cüzdanın içine ikimizin resimini koymak geldi aklıma ama sorun olmaz umarım orda..
allah kavuştursun canm benim öncelikle biz kızlar hep ince düşünürüz zaten canım bi kutu hazırla içine öncelikle albümünüzü koy resimleriniz olsun orda hep bakar çorap mutlaka al lif koy havlu koy bi tane defter kalem koy tras için kolonya jeller var onlardan alabilirsin ve mutlaka nemlendirici al ve ver bencede kızların dediği gibi kontur kartı cok lazm olacaktır güzelce hazırla ve gitmeden ona bi mektup yaz ve ver askere gidince hediye yolarsın zaten cnm orda herseyi almıyorlar cünk,i alsan bile götüremeyecek şimdilik küçük şeyler yeter yardımcı olduysak ne mutlu bende asker yariyim allah sabır versin şimdiden tadını cıkarınnn
albümü hemde acemilikde nası saklıcak? yani resime bişey demiyolarmışda kurcalayan manyak çok orda :26:mektup desen acemilikde ortamı oturtana kadar okuyolar genelde bence o da riskli
esra çook teşekkürlerdetaylı , pek güzel anlatmışsın.. resime gelince , ben cüzdana koydum resmi , boynunda asılı olacak sonuçta , sıkıntı olurmu ki..? :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?