Asker sevgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuzum benim geçen sene asker hemde uzun dönem yapan görüştüğüm biri vardı. Hergün arıyordu fırsat buldukça akıllı telefon bile götürmüştü Gizli gizli whatsapda konusuyordu benimle görüntülü falan konuşuyorduk. Çok zor değil yani iletişim kurmak askerler açısından onu demek istiyorum.
Nasil arayamadi seni anlamadım. Telefonu bozulsa bile numaranızı bilmiyormuydu bir arkadaşımdan 2 dk arayip haber veremezmiydi
O konuda uzun dönemler akıllı telefonda sorun yaşamıyor ama gerekliler yaşıyormuş. Fakat haklısınız belki de istemedi aramak bilemiyorum su an

Canım askerlik eskisi gibi değil. Hepsi telefon götürüyo. Uygun olduklarında da görüşmek istediklerini arıyorlar. Ayrıca zaten sizinle bağı sağlam olsa her yaptığından haberdar olursunuz emin olun
Hakli olabilirsiniz şuan bilemiyorum işte açıklama yapar veya yapmaz ona göre yoluma bakarım ama kötü birşey yaşamasını istemiyorum şuan onu biliyorum

benimle konusmadigindan vs deyim
Bu ne demek? Sizinle neden konuşmuyordu? Eğer 20 gün boyunca hiç haber vermediyse bence bir sorun var. Haber alabileceğiniz ailesinden kimse yok mu? Sosyal medyadan bakın belki fotoğraf falan paylaşırlar..

O konuda uzun dönemler akıllı telefonda sorun yaşamıyor ama gerekliler yaşıyormuş. Fakat haklısınız belki de istemedi aramak bilemiyorum su an
Yok canım yaşanmıyor olur mu telefonunu kaptırdı komutana bir sürü sıkıntı çıktı. Telefonsuz kaldı numaramı ezberlemisti arkadaşlarından arıyordu.
Sonra ayrıldık bizde. Sakin yanlış anlama övünmek için falan anlatmıyorum. Erkekler isteyince her türlü ulaşıyor boş yere uzme kendini o adam için sen de onu merak etme düşünme önüne bak derim. Bile isteye aramamış

Yok canım yaşanmıyor olur mu telefonunu kaptırdı komutana bir sürü sıkıntı çıktı. Telefonsuz kaldı numaramı ezberlemisti arkadaşlarından arıyordu.
Sonra ayrıldık bizde. Sakin yanlış anlama övünmek için falan anlatmıyorum. Erkekler isteyince her türlü ulaşıyor boş yere uzme kendini o adam için sen de onu merak etme düşünme önüne bak derim. Bile isteye aramamış
Canım benim övüneceğin bir durum değil ki şuan onu yargılayamam çünkü daha kendini savunmadı belki çok farklı birşey yaşadı bilemem ama dediginiz gibiyse tabi ki biter. Ben bir hukukçuyum ve savunma olmadan yargılama olmaması gerektiğini çok iyi biliyorum.

Bu ne demek? Sizinle neden konuşmuyordu? Eğer 20 gün boyunca hiç haber vermediyse bence bir sorun var. Haber alabileceğiniz ailesinden kimse yok mu? Sosyal medyadan bakın belki fotoğraf falan paylaşırlar..
Bilmiyorum neden aramadığını vs ailesiyle falan tanışmıyorum işte daha çok yeni bir ilişki

Canım benim övüneceğin bir durum değil ki şuan onu yargılayamam çünkü daha kendini savunmadı belki çok farklı birşey yaşadı bilemem ama dediginiz gibiyse tabi ki biter. Ben bir hukukçuyum ve savunma olmadan yargılama olmaması gerektiğini çok iyi biliyorum.
Ben eskisi gibi telefonun yasak olmadığını anlatmak için anlattım. Bazen yanlış anlaşılma oluyor kadınlar arasında o yuzden dedim canım. Benim abim askere eylem normal telefon bile yasaktı askeriyede mesela santiralden arardi evi. Günümüzde böyle deg hele gerekliyse çok zorlanacağını zannetmiyorum. Hangi şehre gitmişti doğuya mi gitti. Inşallah başına birşey gelmemistir.

Sen aradın mi hattı aciksa bilerek alamamıştır belki bir davranisiniza kırıldı bir konuşun bakalım ulaşınca.

Ben eskisi gibi telefonun yasak olmadığını anlatmak için anlattım. Bazen yanlış anlaşılma oluyor kadınlar arasında o yuzden dedim canım. Benim abim askere eylem normal telefon bile yasaktı askeriyede mesela santiralden arardi evi. Günümüzde böyle deg hele gerekliyse çok zorlanacağını zannetmiyorum. Hangi şehre gitmişti doğuya mi gitti. Inşallah başına birşey gelmemistir.
Şuan önemli bir sınava hazırlandığımı biliyor ve genelde dersimi çalışayım diye de geceye kadar aramazdı. Onu düşünmüş olabilir bilmiyorum kendisi söylemeden bundan da emin olamam sonuçta bilmiyorum. Aynen karsa gitti.

Direk askeriyeyi arayip onu telefona istemen daha mantikli. Belki telefonu kaybetti birsey oldu ya da sakladi hos saklamis olsa da yine haber vermesi gerekirdi.

Akilli telefon götürmem yakalanıyorlar demişti ama başka şeyden de uzamış olabilir bilemedim

Ama whatsapp, internet, mail diyorsunuz. Bunlara ulaşabileceği bir telefonla gitmedi mi anlamadım.
Sevgilim bildiğiniz 150 liralık, tek özelliği alarm kurmak olan telefonla gitmişti, bir sıkıntı yaşamadı.
Belki başka bir şeyden ceza almıştır.

Belki de çıkınca başka bir şehire, bir arkadaşının yanına gitmiştir ve akıllı telefonu yoksa hala internete girememiştir.
Siz hiç aramadınız mı ya da 20 gün boyunca konuşmadınız mı anlamadım.
Ne olursa olsun konuşuyor olmanız gerekirdi.

Bunu bilir bunu söylerim.aramak istememiş net hukukçu arkadaşım. Ankesörlü telefon var, isterse ordan pekala arayabilirdi. Koca 20 gün aramamasi çok büyük bir sorun. Hayır bak terör bölgesinde vs olur anlarim.
Ben niye aramiyor bu adam dedigimi sanmıyorum niye oraya takıldınız acaba ben acaba neden gelmemiş olabilir dedim. Konudan sapmayın ayrıca hukukçu olmaktan gurur duyuyorum canım sizin gibi önyargılı değilim evet kendi bile isteye imkanları varken aramadıysa büyük sorun ama bunu size sormadım ve böyle bir suçu üzerine yıkmak için önce bir savunma almak gerek ki her sonuç başka aynı nedene bağlı olmayabilir. Benim baktigim yer toz pembe gözlük değil fakat siz tanımıyorken nasıl böyle itham edebiliyorsunuz anlamıyorum. Hukukçu hanım diye dalga geçiyorsanız ama sizden hukukçu olmazmış zaten bu onyargilarinizla..

Ama whatsapp, internet, mail diyorsunuz. Bunlara ulaşabileceği bir telefonla gitmedi mi anlamadım.
Sevgilim bildiğiniz 150 liralık, tek özelliği alarm kurmak olan telefonla gitmişti, bir sıkıntı yaşamadı.
Belki başka bir şeyden ceza almıştır.

Belki de çıkınca başka bir şehire, bir arkadaşının yanına gitmiştir ve akıllı telefonu yoksa hala internete girememiştir.
Siz hiç aramadınız mı ya da 20 gün boyunca konuşmadınız mı anlamadım.
Ne olursa olsun konuşuyor olmanız gerekirdi.
Yok ven de aramadım o da bilmiyorum belki ayrıldı benden belki başka birşey ama sorum birşey olmuş olabilir mi aslında beni arayıp aramaması ilişkimizle ilgili onu sormadım. Hani eğer asker tanıdığınız varsa ceza almış vs olabilir mi veya komutanlarla ters düşmüş komutan buyuk bir ceza vermis olabilir mi diye düşündüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X