• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker için, hasret için, mesafeler için..

Sizce nasıl olmuş ?

• Çok beğendim, gayet güzel.

OY: 15 93,8%
  • Hiç beğenmedim, boşuna uğraşma.

OY: 1 6,3%

• Ankete Katılan
    16
Canım çok güzel olmuş ama sen nerdeydin bakıyım Mayıstan önce falan:20:Rabbim tüm asker yarenlerini askerlerine kavuştursun biran önce inşallah:nazar::16:

Samsunda var iskele, yarim gitti askere..
Kurban olayım yüzbaşı, ver yarime tezkere :17:

Canım çok güzel olmuş ama sen nerdeydin bakıyım Mayıstan önce falan:20:Rabbim tüm asker yarenlerini askerlerine kavuştursun biran önce inşallah:nazar::16:

Şubat'tan beri burdaydım tatlım :17: Ama yeni aklıma geldi böyle topik açmak :17:
Amiin amin sen aldın yarini, sıra bizlerde :9:

Şubat'tan beri burdaydım tatlım :17: Ama yeni aklıma geldi böyle topik açmak :17:
Amiin amin sen aldın yarini, sıra bizlerde :9:

Darısı bütün hasret çekenlere canım benim biliyorum tanıyorum seni birkaç kez konuşmuştuk güzel bir topik olmuş çok yararlı bence arada böyle güzel kelimeler gerek :69:

Darısı bütün hasret çekenlere canım benim biliyorum tanıyorum seni birkaç kez konuşmuştuk güzel bir topik olmuş çok yararlı bence arada böyle güzel kelimeler gerek :69:

Aynen öyle insan ihtiyaç duyuyor şaka bi yana, bazen ufak bi gülümsemeye. Bazen kendini anlatacak bi iki kelimeye.. :31:

Biliyorum tatlım o yüzden konuşuyorum :17: Sırada ki şafak düğün şafağı mıı :16:

Nasipse söz şafağımız canım inşallah:nazar:Düğün ondan sonraki şafağımız bizde şafak bitmez sırayla bebiş diye gideriz:nazar::9:Diş tellerim var düğün için onların çıkması şart :17::16:

Nasipse söz şafağımız canım inşallah:nazar:Düğün ondan sonraki şafağımız bizde şafak bitmez sırayla bebiş diye gideriz:nazar::9:Diş tellerim var düğün için onların çıkması şart :17::16:

Ayy çok sevindim tatlım herşey gönlünce olsun :nazar::16: Şafak bitmesin yaa, askerlik bitsinde diğer şafaklar güzel şafaklar :17:
Telleri sök at aaa önce düğün düğünden sonra takarsın :9:

Üşüdüğünüzde ellerinizi cebinize sokun !!
# MALUM BEYLER ASKERDE :27::27:

Tezkere şafağın degil , hasretin bittiği gündür. :ssz:

Ayy çok sevindim tatlım herşey gönlünce olsun :nazar::16: Şafak bitmesin yaa, askerlik bitsinde diğer şafaklar güzel şafaklar :17:
Telleri sök at aaa önce düğün düğünden sonra takarsın :9:

Onlar çıktıktan sonra daha güzel olacak herşey inşallah :nazar:canımcım bakalım kısmet dedigin gibi digerleri güzel heyecanlı şafaklar Rabbim sizede nice güzel şafaklar saymayı nasip etsin inşallah:nazar::16:

Koşarak gelsen, sarılsan boynuma. Bi kere de mutluluktan ağlatsan :ssz:

Onlar çıktıktan sonra daha güzel olacak herşey inşallah :nazar:canımcım bakalım kısmet dedigin gibi digerleri güzel heyecanlı şafaklar Rabbim sizede nice güzel şafaklar saymayı nasip etsin inşallah:nazar::16:

Amiiin amiiiin ah bu dua'ya can kurban :54:

Benide götür yanında komutanların sorarsa başımın tatlı belası dersin. :17:

Sabrımın sonu, aklımın yolusun askeriiiiim :38:

Keşke bir gece yarısı uyanıpta "oh be rüyaymış" diye bilseydim gidişine.. :14:

Back
X