Asker sevgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkesin ilişkisine kimse karısamaz 😅 herkesin yakınları ile hergün görüştüğü bedelli askerlikte, konu sahibinin sevgilisi hiç aramamıs da ne olmuş ? Adam seviyor yahu, kıskançsınız hanımlar, böylesi bir ilişkiyi! kıskanmakta da haklısınız. Keşke bizim olsa 😅😅

Ki
Herkesin ilişkisine kimse karısamaz 😅 herkesin yakınları ile hergün görüştüğü bedelli askerlikte, konu sahibinin sevgilisi hiç aramamıs da ne olmuş ? Adam seviyor yahu, kıskançsınız hanımlar, böylesi bir ilişkiyi! kıskanmakta da haklısınız. Keşke bizim olsa 😅😅
kiskaniyorsunuz mu dedim arkadaşım saçma sapan konu dışı konuşup boş yapıyorsunuz. Size ne ben size benim ilişkim hakkında yorum yapma hakkı tanıdığımı hatırlamıyorum. Yaparsanız da boş beleş geveze bir cahilsinizdir

Ki
kiskaniyorsunuz mu dedim arkadaşım saçma sapan konu dışı konuşup boş yapıyorsunuz. Size ne ben size benim ilişkim hakkında yorum yapma hakkı tanıdığımı hatırlamıyorum. Yaparsanız da boş beleş geveze bir cahilsinizdir
Sizden öyle bir hak isteyen kim? Madem bu kadar hassassınız buraya konu açmayın, boş beleş insanlarla da muhattap olmayın.

20191014_195446.webp

Tereciye tere satma derler bence öğrenin. Uslubumu gruptaki kadınlara borçluyum zira ben en başta gayet düzgün konuşuyordum fakat sorulan bir soruya cevap verilmesi gerektiğini bunun dışında konuşulanların lafı güzaf olduğunu bilmiyorsunuz. Benim üslubum karşımdakinin seviyesine göre değişir zira üstten konuşunca anlamıyorsunuz. Sen de bana ceva0 vermek zorunda değilsin eziklik hissedip hukukculuguma oynamaya çalışıyorsun. Eğitim cehaleti alır da sizin varsa eğitiminiz sizde onu da almamış alamamış be yazık ki. Herkes çuvaldızı kendine batırsın..

Benim üslubum sizin aksinize karşımdakinin seviyesine göre değişmez herkese aynıdır. Uyarmış olmama rağmen hala sen yazıyorsunuz. Cevap vermek istediğim için cevap veriyorum boşa zaman harcama vurgusu yapan sizsiniz. Ben kendi eğitimimin ne olduğumu biliyorum yine sizin aksinize kendimi karşımdakine hele ki önemsemediği kişilere kanıtlamak gibi bir çaba içine girmeye gerek duymuyorum

Bildiğim kadarı ile asker hattı diye birşey var akıllı TLF goturmediyse sıkıntı olmuyor diye biliyorum

Telefon yasak dahi olsa ulaşmak isteyen bir şekilde ulaşırdı diye düşünüyorum ben.

Arkadaşım ben beni övün demedim konumda genel olarak askere giden birisi ceza alabilir mi veya başka bir sorun olabilir mi diye sordum. Iliskimden ve benden uzak bir durum ama burdaki kadınlar herşeyi kadın erkek ilişkisine çevirip insanların ilişkilerine burnunu sokmayı sevdikleri için karsi çıkıyorum. Ben ilişkim hakkında soru SORMADIM. Nasıl algılıyorsunuz anlamıyorum.

Siz bu durumu nasıl algılıyorsunuz bunu sorgulayın önce.
Adam 20 gün aramamış sizi. Ortada bir ilişki mi var sizce?
Sizi zerre umursamayan adamı şurada savunmak için ne paraladınız kendinizi hayret yani.
Böyle acıklı bir çaba olamaz :olamaz:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X