- 14 Ağustos 2018
- 20.440
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.804
- 598
- Konu Sahibi herhangiiibiri
Ta kendisiBu ferhans mıııı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ta kendisiBu ferhans mıııı![]()
Askerlerle ilgili bir durum yok. Düz değişik bir insan. Farklı konularda da farklı kesimlere sallıyor.Asker yaranız var sizin anlaşılan.
Allah yardımcınız olsun.Doldurusa gelmeyin sizde.Kucuk bebekle tek başınıza idare edemezsiniz.Eşim askeri personel. İki yıllık evliyiz bir kızımız var. Suriye görevi çıktı ve ne zaman döneceği belli değil belki bir sene belki üç sene.. bütün bunları göze aldık tabi ki bekliyoduk. Ama benim asıl derdim şu. Ben nerede kalcam? Evimde kalamam aileme çok uzak Allahtan başka kimsem yok ve küçük bebeğim var. Ailemle eşimin ailesi farklı şehirlerde. Eşimin ailesiyle yaşayamam yaşayabileceğim tarzda insanlar değiller. İstenmeyen gelinim. Neler çektiğimi bir ben bir Allah bilir. Bütün yaşattıklarına rağmen bugüne kadar tek bir tartışmamız olmadı. Yani laflarına karşılık verebilen bi insan değilim sırf kötülük olmasın diye susarım psikolojik rahatsızlıklarım var tedavi görüyorum. Kendi ailemin yanına gidersem de eşimi bana karşı dolduracaklar. Dolduruşa gelmesinden korkmuyorum zaten benden kızımızdan uzakta psikolojisini daha fazla bozacaklar diye korkuyorum. İki ucu keskin bıçak. Ne yapmam gerekiyo lütfen fikir verin![]()
Sadakat aşk sevgi duyguları yok galiba sizdeKızım senin aklından zorun mu vardı. Tepki çekse de yazacağım valla.ben 2 gün seks yapmasam serseri mayına dönüyorum.sen senerce nasıl dayanacaksın ? Asker eşi olmak nasıl bir kafa gerçekten anlamam mümkün değil.
Bnde asker eşiyim hakkarideyiz bence iki ailedende uzak ol bnde öyleyim burda Allah'tan başka kimsem yok eşim üç ay gider bir ay gider bbgmle tekim kafan rahat olur bnden demesiEşim askeri personel. İki yıllık evliyiz bir kızımız var. Suriye görevi çıktı ve ne zaman döneceği belli değil belki bir sene belki üç sene.. bütün bunları göze aldık tabi ki bekliyoduk. Ama benim asıl derdim şu. Ben nerede kalcam? Evimde kalamam aileme çok uzak Allahtan başka kimsem yok ve küçük bebeğim var. Ailemle eşimin ailesi farklı şehirlerde. Eşimin ailesiyle yaşayamam yaşayabileceğim tarzda insanlar değiller. İstenmeyen gelinim. Neler çektiğimi bir ben bir Allah bilir. Bütün yaşattıklarına rağmen bugüne kadar tek bir tartışmamız olmadı. Yani laflarına karşılık verebilen bi insan değilim sırf kötülük olmasın diye susarım psikolojik rahatsızlıklarım var tedavi görüyorum. Kendi ailemin yanına gidersem de eşimi bana karşı dolduracaklar. Dolduruşa gelmesinden korkmuyorum zaten benden kızımızdan uzakta psikolojisini daha fazla bozacaklar diye korkuyorum. İki ucu keskin bıçak. Ne yapmam gerekiyo lütfen fikir verin![]()
İstersen özelden de konuşalım seni en iyi bn anlarmSorun evimde tek kalmak değil ki zaten sürekli nöbetçi bir gün evdeyse üç gün yok alışkınım yalnızlığa tek olsam yine sorun değildi ama kızım var dediğim gibi psikolojik rahatsızlıklarım var anksiyete atakları geçiriyorum. Bu durumlarda arayacak kimsem yok burda. Evde olmasa da aynı şehirde oluyoduk atak zamanında yarım saatliğine de olsa geliyodu
diğer hesabın yazdıklarına o kadar üzüldüm ki kendimi sıkıyorum ağlamamak için... sonra sizin bu yazdığınızı gördüm, biraz da olsa rahatlattınız beni. benim abim askerdi, 2 yıl önce 37 yaşında şehit düştü, ardında eşiyle beraber bi 8 yaşında bi de 3 aylık çocuklarını bıraktı...kızcağız da bu yaşında tek başına kaldı. ama şansları ki onlar 25 yıldır beraberlerdi; çocukluk aşkları birbirlerinin. evet çok fazla görüşemediler ama dediğiniz gibi şerefi libidosundan hep öndeydi. hala der, bi daha dünyaya gelsem, aynı şeyleri yaşayacağımı bilsem yine abinle evlenirim die... bazı insanlarda aşk, sevgi, edep, sadakat, bağlılık gibi kavramlar olmayınca ya da farklı yorumlanınca böyle cümleler kurabiliyorlar... çok üzgünüm çok gerçekten...Mantıksız olan sizsiniz. Her şey şap şup sevişmek mi? Siz napıyosunuz mesela açıp mi geziyorsunuz? Bence öyle yapın, mazallah kurur falan.
—————————
“ işin garip tarafı ben hayatım boyunca aynı sorunu yaşadım.sanki bu konularda lanetli gibiyim.bir ortam oluşuyor.herkes aynı seviyede ilerliyor.sonra bir bakıyorum tek dışlanan, çağırılmayan ben olmuşum. “
Bunu önceki konunuzda yazmışsınız. Bence nerede ne konuşacağını bilmeyen biri olduğunuz için dışlanıyorsunuz, çevrenizdekiler haklı.
Asker eşi olan arkadaşlarımın hepsi onurlu, şerefli. Şereflerinin libidolarından önce geldiğine yemin edebilirim.
diğer hesabın yazdıklarına o kadar üzüldüm ki kendimi sıkıyorum ağlamamak için... sonra sizin bu yazdığınızı gördüm, biraz da olsa rahatlattınız beni. benim abim askerdi, 2 yıl önce 37 yaşında şehit düştü, ardında eşiyle beraber bi 8 yaşında bi de 3 aylık çocuklarını bıraktı...kızcağız da bu yaşında tek başına kaldı. ama şansları ki onlar 25 yıldır beraberlerdi; çocukluk aşkları birbirlerinin. evet çok fazla görüşemediler ama dediğiniz gibi şerefi libidosundan hep öndeydi. hala der, bi daha dünyaya gelsem, aynı şeyleri yaşayacağımı bilsem yine abinle evlenirim die... bazı insanlarda aşk, sevgi, edep, sadakat, bağlılık gibi kavramlar olmayınca ya da farklı yorumlanınca böyle cümleler kurabiliyorlar... çok üzgünüm çok gerçekten...
çok sağ olun, Rabbim razı olsun sizden.Başınız sağ olsun.. size ve ailenize sabır diliyorum, abiniz hepimizin abisi, hepimizin kahramanı.
Böyle dangalakların abukluklarına lütfen canınızı sıkmayın. Öyle ki, seviyeniz arasında bile uçurum var, sesinizi duyurup anlatamazsınız.
Var ama kâr zarar dengesinde bu erkeği unutmayı tercih ederim.yüzü astarını karşılamıyor derler.öyle abartılı duygulara inansam da çabuk bir şekilde yitip gittiklerini de düşünüyorum.kısaca değmez diyorum.aşkımdan ilk günler öleceğim sandığım adamı 2 haftada unuttum.şimdi 2 hafta sıkıntı çekmemek için bir ömür neredeyse yalnız bir kadın olup, çocuğunu tek başına büyüttğüne değecek mi ? Üstelik kocasız kalma korkusu, saçma sapan dağbaşlarında falan yaşama zorunluluğu.bir tek bu erkeği sevecek değilsin ya.kısaca ne gerek var ?Sadakat aşk sevgi duyguları yok galiba sizde
Sizin düşüncenizde ki insanlar için çok güzel iş imkanları var. Her gün hem çalışıp hemde para kazanmış olursunuz. Bu şekilde belki rahatlayabilirsiniz.Var ama kâr zarar dengesinde bu erkeği unutmayı tercih ederim.yüzü astarını karşılamıyor derler.öyle abartılı duygulara inansam da çabuk bir şekilde yitip gittiklerini de düşünüyorum.kısaca değmez diyorum.aşkımdan ilk günler öleceğim sandığım adamı 2 haftada unuttum.şimdi 2 hafta sıkıntı çekmemek için bir ömür neredeyse yalnız bir kadın olup, çocuğunu tek başına büyüttğüne değecek mi ? Üstelik kocasız kalma korkusu, saçma sapan dağbaşlarında falan yaşama zorunluluğu.bir tek bu erkeği sevecek değilsin ya.kısaca ne gerek var ?
Çok ayıp.Sizin düşüncenizde ki insanlar için çok güzel iş imkanları var. Her gün hem çalışıp hemde para kazanmış olursunuz. Bu şekilde belki rahatlayabilirsiniz.
Ayrıca insanlarda sadakat , sevgi , aşk duyguları (normal olan insanlarda) her şeyden önce geliyor. Yaşamadığınız için bilmiyorsunuz
Sizin yaptığınız daha ayıp. Asker eşine böyle şeyler yazarak utanmıyor musunuz ?Çok ayıp.
Haddini cidden aşıyorsun artık,senin saçma sapan dediğin dağ başında sen ve sevgililerin rahat uyuyun diye insanlar bu ülkede canlarını veriyorlar bunada şehit olmak deniyor.Var ama kâr zarar dengesinde bu erkeği unutmayı tercih ederim.yüzü astarını karşılamıyor derler.öyle abartılı duygulara inansam da çabuk bir şekilde yitip gittiklerini de düşünüyorum.kısaca değmez diyorum.aşkımdan ilk günler öleceğim sandığım adamı 2 haftada unuttum.şimdi 2 hafta sıkıntı çekmemek için bir ömür neredeyse yalnız bir kadın olup, çocuğunu tek başına büyüttğüne değecek mi ? Üstelik kocasız kalma korkusu, saçma sapan dağbaşlarında falan yaşama zorunluluğu.bir tek bu erkeği sevecek değilsin ya.kısaca ne gerek var ?
asker eşiyim kendi evimde kalıyorum , kafam rahat miss gibi . sürekli göreve gidecek , çocukların okulu olacak alışmanız lazımEşim askeri personel. İki yıllık evliyiz bir kızımız var. Suriye görevi çıktı ve ne zaman döneceği belli değil belki bir sene belki üç sene.. bütün bunları göze aldık tabi ki bekliyoduk. Ama benim asıl derdim şu. Ben nerede kalcam? Evimde kalamam aileme çok uzak Allahtan başka kimsem yok ve küçük bebeğim var. Ailemle eşimin ailesi farklı şehirlerde. Eşimin ailesiyle yaşayamam yaşayabileceğim tarzda insanlar değiller. İstenmeyen gelinim. Neler çektiğimi bir ben bir Allah bilir. Bütün yaşattıklarına rağmen bugüne kadar tek bir tartışmamız olmadı. Yani laflarına karşılık verebilen bi insan değilim sırf kötülük olmasın diye susarım psikolojik rahatsızlıklarım var tedavi görüyorum. Kendi ailemin yanına gidersem de eşimi bana karşı dolduracaklar. Dolduruşa gelmesinden korkmuyorum zaten benden kızımızdan uzakta psikolojisini daha fazla bozacaklar diye korkuyorum. İki ucu keskin bıçak. Ne yapmam gerekiyo lütfen fikir verin![]()
Evinizde neden kalamıyorsunuz ki onu anlayamadım? Evinizde kalabilmeniz için illaki ailenizle aynı şehirde mi olmak zorundasınız. Ben nasıl rahat ediceksem ailemle yada evimde kalırım yada biraz evimde biraz ailemde kalırım aileniz uzaktaymis ama hiç gidemeyeceğiniz bir uzakliktami. Ayrıca aileniz de kalmak istiyorsanız eşiniz buna anlayış gosterebilecek birisi değil mi sonuçta sizin rahat ettiğiniz yer önemli ne alaka herkes kendi ailesiyle rahat eder sonuçta Şahsen karşı taraf bunun lafını edicek olursa ben hiç takmazdim bile çocuk değilim benim hayatım istediğim gibide yaşarımEşim askeri personel. İki yıllık evliyiz bir kızımız var. Suriye görevi çıktı ve ne zaman döneceği belli değil belki bir sene belki üç sene.. bütün bunları göze aldık tabi ki bekliyoduk. Ama benim asıl derdim şu. Ben nerede kalcam? Evimde kalamam aileme çok uzak Allahtan başka kimsem yok ve küçük bebeğim var. Ailemle eşimin ailesi farklı şehirlerde. Eşimin ailesiyle yaşayamam yaşayabileceğim tarzda insanlar değiller. İstenmeyen gelinim. Neler çektiğimi bir ben bir Allah bilir. Bütün yaşattıklarına rağmen bugüne kadar tek bir tartışmamız olmadı. Yani laflarına karşılık verebilen bi insan değilim sırf kötülük olmasın diye susarım psikolojik rahatsızlıklarım var tedavi görüyorum. Kendi ailemin yanına gidersem de eşimi bana karşı dolduracaklar. Dolduruşa gelmesinden korkmuyorum zaten benden kızımızdan uzakta psikolojisini daha fazla bozacaklar diye korkuyorum. İki ucu keskin bıçak. Ne yapmam gerekiyo lütfen fikir verin![]()