık.. dedi

Sana sadece şunu söylüyorum dün faceni açtım mesajlarını okudum.xx diye kayıtlı olan kızla konuşmuşsun.Eski sevgilinle kardeşinin arkadaşıyla fln.Nerden öğrendiğimi anladınmı şimdi.Ve ben onları okudum senin haberin yok bide arıyosun beni.Sen o an bittinki zaten.Sen onları yapabilcek biri olduğun için konuşmalarımız öyleydi aklın başka yerlerde olduğu için.Ben hep aynıyım xx senin gözünde ne oldğum önemli değil.Konusu geçen ben değilim senin ihanetin.Alnının açık yüzünün ak olduğunuda tekrar düşün istersen.Seninle işim o gün bitti şimdi değil.. dedim

ok ole ıtırazın mı var sanan acıklama yapmak zorunda degılım ınanıyosan ınanmısndır degısdırmıcem ınanclarını bu sefer neye ınanmak ıstıyorsan ona ınan by.. dedi

bana acıklama yapmak zorunda oldugunu ıdda et
medım kı ztn.onlar oncedendı o ınandırmalar palavralar.sımdı kendını kandır by by..
dedim

Kardeşide dediki sen değilmiydin abimi seven ne bu tavrlar.Bende ona sor anlatsın yüzü varsa dedim.Bu kadar açıkladığım yeter dedim.Sonra abisi yazdı

tamam açıklama yapma artık msjda atma bitti tamamı x yeter ya ugrasamıcam kımseyle.. dedi

Ve hepsi bu kadar bu kadar kötü can sıkıcı bi konuşmayla bitti okuduysanız eğer fikriniz nedir :14:

Erkekler her şey ortaya çıkınca aynen arkadaşının dediğini derler.İnnamazsan inanma nasıl istiyorsan öyle düşün.(Bunun anlamı görünürde sen yanlış anlamışsın.İşler senin bildiğin gibi değil)Oysa gerçek şudur.Bunu söyleyen erkek-tüh anladı en iyisi yansıtma psikolojisi uygulayayım,kafasına onun hatalı olduğu ve benim masum olduğum tohumunu atayım.Nasıl olsa zaman geçtikçe filiz verir- der
Sakın inanma.Benimde başıma geldi buna benzer şeyler.Bir daha asla dönmedim.Hala aklına geldikçe arada mesaj çeker,arar.Bir kez bile dönmedim.Çünkü erkekler pişman olmaz.Sadece kandırır.Bunu anlayacak kadar çok yaşadım.

Erkekler her şey ortaya çıkınca aynen arkadaşının dediğini derler.İnnamazsan inanma nasıl istiyorsan öyle düşün.(Bunun anlamı görünürde sen yanlış anlamışsın.İşler senin bildiğin gibi değil)Oysa gerçek şudur.Bunu söyleyen erkek-tüh anladı en iyisi yansıtma psikolojisi uygulayayım,kafasına onun hatalı olduğu ve benim masum olduğum tohumunu atayım.Nasıl olsa zaman geçtikçe filiz verir- der
Sakın inanma.Benimde başıma geldi buna benzer şeyler.Bir daha asla dönmedim.Hala aklına geldikçe arada mesaj çeker,arar.Bir kez bile dönmedim.Çünkü erkekler pişman olmaz.Sadece kandırır.Bunu anlayacak kadar çok yaşadım.

çok doğru yaa.. bana da inanmıyorsan inanma felan diyodu..aynı şeyler yaa.. ama ben hata yaptım, senin gibi yapamadım o ayrı..

o kadar ço üzüldüm ki bu konuyu okuyunca.. üzülme nolur, ağlama da senin tek bir damla göz yaşın kadar değeri yok onun.

çok doğru yaa.. bana da inanmıyorsan inanma felan diyodu..aynı şeyler yaa.. ama ben hata yaptım, senin gibi yapamadım o ayrı..

o kadar ço üzüldüm ki bu konuyu okuyunca.. üzülme nolur, ağlama da senin tek bir damla göz yaşın kadar değeri yok onun.

Ve yeni bi gelişme fceme ‎'İnsanları tanımak için kendini yorma, Vakti gelince onlar kendilerini tanıtırlar. yazmıştım dün.Kardeşi de yorumda yazmışki
"Çogu Zaman Yanlış Anlarsın Oda Vardır"
Hiçbişey demedim yazmadımda.Bunlar karşısındakini aptal sanıyolar galiba ya nasıl insan bunlar ben çözemedim.Yanlış anlamakta ne ya.O gün kardeşi bizde olmasa belki o konuştu diye kandırılabilirdim ama çocuk bizdeydi oda bunu bile bile abisinin yalancılığını yapıyo gerizekalı.

Evet hiçbi değeri yok ama ben sadece sevmiştim ne aldattım ne başkasına baktım sadece değer verip sevmştim yalanlarına kanmıştım :59:

Beni dün faceden ekledi kabul etmedim aradı açmadım mesaj atmış ne yaptığını sanıyosun açıklama yap sonra istediğini yapmakta özgürsün diye.
xx sen ne yüzsüz bi insansın.Hala ne yüzle benimle konuşabiliyosun Neyin davasındasın Bu kadar iğrenç karaktersiz bi insanın hayatımda yeri yok olamaz ok Bu kadar zaman beni kandırıp zaman harcattığın rezil olduğun yeter daha gözüme görünüpte midemi bulandırma Biraz gururun olsun utancak yüzün varsa utan dedim

napmısım napmısım ne dıyosun en ya gerce artık sana hiç bişeyı ıspatlamam gibi bi mecburıyetım yok senın bendede hakkın yok cırkınleşme ınsan ol ben adam degılsem konusma benle bılmıyorum kımlekonusdun ama sen bu kadar salaksın herkesın lafına ınandıgın ıcın ınan problem yok benim anlım ak yuzu pek..
bundan sonra ne sen benı nede ben senı ılgılendırım senın bana yapdıklaını hıc bır kız bana ne soledı nede yapdı yuzume tel kapatmakmı sıkar solemedıgın kelıme kalmadımı baska kız solıcekdı tokat manyagı yapardım ama sen farklıydın sımdı daha farklısın işin olmasın benle artık.. dedi

Sana sadece şunu söylüyorum dün faceni açtım mesajlarını okudum.xx diye kayıtlı olan kızla konuşmuşsun.Eski sevgilinle kardeşinin arkadaşıyla fln.Nerden öğrendiğimi anladınmı şimdi.Ve ben onları okudum senin haberin yok bide arıyosun beni.Sen o an bittinki zaten.Sen onları yapabilcek biri olduğun için konuşmalarımız öyleydi aklın başka yerlerde olduğu için.Ben hep aynıyım xx senin gözünde ne oldğum önemli değil.Konusu geçen ben değilim senin ihanetin.Alnının açık yüzünün ak olduğunuda tekrar düşün istersen.Seninle işim o gün bitti şimdi değil.. dedim

ok ole ıtırazın mı var sanan acıklama yapmak zorunda degılım ınanıyosan ınanmısndır degısdırmıcem ınanclarını bu sefer neye ınanmak ıstıyorsan ona ınan by.. dedi

bana acıklama yapmak zorunda oldugunu ıdda et
medım kı ztn.onlar oncedendı o ınandırmalar palavralar.sımdı kendını kandır by by..
dedim

Kardeşide dediki sen değilmiydin abimi seven ne bu tavrlar.Bende ona sor anlatsın yüzü varsa dedim.Bu kadar açıkladığım yeter dedim.Sonra abisi yazdı

tamam açıklama yapma artık msjda atma bitti tamamı x yeter ya ugrasamıcam kımseyle.. dedi

Ve hepsi bu kadar bu kadar kötü can sıkıcı bi konuşmayla bitti okuduysanız eğer fikriniz nedir :14:

gerçekden deymeyecek bi insanmış,laflara bak,itirazın mı var filan..yazık ya,kız sana o kadar zaman harcamış emek vermiş,hakkın yok diyor bide..Allahından bulsun..emin ol çok pişman olur,bi iki dklık zevkleri bitince seni çok arar..

seninde Allah gönlüne göre versin,herkes bunun gibi değil inancını yitirme,seninde değerini bilecek sana bu yaşadıklarını unutturacak biri çıkacaktır karşına muhakkak..oda derdine yansın ona buna yalvarsın zavallı..

bence uzulme gencsın guzeLsın daha 20 yasındasın aptallarla oyun oynama yasın gecmedımı :d bosver sen onu umursama o pısmanlıgını gorur ama sakın donme zaten donmezsnde ablacım bnce kendını bı karaktersız ıcın uzmeye degmez aglamaaa bu dunyanın bıde obur dunyası var orda nasılsa hesap vercekler ne dıyım sn aşka lanet etme kısmetın bi yerde senı beklıyor ve daha iyi biriyle :)) Rabbim hakkında hayırlısını eylesin .) ben kendı fıkrımı yazdm ıster beyen ıster beyenme :)

Back
X