Asker sevgili,eş..

Sagolun böyle düşünenlerden Allah razı olsun. Ama ülkedeki pislikleri, milletin bu vurdumduymaz halini de gördükçe hep eğer bişey olursa hakkımı helal etmicem bu millete diyorum. Sözüm şu değer bilmeyenlere, magazin maymunlarına, ülkesini düşünmeyenlere. Yoksa ateş düştüğü yeri yakıyo insanlar hayatına devam ediyo. Allah hepimizin yardımcısı olsun

boyle dusunmeye sonuna kadar hakkın var tplum vurdumduymaz atesın dustugu yerı yakmaması lazım her sehıt hepımızın evınden cıkması lazım, hepımız annesı babası esı gıbı uzulemeyız ama empatı yapılmalı bukadrda bosvermıslık olmaz, sehıtlerımıze borclıyuz toplum bu konuda hassaslassa bu kadar sehıt verılmez ,

Konu sahıbı ozr dılerım konunu bıraz saptrmıs olmadım ınsallah :(

Benim esimde hakkari cukurcada askerlik yapti tabii sartlar saldirilar vs haberlere yansimayan cok detay yasandi bu nedenden oturu elbette dondugunde farkli geldi ama biz zamanla toparladik bir arkadasim yaninda olen arkadasi nedeniyle uzun zaman tedavi gordu her sey kisiden kisiye degisir cok belirgin durumlarda destek almada fayda var diye dusunuyorum.

boyle dusunmeye sonuna kadar hakkın var tplum vurdumduymaz atesın dustugu yerı yakmaması lazım her sehıt hepımızın evınden cıkması lazım, hepımız annesı babası esı gıbı uzulemeyız ama empatı yapılmalı bukadrda bosvermıslık olmaz, sehıtlerımıze borclıyuz toplum bu konuda hassaslassa bu kadar sehıt verılmez ,

Konu sahıbı ozr dılerım konunu bıraz saptrmıs olmadım ınsallah :KK43:
Allah sizin giibi düşünenlerin sayısını arttırsın insaallah

Benim de su anda sevgili aşamasına geldigim biri var kendisi uzm cavus.doguda gorev yapiyor.konusuyorz surekli.ama gercekten psikolojileri bozuk oluyor.kesela bana diyor ki senle konusmak bna cok iyi geliyor moralim duzeliyor diyor.benimle evlnmek istedigini belirtti.ama ben bilmiyorum bunu kaldirabilir miyim yapabilir miyim acaba.

Benim de su anda sevgili aşamasına geldigim biri var kendisi uzm cavus.doguda gorev yapiyor.konusuyorz surekli.ama gercekten psikolojileri bozuk oluyor.kesela bana diyor ki senle konusmak bna cok iyi geliyor moralim duzeliyor diyor.benimle evlnmek istedigini belirtti.ama ben bilmiyorum bunu kaldirabilir miyim yapabilir miyim acaba.

Eşim polis de 15 gün gitmişti en uzun , o 15 gün nasıl geçti bana sor. Allah kolaylık versin. Ayrıntıları hatırlamıyorum ama deli gibi özlediğim halde küsüp geleceği gün memlekete gitmiş , sonra gece barışıp 3 de bir başıma arabayla eve dönmüştüm.

Sakin bir ilişkimiz var normalde , bu bizim en delirdiğimiz zaman olmuştu yani aşırı kavgalar aşırı küsmeler aşırı tepkiler... biraz zaman ver , normale döner inş en kısa sürede...

Bayanlar iyi akşamlar. Asker eşiniz, sevgiliniz, nişanlınız Doğu, sınırdışı vs göreve gidip geldiğinde nasıl bir Psikolojide oluyorlar ben kafayı yemek üzereyim. Neden geldi diyorum dün gelmesine rağmen.. nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım ?

bi gelseydi sinirine de razıydım...
gerçi hiç sinirli görmedim onu. askerlerine karşı nasıldır bilemem ama ben hiç öfkeli görmedim. birkaç gün çok sessiz olur. pek konuşmaz sadece. sonra hep bildiğim gibi olur.

bi gelseydi sinirine de razıydım...
gerçi hiç sinirli görmedim onu. askerlerine karşı nasıldır bilemem ama ben hiç öfkeli görmedim. birkaç gün çok sessiz olur. pek konuşmaz sadece. sonra hep bildiğim gibi olur.
Sinirli olmuyor evet ama sessiz. Görüştük hiç konuşmadı güzel şeyler ve gelecek dışında. Şimdi de hiç konuşmuyor nerdeyse dünden beri görüşmek de istemedi.. :(
Allah kavuştursun sizi

Sinirli olmuyor evet ama sessiz. Görüştük hiç konuşmadı güzel şeyler ve gelecek dışında. Şimdi de hiç konuşmuyor nerdeyse dünden beri görüşmek de istemedi.. :KK43:
Allah kavuştursun sizi

amiiiin amiiin. ben hiç haber izlemiyorum mesela o izne gelene kadar. sosyal medyada herhangi bir askeri sayfa falan asla asla asla takip etmem. elim yüreğimde sürekli.

o görüşmek isteyene kadar sessiz kalın bakalım ne olacak. zihni yorgun olduğundan belki de istemiyordur. benimkinin evi normalde bizim üst katımız. akşamları inerdi yanıma öyle uzanırdı koltukta. tv açtırmaz müzik açtırmaz. ben de kitap okurum yanında. o konuşunca ona eşlik ederdim.

Allah sizi de kavuştursun :KK200:

amiiiin amiiin. ben hiç haber izlemiyorum mesela o izne gelene kadar. sosyal medyada herhangi bir askeri sayfa falan asla asla asla takip etmem. elim yüreğimde sürekli.

o görüşmek isteyene kadar sessiz kalın bakalım ne olacak. zihni yorgun olduğundan belki de istemiyordur. benimkinin evi normalde bizim üst katımız. akşamları inerdi yanıma öyle uzanırdı koltukta. tv açtırmaz müzik açtırmaz. ben de kitap okurum yanında. o konuşunca ona eşlik ederdim.

Allah sizi de kavuştursun :KK200:
Ben de ne gazete okuyorum ne tv açıyorum 1 senedir ama her gün defalarca google a şehit diye yazıp bakıyorum Allahım saklasın korusun ama bakıyorum işte. Teşekkür ederim tavsiyeler için

Bi sure konusmadi, yuzume bakti.
Ertesi sabah gunaydin diyip operek kaldirdi, ama geldigi gece cok tuhafti.
Esim degisiklige hemen ayak uyduramayan biri.
Annesinin evine gitsek orda da bi sure konusmaz sonradan acilir.
Umarım sizinki.kadar kısa sürer benimkinin adaptasyon sorunu da. 2 gün oldu dolu dolu

Back
X