Öncelikle daha şimdiden Allah kavuştursun diyorum,bir solukta bitsin :)
Almayı düşündüğün hediyelerle ilgili birkaç şey oldu aklıma gelen,paylaşmak istedim. Renkler, kuvvetine göre değişiyor. Örneğin; kara ise iç çamaşır ve havlu renkleri yeşil iken, denizcilerde havlular mavi-lacivert ve çamaşırrlar beyaz oluyor. Karacılarda içlikleri bilmiyorum bir standart var mı ama denizciler istedikleri renkte giyebiliyorlar. Erkek arkadaşım denizci. Krem, yeşil, kamuflaj renklerde içlikler aldık, hepsini de sorunsuzca kullanabildi. Bu yüzden henüz daha belli olmadan alırsan kullanılamayabilir aldıkların. Ama tabanlık, ayakları yara olursa hızlıca iyileştiren özel bantlar, siyah çorap (denizcilerde yalnızca siyah giyilebiliyordu,kara-hava bilemiyorum), şampuan, diş fırçası vb. alabilirsin. Telefon kartı da, türk telekomun aile kartlarından alınırsa çok daha rahat oluyor, bitmiyor en azından konuşmanın ortasında. Ama birkaç tane de klasik telefon kartını yanında bulundurmasında fayda var tabi, bazen bakıma giriyor aile kart sistemi, kısa zamanlı da olsa sıkınıt yaşanabiliyor bu yüzden.
Hediyeler hayırlı olsun :)