asker eğlencesi

BynPofuduk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2012
128
3
askerler için aç aç eğlencesi yapılıyomuş dansöz getirtiyomuş komutan daha devam ediyomu bu eğlence

Yoookkkk artık ne aç açı:KK12:Ben hiç duymadım öyle bişey olsa eşim söylerdi:KK43: Söylerdi dimi:KK57:

Eşim astsubay benim yok öyle birşey,duydugunuz herşeye inanmayin allah aşkınızı yaa..dansöz askeriyenin içine nasıl girebilir,diskoyami giriyor,biz bile girerken kimlik,arama bilmem neyle giriyoruz anca...kim uyduruyor bunları aklım almıyor

askerler için aç aç eğlencesi yapılıyomuş dansöz getirtiyomuş komutan daha devam ediyomu bu eğlence
yapanlar var da .Olabilir .Onların da eğlenmeye hakkı yok mu?
Bu bir espridir.
Eskiden yaparlarmış .aralarından biri kadın gibi giyinirmiş zenne yani.
Kadına hasretler sonuçta gayet normal

araştırın isterseniz her yerde var ben nişanlım askere gidecek o yüzden soruyorum ne kızıyonuz be .askerlik bitince eğlencede askerlerin veda gecesnde dansöz geliyomuş ve askerler aç aç die bağırıyomuş kadın üstünü çıkarıyomuş gerçekliğni merak ediyorum

araştırın isterseniz her yerde var ben nişanlım askere gidecek o yüzden soruyorum ne kızıyonuz be .askerlik bitince eğlencede askerlerin veda gecesnde dansöz geliyomuş ve askerler aç aç die bağırıyomuş kadın üstünü çıkarıyomuş gerçekliğni merak ediyorum
öyle olsa bile askere yollamayacak mısınız ?

kaç arkadaşım askere gitti geldi, eşim de hep anlatır askerliği hiç böyle bişe duymamıştım

Sen yeterince araştırmışsın ya,araştırmaya devam et.Ne zennesi ne şu su ne bu su böyle birşey yok.

tabi üstünü çıkarıyor, sonrada beğendiği askerler tövbe tövbe yaa peygamber ocağı denmiyormu? ne saçmalık bu yahu sinirlerim zıpladı

yahu akşam yatakhanede toplandıklarında neler yaptıklarını biliyor musunuz ?
Olabilir yapılabilir .Yapıldı ki filmlere malzeme oldu ?
Çok büyük bir sorun mu bu şimdi?

yahu akşam yatakhanede toplandıklarında neler yaptıklarını biliyor musunuz ?
Olabilir yapılabilir .Yapıldı ki filmlere malzeme oldu ?
Çok büyük bir sorun mu bu şimdi?
herşey yapılabilir de, yanlış hatırlamıyosam bunu komutanları düzenliyormuş öyle bişe dedi konu sahibi öyle bişe pek duymadım
varsa da bilemem tabii de
yatakhanede de yapıyorlarsa ona da kimse bişe diyemez kimse bilemez çünkü :KK66:

yaa şurda adam akıllı bişey soruyoruz ben kimseyide azarlamadım yanlış biliyo olabilirim neden tepki gösteriyosunuz olmuyo diyin arkadaşım şurda laf atıp durmayın artık yeter be!

herşey yapılabilir de, yanlış hatırlamıyosam bunu komutanları düzenliyormuş öyle bişe dedi konu sahibi öyle bişe pek duymadım
varsa da bilemem tabii de
yatakhanede de yapıyorlarsa ona da kimse bişe diyemez kimse bilemez çünkü :KK66:
Aç aç partisi diye bir şey olmaz .Askerlere eğlenceler düzenlenir .Cüzzi bir ücret karşılığında garipler eğlensin diye .Komiklik olsun diye yapılan şeyler de olabilir .Çırılçıplak soyunmadıktan sonra ne sakıncası var ?

X