- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım çok güzel olmuş ama sen nerdeydin bakıyım Mayıstan önce falanRabbim tüm asker yarenlerini askerlerine kavuştursun biran önce inşallah
![]()
Şubat'tan beri burdaydım tatlımAma yeni aklıma geldi böyle topik açmak
Amiin amin sen aldın yarini, sıra bizlerde![]()
Darısı bütün hasret çekenlere canım benim biliyorum tanıyorum seni birkaç kez konuşmuştuk güzel bir topik olmuş çok yararlı bence arada böyle güzel kelimeler gerek![]()
Aynen öyle insan ihtiyaç duyuyor şaka bi yana, bazen ufak bi gülümsemeye. Bazen kendini anlatacak bi iki kelimeye..![]()
Evet canım o kadar iyi anlıyorumki seni![]()
Biliyorum tatlım o yüzden konuşuyorumSırada ki şafak düğün şafağı mıı
![]()
Nasipse söz şafağımız canım inşallahDüğün ondan sonraki şafağımız bizde şafak bitmez sırayla bebiş diye gideriz
Diş tellerim var düğün için onların çıkması şart
![]()
Ayy çok sevindim tatlım herşey gönlünce olsunŞafak bitmesin yaa, askerlik bitsinde diğer şafaklar güzel şafaklar
Telleri sök at aaa önce düğün düğünden sonra takarsın![]()
Onlar çıktıktan sonra daha güzel olacak herşey inşallahcanımcım bakalım kısmet dedigin gibi digerleri güzel heyecanlı şafaklar Rabbim sizede nice güzel şafaklar saymayı nasip etsin inşallah
![]()
O aramadan önce neler söyliceğimi düşünüyorum, o aradıktan sonrada heyecandan unutuyorum.![]()
Birden fazla begenme şansım olsa keşkeBiri beni anlatmış sanki
![]()