Beni dün faceden ekledi kabul etmedim aradı açmadım mesaj atmış ne yaptığını sanıyosun açıklama yap sonra istediğini yapmakta özgürsün diye.
xx sen ne yüzsüz bi insansın.Hala ne yüzle benimle konuşabiliyosun Neyin davasındasın Bu kadar iğrenç karaktersiz bi insanın hayatımda yeri yok olamaz ok Bu kadar zaman beni kandırıp zaman harcattığın rezil olduğun yeter daha gözüme görünüpte midemi bulandırma Biraz gururun olsun utancak yüzün varsa utan dedim
napmısım napmısım ne dıyosun en ya gerce artık sana hiç bişeyı ıspatlamam gibi bi mecburıyetım yok senın bendede hakkın yok cırkınleşme ınsan ol ben adam degılsem konusma benle bılmıyorum kımlekonusdun ama sen bu kadar salaksın herkesın lafına ınandıgın ıcın ınan problem yok benim anlım ak yuzu pek..
bundan sonra ne sen benı nede ben senı ılgılendırım senın bana yapdıklaını hıc bır kız bana ne soledı nede yapdı yuzume tel kapatmakmı sıkar solemedıgın kelıme kalmadımı baska kız solıcekdı tokat manyagı yapardım ama sen farklıydın sımdı daha farklısın işin olmasın benle artık.. dedi
Sana sadece şunu söylüyorum dün faceni açtım mesajlarını okudum.xx diye kayıtlı olan kızla konuşmuşsun.Eski sevgilinle kardeşinin arkadaşıyla fln.Nerden öğrendiğimi anladınmı şimdi.Ve ben onları okudum senin haberin yok bide arıyosun beni.Sen o an bittinki zaten.Sen onları yapabilcek biri olduğun için konuşmalarımız öyleydi aklın başka yerlerde olduğu için.Ben hep aynıyım xx senin gözünde ne oldğum önemli değil.Konusu geçen ben değilim senin ihanetin.Alnının açık yüzünün ak olduğunuda tekrar düşün istersen.Seninle işim o gün bitti şimdi değil.. dedim
ok ole ıtırazın mı var sanan acıklama yapmak zorunda degılım ınanıyosan ınanmısndır degısdırmıcem ınanclarını bu sefer neye ınanmak ıstıyorsan ona ınan by.. dedi
bana acıklama yapmak zorunda oldugunu ıdda et
medım kı ztn.onlar oncedendı o ınandırmalar palavralar.sımdı kendını kandır by by.. dedim
Kardeşide dediki sen değilmiydin abimi seven ne bu tavrlar.Bende ona sor anlatsın yüzü varsa dedim.Bu kadar açıkladığım yeter dedim.Sonra abisi yazdı
tamam açıklama yapma artık msjda atma bitti tamamı x yeter ya ugrasamıcam kımseyle.. dedi
Ve hepsi bu kadar bu kadar kötü can sıkıcı bi konuşmayla bitti okuduysanız eğer fikriniz nedir