Asker sevgili ?

Biri 6 ay, biri bedelli olmak üzere 2 defa askerlik bekledim ve derdinizi hiç anlamadım.
Boş zamanı olsa bile kafasına göre telefonu çıkarıp keyif yapamaz. Eski model tuşlu telefonlar yasak değil ama yine de göstere göstere takılamaz telefonla.
Bir de çay işine bakıyormuş, etrafında rütbeliler varsa sürekli, o telefona elini atamaz.

Yüz yüze gelmeden nasıl sevgili oluyorsunuz onu da anlamadım.
"4 gün önce sevgili olduk" diyorsunuz ya, nasıl oldunuz, "hadi sevgili olalım" mı diyorsunuz?
"Benimle çıkar mısın" efsanesi geri döndü de benim mi haberim yok?

Bence sorun olcak bişey yok ya anlayışla karşıla ya da içinde bişey yoksa bırak ne diyelim

Sevginiz yok madem neden sevgiliniz? Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama askerdeki insan size ilgi göstermedi diye trip attığınıza göre daha olgunlaşmamışsınız. Memnun değilseniz ayrılırsınız bizim veya hayatınızdaki erkeğin yapabileceği bir şey yok. Askeriyenin kuralları belli ve o kurallara uymak zorunda. Psikolojik ve fiziksel yorgunluğu da ekleyin üstüne. Bir hafta ilgi görmeyince dayanamadığınız dahası sevmediğiniz adamla birlikteliğinize devam etmeyin bence

Yıllar öncesinden tanışıyoruz ama yeni flört olarak konuşmaya başladık kuzenimin arkadaşıydı pek bi samimiyetim yoktu. Sevgim yok çünkü 1 aydır konuşuyoruz
Konu cok çelişkili ya acaba çocuk cidden var mı
Bı sevgim yok yazmış
Bı önceden tanışıyordum
Bı askerdeyken tanıştım
Bunları belirten üyelere de cevap verilmemiş asfgsjs
Cevap piliss

Hem sevgilim diyip hem sevgim yok diyorsunuz ?

Bacım yanlış hatırladın o zaman ne diyim kolay gelsin asdgjkg

Yıllar öncesinden tanışıyoruz ama yeni flört olarak konuşmaya başladık kuzenimin arkadaşıydı pek bi samimiyetim yoktu. Sevgim yok çünkü 1 aydır konuşuyoruz

Çok normal orda o kadar bunalıp sıkıntı cekerken ne ilgisi bekliyorsunuz anlamadim. Kaldi ki gecici bir sure bu 45 gun aylar yillar degil yani. Bu tur seyleri ne diye sorun eder insanlar anlayamadım gitti.Hayat müşterek her zaman güllük gülistanlık aynı düzeninde gitmez.

Eski konularınıza da baktım aşk olaylarına çok kafa yoruyorsunuz başka işiniz derdiniz yok mu konuya gelince bence ayrılın.

Bende asker bekliyorum. Karakolun ankesörlüsünden akşam ne kadar konuşabilirsek o kadar konuşuyoruz. Yeri geliyor 2-3 gün konuşamadığımız oluyor. Canı sağolsun mühim değil. İlgi beklemek için yanlış bir zamanı ve insanı seçmişsiniz bence. Şuan ilgiye desteğe ihtiyacı olan kişi sevgiliniz. Keşke gelmesini bekleseydiniz de sonra adı konulsaydı bir şeylerin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…