- 18 Nisan 2016
- 25
- 9
- 1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy içim şişti okuyamadım :))Merhaba kızlar. Uzun oldu ama lütfen okuyun. KK'yı üyeliğim olmamasına rağmen uzun süredir takip ediyorum. Sonunda ben de üyelik alıp sizlere içimi dökmek için buradayım. 21 yaşındayım ve okuyorum. 2. sınıftayım şuan. Erkek arkadaşım uzun dönem askerlik yapıyor. Usta birliğine gideli 1 hafta oluyor. Güneydoğuda yapıyor askerliğini. Biz 1 buçuk yıl önce ehliyet kursunda tanıştık. Görür görmez bana tutulmuş ama benim haberim yoktu ve birkaç ortak arkadaşımız çıkmıştı. Benim o dönem konuştuğum başka biri olduğu için arkadaş boyutunda görüşüyorduk ama zamanla bana ilgisini farkedip onunla görüşmeyi kesmiştim. Bu 1 buçuk yıl boyunca hayatında kimse olmamış kimseyi sokmamış konuşmamış. Benimle olacağına inanmış hep. Aradan 6 ay geçtikten sonra bana mesaj attı. Ben o zamanlar konuştuğum kişiyle ilişkimi bitirmiştim ve şuanki erkek arkadaşımla konuşmaya başladık. Birlikte o kadar iyi vakit geçiriyorduk ki resmen en yakın arkadaşım olmuştu bir yandan. Onunla olmaktan büyük keyif duyuyordum hem iyi zamanlarımda hem kötü zamanlarımda. Beni sevdiğini bildiğim halde hep arkadaşça yaklaştım ona. Zaman zaman içimde bir şeyler olsa da hep tuttum kendimi. Çünkü yeni bir ilişkiye hazır hissetmiyordum biraz kafa dinlemek istiyordum açıkcası ama bir yandan o yanımda olsun istiyordum. Çok uğraştı benim için. Birlikte iki kişinin paylaşabileceği herşeyi paylaştık diyebilirim. Yanında huzur buluyordum resmen ama hep bir ilişkiden kaçıyordum. Onun sahiplenici tavırları kıskançlıkları da hoşuma gidiyordu her insan gibi. Tabi dozunda olmak koşuluyla. Çok da tartıştığımız zamanlar oldu ama aramızda öyle bir bağ var ki çok fazla uzatmazdık. Normale döndüğümüzde daha sıkı sarılırdık birbirimize. Neyse gel zaman git zaman böyle 6 ay geçti. Bir gün akşam kadıköyde kahve içerken her zaman her koşulda yanımda olacağını söyledi. O gün öyle güzel konuştu ki.. Ama sonra aradan 2 hafta geçmeden hayatımdan çıktı. Benim seninle hayallerim farklıydı, senin bana düşüncelerin farklıydı ben ne yaptıysam olduramadım adını koymadan devam etmek zoruma gidiyor canımı yakıyor artık nasıl davranacağımı kestiremiyorum öyle mi yapsam şöyle mi yapsam nasıl mutlu olursun şöyle davransam çok mu ileri giderim vs. düşünceler kafamda dönüp duruyor... gibisinden bir mesaj atıp çıktı gitti. Zaten öncesinde ben hissetmiştim bir şeyler olacağını fotoğraflarımızı falan silmeye başlamıştı. Ben de sinirlenmiştim ama sormadım ona soğuk davrandım sadece. O da baktı ben böyle davranıyorum gidiyim acı çekeyim ama bitsin her gün çekmektense düsturuyla hareket etti. Ben de sinirlendim o mesajına fazla bir şey demedim kadıköyde söylediklerin yalanmış vs. yolun açık olsun dedim ve sildim numarasını. İlk gün o sinirle normal gelmişti ama sonraki günler ve haftalar bana o kadar koydu ki. Her gün okula gitmek için metroya biniyorum aklımda o.. Gittiğimiz mekanların önünden geçiyorum aklımda o.. Kadıköy en sevdiğimiz semt oradan nefret eder olmuştum. Hem o giderken içimdekileri söylememek bana koydu hem de ondan kesinlikle beklemeyeceğim şekilde çıkıp gitmesi koydu. En azından yüz yüze oturup konuşmayı hakediyordum sonra ne yapıyosa yapsındı. Çoğu günler ağlıyordum. Arkadaşlarım sen bu çocuğa aşık olmuşsun farkında değilsin diyorlardı ama ben sürekli inkar ediyodum kendime bile itiraf edemiyodum :) Neyse böyle 1 ay geçti. Bir gün askere gideceği zamana 2 ay falan kalmıştı ve en yakın arkadaşını aradım onu sormak için. Ne zaman gidiyo neresi olduğu belli mi vs. falan diye. Uzun uzun konuştuk baktık olmayacak böyle ben çok dolmuşum ertesi gün buluştuk arkadaşıyla. O anlattı ben anlattım. Onunla ilgili söylediklerine inanasım gelmiyordu ama çok kaliteli efendi bi çocuktur arkadaşı da. Ses kaydı alıcam sana dinleticem x'in haberi bile olmayacak söz veriyorum dedi. Sonrasında ses kaydını dinledim 1 saatlik bi kayıt ve o kadar doğal ki.. Birbiriyle çocukluktan beri arkadaşlar. Karşılıklı oturup dertleşmişler çay sigara vs. Arada küfürler var erkek ortamı sonuçta :)) Neyse ben emin oldum. Sonrasında nasıl olduysa biz tekrar bir araya geldik ve ben onun kıymetini anlamış oldum. O gitmeden tamam dedim ben sevgilin değil eşin olucam görüceksin. Böyle böyle başladı. 1 buçuk yıldır tanışıyoruz ama şuan 5 aylık ilişkimiz var. Zaten dediğim gibi hem arkadaş hem dost hem aile olmuştu bana şimdi de sevgili oldu. Onu askere yolladım. Acemi birliği bitti geldi dolu dolu 7 gün geçirdik ve usta birliği için tekrar yolladım. Şimdi kızlar baya detaylı anlatmaya çalıştm ki ilişkimizin boyutunu anlayın diye. Evet belki 2-3 senelik sevgilim değil ama öncesi var birlikte geçirilen anlar hatıralar ne arkadaş ne sevgili dönemi var ve bu benim için çok özel. Zaten ben ilişkinin kaç yıl olmuşluğuyla ilgilenmiyorum birlikte paylaşılanlar önemlidir. Her neyse ben çok korkuyorum. Onu kaybetmekten.. Aslında kendimden de korkuyorum. Evet çok seviyorum birbirinin omzunda ağlayan insanlar bilirler biz öyle yakındık ama ya 10 ay boyunca içimden birşeyler eksilirse ve döndiğünde eskisi gibi hissetmezsem? Ondan yana hiç şüphem yok sorunum kendimle.. Bunu en yakın arkadaşıma bile anlatamadım. Sevginden nasıl şüphe edersin vs. diyecektir mutlaka ama öyle bir şey değil. Mesela neredeyse 4 gündür konuşmadık. Dün aradı ama o sıra araba kullanıyodum ve babamda yanımdayı acamadım. Telefonu olmasına rağmen zor şartlardalar çünkü komutanları izin vermiyor her zaman. Teroristler sinyal almasın diye kapalı hep. Bazı günler ailelerine sevdiklerine haber versinler diye veriyolarmış. Ben de arasın diye 4 gözle beklemiyorum çok tuhaf ama çok da merak ediyorum. Bazen içim taşıyor ağlıyorum sonra ona söz verdiğim aklıma geliyor siliyorum gözyaşlarımı. Her gün mesaj atıyorum günaydınla başlayıp iyi gecelerle bitiriyorum duygularımı anlatıyorum. Ayy ne bileyim kızlar böyle işte. Yorumlarınızı bekliyorum. Aranızda mutlaka asker yareni olan veyahut daha önce olmuş ve şuan ilişkisi devam edenler vardır. Siz bu süreçte neler yaşadınız, nasıl duygu değişimleriniz oldu? Ben ilk gittiğinde çok ağlamıştım okulum erken bittiği için de oyalanacak birşeyim yoktu. Şimdi fitnessa gidiyorum ve her gün 1 saat yürüyüş yapıyorum. Netten yabancı dizi izliyorum araştırıyorum okuyorum sonra bi bakmışım gün boyunca aklıma çok az gelmiş. Ama acemi biriliğindeyken o 60 gün boyunca hep aklımdaydı ara ara gözlerim dolardı neşeliyken birden modum düşerdi onu çok özlerdim hala özlüyorum ama sanki bu sefer daha farklı. Sizce alıştığım için mi böyle? Ne olur fikirlerinizi tecrübelerinizi benimle paylaşın. Mesaj da atabilirsiniz ablalarım..
Ay okurken içim şişti.nyse nerden ne çıkarttın demeyin ona göre yorum yapıcam.cinsel anlamda da evli gibi misiniz şu anda?
Ayy haklisin ya kaptirdim kendimi :)Ayyy içim şişti okuyamadım :))
Kısaca adam yanimdayken iyidi hoştu , simdi askere gitti o uzakta iken ilgim biter diye korkuyorum.
Sizinde boyle oldu mu ?
Boyle demen yeterliydi bence cogu kisi bu uzun yaziyu okumicak zaten.
Nice kizlar bekledi asker yolu benim gördüğüm kimse bu supheye düşmedi. Aksine daha cok ozlem duydu ve sevgileri artti.
Benim fikrim sevgin kuvvetli degilmis.
Ozaman şöyle söliim.insanların duyguları zaman zaman değişiklik gösteriyor.ben eşime çok aşık oldum çıkmaya başladık.askere gitti geldi aşkla bekledim.nişan düğün diye ölüyordum.üniversite son senemde nişanlandık.o yüzüğü takınca ben bi tuaf oldum böyle sıktı beni istemedim arayasım gelmedi görmek istemedim az arar oldum falan.ozaman bunları eşimede söyledim beni sallamadı hatta geçer dedi dönemseldir falan dedi.gerçektende sonra sonra düzeldim tekrar eski yoğun sevgim geri geldi. O dönem yüzüğümü bile takmadım okadar bi soğukluk oldu yani.bende şu an senin duygusal karmaşa yaşadığnı düşünüyorım.birde bi ayrılık yaşamışsınız.zaman zaman eski duygularda depreşebilir.he en fazla ne olur , eskiye dönemezsen ayrılırsın nolcak yani...Hayir cinsel anlamda o kadar ileri gitmedik
Ozaman şöyle söliim.insanların duyguları zaman zaman değişiklik gösteriyor.ben eşime çok aşık oldum çıkmaya başladık.askere gitti geldi aşkla bekledim.nişan düğün diye ölüyordum.üniversite son senemde nişanlandık.o yüzüğü takınca ben bi tuaf oldum böyle sıktı beni istemedim arayasım gelmedi görmek istemedim az arar oldum falan.ozaman bunları eşimede söyledim beni sallamadı hatta geçer dedi dönemseldir falan dedi.gerçektende sonra sonra düzeldim tekrar eski yoğun sevgim geri geldi. O dönem yüzüğümü bile takmadım okadar bi soğukluk oldu yani.bende şu an senin duygusal karmaşa yaşadığnı düşünüyorım.birde bi ayrılık yaşamışsınız.zaman zaman eski duygularda depreşebilir.he en fazla ne olur , eskiye dönemezsen ayrılırsın nolcak yani...
Canım extra özel bişey yapmana gerek yok.benim okulum olduğu için o sırada zaten derslerle uğraşıyordum.bide bu hislerimi eşimle paylaşmıştım.paylaşınca rahatlama geldi.boş durma bişeylerle ilgilen kendini ona odaklama sadece.keyif aldığın şeyleri yap arkadaşlarınla buluş.kek yap pasta yap falan.odaklanmışsın çok oyüzden geri tepmiş.bide gözden uzak olunca bi süre sora yalnız olmaya alışır gibi oluyosun.ama deil.hepsi düzeliyor canımHaklisin aslinda.. peki bu donemde bana ne tavsiye edebilirsin? Daha once hic asker yolu beklemedim nasil davranmam ne yapmam gerektigini hala kestiremiyorum