benimki de askerde temmuz 7de teslim oldu Hatay İskenderun deniz piyade alışıyorsun yavrum zamanla bak ona zaman geçmiyor ama gideli 12 gün oldu zamn dışarda hızlı geçiyor komando olduğu için haklı olabilir ama üslubu yanlış ve kaba.Kızlar selam herkese. Sevgilim asker, bir sene içerisinde evlenmeyi düşünüyoruz ama biraz sizin yaşadıklarınızı, deneyimlerinizi öğrenmek konuşmak istedim. Bu yüzden de hesap açtım. Ağustos ayında hakkari’ye gidecek. yoğun bir işim olmasına rağmen sürekli onu düşünüyorum, sürekli ağlıyorum. Hep en kötüyü düşünüp duruyorum elimde değil. Bu zamanla alışabileceğim, yenebileceğim bir şey mi sizce? Şu an komando eğitiminde ona da bir şey belli etmek istemiyorum ama o hakkari’ye gideceği için memnun hatta keşke suriye ya da ırak’a gitseydim diyor. Gerçekten inanılmaz soğukkanlı ve mesleğini çok seviyor. Bu ağlamalarımı üzülmelerimi ona belli etsem onu da üzer diye bir şey söylemiyorum. İyi yönünden düşünmeye çalışıyorum. Evet özlem çok zor ama hep ilk gün gibi birbirimize karşı heyecanımızı diri tutuyor, beraber geçirdiğimiz anların kıymetini biliyoruz. Ya da onu bekleyen taraf ben olduğum için bana karşı sevgi ve saygısının sürekli arttığını görüyorum tabi belki bunlar zamanla değişen şeylerdir ama kendimi avutuyorum. Bide sürekli alttan almaya mı çalışmalıyım? Eğitimleri çok zor gerçekten bilenler bilir 2 gün önce özlemekle alakalı bir konu geçti “seni özlemeye vaktim bile olmuyor” dedi. Bu lafa alınıp takıldım ama ona hissettirmedim. Bunu söylemesi normal mi sizce? Ay kızlar çok uzun yazdım kusura bakmayın lütfen. Kendi deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirimmm. İyi günler hepinize:)
Psikolojilerinde ne gibi bozukluklar oluyorBenim asla evlilik yurutemeyecegim es mesleklerinden biriydi.Kriterlerim arasindaydi hatta asker,polis olmamasi.Bekarken tanismak isteyene bile daha gormeden hayir dedim hep.Benim kaldirabilecegim bir psikoloji degil cunku asker&polis esi olmak.Kendime de karsimdakine de hayati dar ederdim saniyorum.Erkek arkadasiniz keske Irak olsaydi falan demis.Bu meslege adamis kendini.Siz kendinizi ölçün, biçin,tartın.
+1Benim asla evlilik yurutemeyecegim es mesleklerinden biriydi.Kriterlerim arasindaydi hatta asker,polis olmamasi.Bekarken tanismak isteyene bile daha gormeden hayir dedim hep.Benim kaldirabilecegim bir psikoloji degil cunku asker&polis esi olmak.Kendime de karsimdakine de hayati dar ederdim saniyorum.Erkek arkadasiniz keske Irak olsaydi falan demis.Bu meslege adamis kendini.Siz kendinizi ölçün, biçin,tartın.
Polis?askerler denizciler ve bir meslek daha vardı unuttum
Baska yorumu alintilayacaktiniz sanirim.Ben psikolojileri bozuk demedim.Psikolojilerinde ne gibi bozukluklar oluyor
Şahsen ben 2 askerle görüştüm. Sevgili niyetine bile görüşmedim düşün artık. Onlardan önce psikolojim daha iyiydi. Biri beni manipüle etti bayaa hatta bugünlerde oldu bu olay baya kötü de oldum ve konuşmayı kestim. Biri hiçbir şey yokken hoppa görüşürüz deyip hesabı kapadı. Yani arkadaşlar uzak durun cidden. Yani bence şimdi linç yemeyeyim djxjejdjKızlar selam herkese. Sevgilim asker, bir sene içerisinde evlenmeyi düşünüyoruz ama biraz sizin yaşadıklarınızı, deneyimlerinizi öğrenmek konuşmak istedim. Bu yüzden de hesap açtım. Ağustos ayında hakkari’ye gidecek. yoğun bir işim olmasına rağmen sürekli onu düşünüyorum, sürekli ağlıyorum. Hep en kötüyü düşünüp duruyorum elimde değil. Bu zamanla alışabileceğim, yenebileceğim bir şey mi sizce? Şu an komando eğitiminde ona da bir şey belli etmek istemiyorum ama o hakkari’ye gideceği için memnun hatta keşke suriye ya da ırak’a gitseydim diyor. Gerçekten inanılmaz soğukkanlı ve mesleğini çok seviyor. Bu ağlamalarımı üzülmelerimi ona belli etsem onu da üzer diye bir şey söylemiyorum. İyi yönünden düşünmeye çalışıyorum. Evet özlem çok zor ama hep ilk gün gibi birbirimize karşı heyecanımızı diri tutuyor, beraber geçirdiğimiz anların kıymetini biliyoruz. Ya da onu bekleyen taraf ben olduğum için bana karşı sevgi ve saygısının sürekli arttığını görüyorum tabi belki bunlar zamanla değişen şeylerdir ama kendimi avutuyorum. Bide sürekli alttan almaya mı çalışmalıyım? Eğitimleri çok zor gerçekten bilenler bilir 2 gün önce özlemekle alakalı bir konu geçti “seni özlemeye vaktim bile olmuyor” dedi. Bu lafa alınıp takıldım ama ona hissettirmedim. Bunu söylemesi normal mi sizce? Ay kızlar çok uzun yazdım kusura bakmayın lütfen. Kendi deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirimmm. İyi günler hepinize:)
Asker esiyim onermiyorum.uc gunluk geldigim dunyada beni doguran anne ve babaya en azindan ayni sehirde yaslandiklarinda elim uzanabilicek kadar yakin olmayi akil edemedim.kendi ailem cok iyi insanlar bu benim kendi dusuncem.onun disinda cok zor adamlar sevgiliyken iyi hoş evlenince hep yorgun mutsuz sinirli asabi oluyorlar. Kisiden kisiye degisir bazi fenomenleri goruyorum goruldugu gibi degildir gercide eşlerini şebege cevirmisler. Bunada karsiyim bak ortasi olmali.TSK askerini kalkip o durumada sokmamak gerek. Velhasil kisiden kisiye degisir ama geneli ayni gibiKızlar selam herkese. Sevgilim asker, bir sene içerisinde evlenmeyi düşünüyoruz ama biraz sizin yaşadıklarınızı, deneyimlerinizi öğrenmek konuşmak istedim. Bu yüzden de hesap açtım. Ağustos ayında hakkari’ye gidecek. yoğun bir işim olmasına rağmen sürekli onu düşünüyorum, sürekli ağlıyorum. Hep en kötüyü düşünüp duruyorum elimde değil. Bu zamanla alışabileceğim, yenebileceğim bir şey mi sizce? Şu an komando eğitiminde ona da bir şey belli etmek istemiyorum ama o hakkari’ye gideceği için memnun hatta keşke suriye ya da ırak’a gitseydim diyor. Gerçekten inanılmaz soğukkanlı ve mesleğini çok seviyor. Bu ağlamalarımı üzülmelerimi ona belli etsem onu da üzer diye bir şey söylemiyorum. İyi yönünden düşünmeye çalışıyorum. Evet özlem çok zor ama hep ilk gün gibi birbirimize karşı heyecanımızı diri tutuyor, beraber geçirdiğimiz anların kıymetini biliyoruz. Ya da onu bekleyen taraf ben olduğum için bana karşı sevgi ve saygısının sürekli arttığını görüyorum tabi belki bunlar zamanla değişen şeylerdir ama kendimi avutuyorum. Bide sürekli alttan almaya mı çalışmalıyım? Eğitimleri çok zor gerçekten bilenler bilir 2 gün önce özlemekle alakalı bir konu geçti “seni özlemeye vaktim bile olmuyor” dedi. Bu lafa alınıp takıldım ama ona hissettirmedim. Bunu söylemesi normal mi sizce? Ay kızlar çok uzun yazdım kusura bakmayın lütfen. Kendi deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirimmm. İyi günler hepinize:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?