asker eşi

Batmanlimovik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2015
24
5
86
kızlar benim 5 senelik bi sevgilim var ve hiç astsubay olmasını istemiyordum defalarca olma dedm çünkü ben alışık değilim yaşadığımız yerde evi vardı burda otururduk hemde ben onun gittiği yerlerde doğularda çalışamayacam eskiden beri asker olma olma dedim assubaylığı kazandı ve eğitimde şu anda bana yardım edin siz olsanız ne yapardınız 1 ayı geçti alışamadım hala asker eşleri yazsın nasıl zormuu

Benim sevgilimde üsteğmen. Aynı telaşı bende yaşıyorum evlendiğimizde nolacak nerde yaşayacağız bukadar zorluğa değermi gerçekten onunla devam etmelimiyim diye kafamda deli sorular var Birçok başlık açılmış bu konular hakkında, ekşidede bişeyler bulabilirsin okuyunca insanın ici rahatlıyor birazda olsa

Benim sevgilimde üsteğmen. Aynı telaşı bende yaşıyorum evlendiğimizde nolacak nerde yaşayacağız bukadar zorluğa değermi gerçekten onunla devam etmelimiyim diye kafamda deli sorular var Birçok başlık açılmış bu konular hakkında, ekşidede bişeyler bulabilirsin okuyunca insanın ici rahatlıyor birazda olsa
Ne yaziyo canim valla ben im aklim karisik hic istemiyorum

Back
X