Asker ugurlamasi nasil olur

Kalenderender

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2018
377
165
18
36
Esimin bekar bir arkadasi askere gidecek. Ugurlama yapacaklarmis. Bugun watsapta konusmuslar. Bana aksam dedi arkadaslar cagiriyor diye. Nerde bulusacaksiniz dedim. Bilmiyorum dedi. Yanimda arkadaslarini aradi. Bugun degil yarin dediler. Watsap konusmasini da silmis bu arada. Ayrica ne hikmetse evli kimse de gelmiyor. Bu asker ugurlamasi nasil olur. Beni bi aydinlatin.

Asker uygulamasına damsız girilmiyormu ki evli bekar ayrımı mı var..

Bilemedim.

hani bişeyinde ..... sını çıkarmasalar
bende bilmiyorum ama burnuma çokta iyi kokular gelmedi

hani bişeyinde ..... sını çıkarmasalar
bende bilmiyorum ama burnuma çokta iyi kokular gelmedi
Nerdesiniz diye yanimda aradi. Acaba geyik cevirdiler de o yuzden mi sildi konusmalari. Istemeyecegim cekinecegim bisey olsa yanimda arar miydi acaba. Karsidakinin konusmalarini da duydum cunku.

Nerdesiniz diye yanimda aradi. Acaba geyik cevirdiler de o yuzden mi sildi konusmalari. Istemeyecegim cekinecegim bisey olsa yanimda arar miydi acaba. Karsidakinin konusmalarini da duydum cunku.
bilemiyorum ama insan kendinden emin ise hiç kimseden çekinmez saklanmaz/saklamaz

Asker uğurlaması şöyle olur diye bir kanun yoktur :) ama heryerin kendince adetleri vardır ..

Fakat sizinkiler bunu bahane edip eğlenceli , içmeli birşeyler planlıyor , maksat eğlenmek olsun adı asker uğurlaması oluyor

Esim icmez. Bahane etsinler eglensinler ama evli kimse gitmezken esimin gitmesi kanima dokunuyor. Bisey de diyemiyorum.

Başka evli birileri gitse huylanmayacak mıydın ?

Valla işin içinde art niyet varsa evlisi de bekarı da yapar o iş belli olmaz

Esim icmez. Bahane etsinler eglensinler ama evli kimse gitmezken esimin gitmesi kanima dokunuyor. Bisey de diyemiyorum.
Niye birsey diyemiyorsunuz sizin diger konularinizda da aynı durum var , adam istedigini yapıyor, diyor siz istemesenizde sessiz kalıyorsunuz gibi bir durum var sanırım

Başka evli birileri gitse huylanmayacak mıydın ?

Valla işin içinde art niyet varsa evlisi de bekarı da yapar o iş belli olmaz
Aslinda sikinti evlilerin katilmayip esimin katilmasi. Yani esimin bekar gibi plan yapmasi. Bu rahatlik. Nasil engel olurum bilmiyorum.

Aslinda sikinti evlilerin katilmayip esimin katilmasi. Yani esimin bekar gibi plan yapmasi. Bu rahatlik. Nasil engel olurum bilmiyorum.
Kapıyı kilitleyip anahtarı yokedecek haliniz yok , karar verdiyse gidicektir ..

Bu tarz durumlardan rahatsız olduğunuzu konuşabiliyorsanız ne ala , yoksa herhangi yapılacak birşey olduğunu düşünmüyorum

sırf evlendi diye arkadasları ile nicin vakit geçirmiyor?
siz de kadın arkadaslarınız ile cıkın gezin görüşün
bu kadar sıkmak cok yersiz birbirinizden cabuk soğursunuz evlilik meziyet gelir

Neden evliler gitmiyor hakkaten?
İlginç geldi.
O gün sabah hasta olarak uyan öğür wcye koş yemek yiyeme bitki çayı iç iyi hissetmiyorum de yat uzan doktora gitmeyi ertele vicdan yapsın gidemesin. Benim de içime sinmezdi böyle değişik bi durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…