Asker eşi olan var mı acep??

Anlayıncada zor kızlar ya babasını soruyor birini görse babam diyor ağlıyor herkezin babası evde nie benimki yok dio bu atakları yaşadım büyük oğlumda o çok ayrı büyüdü babasından
Ahh evet bu kısmı, açıklaması ayrı zor ozaman Allah yardımcımız olsun. O süreç nasıl olacak bakalım

Evlenmeden önce mantığı da kullanmak gerekiyor, sadece duygularla hareket etmek yanıltıyor maalesef. Asker eşi ve bazı birkaç meslekte olan erkeklerin eşleri için çok zor ve bu bariz bir şey herkes bilir. Evlendikten sonra ne yapacağım diye düşünmek yersiz. Mecbur alışmaya çalışacaksınız, umarım çabuk alışırsınız. Evliliğin ilk zamanları için daha zordur. Bebek yapmayı düşünmüşsünüz ama o çok ağır bir sorumluluk, babasız büyütebilecek misiniz. Birde çalışmıyor musunuz siz ?
Şu an için çalışmıyorum büyütürüm inşallah

Bende bebek olsa iyi olur diyorum en azından yoldaş olur diye
Uzun sureli göreve gidiyorsa tavsiye etmem. Evlendik 1 ay geçmeden goreve gitti. Kızımın büyüdüğünü düzgün göremedi sürekli görevlerden. 1 hafta 10 gün 1 aylık görevleri vardı dogudayken. Cocuk olsa hastalansa hakkından gelebilirim. Esim olmadan da hastaneyse hastane, marketse market dolasırım diyorsanız yapın. Ama mesela kızım bebek arabasına binmezdi. Kucagımda o ellermde posetler 2 dk lık yol eZiyet olurdu. Tek avantajm arkadas ortamımız iyiydi. Esim ve arkadasları göreve giderse bizde bi arada kalırdık .
Şükür biz doguyu geride bıraktık simdilik batıdayız ama 4 yıl nasıl geçti ben anlatamam.

Anca kendınıze bulundugnz bölgede oyalanacak bırşeyler bulmanız lazım. Kurs olur baska seyler olur.

Sürekli gebeliğe hazırlıkta konu açtığınız için ben baya oldu sanmıştım ama daha 4 aylık evliymişsiniz. Ayrıca böyle problemleriniz de varsa mantığınızla hareket etmenizi öneririm. Evlenirken gözüm görmedi diyorsunuz ama artık biliyorsunuz ona göre planlarınızı yapın bence

Daha dört aylık evlisiniz, bebek derdine düşmüşsünüz çoktan. Biraz birbirinizi tanıyın, evliliğiniz otursun. Can sıkılıyor diye çocuk yapılmaz. Bu süreçte kendinizi geliştirin biraz. Kurslara gidin, evde bir şeyler öğrenip hobi edinin. İzin kullandığında tatile gidin, tadını çıkarın. Daha tek başınıza bile yalnızlıkta zorlanıyorsunuz, bebek bakımı kolay bir iş sanıyorsunuz herhalde. Biraz mantığındaki kullanın.

Merhabalar, bu sefer farklı bir konu ile geldim arkadaşlar 🤗 asker eşi olan var mı dört aylık evliyim ama yalnız geceler, yalnızlık beni çok yoruyor. Gurbet ellerde bir başına geceleri uyuyamak felan gerçekten zor. Bilmiyor muydun dediğinizi duyar gibiyim ama sevince ne kulağınız duyuyor ne gözünüz görüyor. Yaparım diyorsunuz ama hiçbir şeyin farkında değilsiniz. Zorlu bır hayat sonu yok bu yalnızlığın. Bu günde nöbette kocam yine uyuyamayacagım sanırım alışamadım daha da. İnsanlık desen burda hiç yok. Kimse kimseyi takmıyor muhattap olmuyor bile. İhtiyaç duymuyorlar herhalde bilmiyorum bunu da paylaşmak istedim yazmak istedimm. Benim gibi olanlar var mı merak ettim.
Evli olmadığınızı o şehirde çalışan yalnız yaşayan biri olduğunuzu düşünün. O zaman da mı uyuyamayacaktınız? Bu tür korkuları ben anlayamıyorum.

İnsan mecbur olunca herşeye alışıyor. Eksilerini görmektense artılarını görmenizde fayda var . Aynı evin içinde insan kendisine zaman ayırmak istiyor bazen mesela. Biraz zaman verin kendinize.

Yalnızlıktan falan sıkılsam ve korksam askerle evlenmem. Şimdi ne dememiz lazım mesela:D geçecek mi diyelim ? Alışılıyor mu ? Bu tamamen sizle alakalı ama daha bunu aşamamışken bir de bebek dedindesin. Sonra yine konu açacaksın tel başıma bebek bakamıyorum diye.

Bende bebek olsa iyi olur diyorum en azından yoldaş olur diye
Tecrübeli emekli bir asker eşi olaraktan tek tavsiyem bu korkuar varken asla çocuk yapma evlat..
Sen mi çocuğa bakarsın çocukmu sana bakar beraber büyürsünüz artık.
Yaşın o kadar küçük senin madem korkuların vardı kendini biliyordun neden evlendin o zaman diye sorsam zaten yazmışsın seviyorum diye.
O zaman bunlara katlanacaksın.
Asker eşi dirayetli olacak korkmayacak yeri geldimi..

Merhabalar, bu sefer farklı bir konu ile geldim arkadaşlar 🤗 asker eşi olan var mı dört aylık evliyim ama yalnız geceler, yalnızlık beni çok yoruyor. Gurbet ellerde bir başına geceleri uyuyamak felan gerçekten zor. Bilmiyor muydun dediğinizi duyar gibiyim ama sevince ne kulağınız duyuyor ne gözünüz görüyor. Yaparım diyorsunuz ama hiçbir şeyin farkında değilsiniz. Zorlu bır hayat sonu yok bu yalnızlığın. Bu günde nöbette kocam yine uyuyamayacagım sanırım alışamadım daha da. İnsanlık desen burda hiç yok. Kimse kimseyi takmıyor muhattap olmuyor bile. İhtiyaç duymuyorlar herhalde bilmiyorum bunu da paylaşmak istedim yazmak istedimm. Benim gibi olanlar var mı merak ettim.
Çevremde var gerçekten zor Allah yardımcınız olsun 🙏🏻

Back
X