- 3 Eylül 2018
- 9.204
- 49.038
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim anladiğiniz içinHaklısın tabi ki ben de olsam çok bozulurdum otopark parası istemiş bir de utanmadan bencil ve paragöz bir kardeşiniz var .geçen kış kardeşimle onun bulunduğu şehirde apart tutup kaplıca tatili yaptık beraber benim aracım büyük onun Arabası da var ama boşuna yakıt yakma geçerken seni alalım çocuklar arabada eğlenir dedim aldım gittik 1 hafta gezdik tozduk o olmasa çocuklar çok eğlendi .dönüşte kardeşim yakıtı bölüşelim dedi kabul etmedim sen olmasan biz gitmezdik güzel vakit geçirdik almak dedim oldu bitti .bu yaz arabayı sattık 2 hafta arabasız kaldık biz de kardeşim geldi 3 gün gezdik beni evden alıp eve bıraktı lafı bile olmadı gelin sizi araba bakacaksanız bayilere götüreyim şuraya gidelim buraya gidelim hep kendi teklif etti.
Üzüldüm sizin adınıza ben de çok kırılırdım
Sizde çocuk varmı? Kardesinizde kaç çocuk varTeşekkür ederim anladiğiniz için
Kırılmakta haklısınız, 5 km yol hiç birşey değil. İnsanlara fazla özverili olmamak gerekiyor. Boşverin.Merhaba,
Bizim araba bozuldu şimdilik tamirhanede.
Uzun zamandir kizlarla birşey yapmiyorduk ,kiz kardeşlerim ve yeğenlerim .
Bende buyrun bahcede zaman geçirelim dedim .
Kiz kardeşimde" abla,isterseniz pikniğe gidelim biraz evden çikmiş oluruz" dedi
Beni alaçağini konuştuk.
Piknik yeri bana daha uzak, yani kardeşim beni alaçak geldiği yoldan devam edecek ,max 25 dak.fazladan araba kullanimi.
Sonra çocuklarla okadar fazlan yol yapmak istemiyormuş.Benim otobüsle ona gelmemi istedi
Bozuldum, kirildim ama ses etmedim .
Elim de çanta dolu eşya ile otobüs durağina yürüdum 1km ,yani pikniğe gidiliyor eli boş gidemem ki.
Kendimce küstüm ,tavşan dağa küsmüş misali.
Madem öyle beni hiç düşünmüyor bende çocuklara daha az ilgilenirim .
Pişman oldum öyle düşündüğüme kiz salıncaktan düştü.
Gezerken de , keşke bahcede yapsaydik daha az stres olurdu benim için dedim
Oda bende seni düşündüğüm için dişari cikalim dedim ,böyle kimseye getir götür işin olmadi .
Nasil stres oldu ki ?
Eee..dolu çantayla durağa gitmek beni yordu biraz dedim .
Kardeşimde sende doldurmasaydin bu kadar, biliyordun otobüsle geleçeğin. Tamam bir daha kine bahcende yapariz çağirirsin dedi.
Biraz aramizda soğuk rüzgar esti eve giderkende arabada çocuklara bağirdi çok ses yapiyorlar diye.
Ben şimdi aliganlik mi yapiyorum çok mu pimpirikliyim.
Kardeşe burdan kırgınlığını yazacahına kendisigle konuşsaydın. Benimde kardeşim heryere getirir götürür ama bazen sen gelir misin der hiçte kırılmam bazı insanların abartma seviyesine bayılıyorum. Ben sizin yerinizde olsam eşyalarla yürüyemecek olsam illa da piknik diye tutturmam gelemem derim. Sizde istemişsiniz buraya gelip darıldım diyorsunuzMerhaba,
Beni alaçağini konuştuk.
Piknik yeri bana daha uzak, yani kardeşim beni alaçak geldiği yoldan devam edecek ,max 25 dak.fazladan araba kullanimi.
Sonra çocuklarla okadar fazlan yol yapmak istemiyormuş.Benim otobüsle ona gelmemi istedi
Elim de çanta dolu eşya ile otobüs durağina yürüdum 1km ,yani pikniğe gidiliyor eli boş gidemem ki.
Oda bende seni düşündüğüm için dişari cikalim dedim ,böyle kimseye getir götür işin olmadi .
Nasil stres oldu ki ?
Kardeşimde sende doldurmasaydin bu kadar, biliyordun otobüsle geleçeğin. Tamam bir daha kine bahcende yapariz çağirirsin dedi.
Biraz aramizda soğuk rüzgar esti eve giderkende arabada çocuklara bağirdi çok ses yapiyorlar diye.
İki tarafta birbirini anlamamis.Merhaba,
Beni alaçağini konuştuk.
Nasil stres oldu ki ?
Sizde çocuk varmı? Kardesinizde kaç çocuk var
-Benimde kardeşim heryere getirir götürür-Kardeşe burdan kırgınlığını yazacahına kendisigle konuşsaydın. Benimde kardeşim heryere getirir götürür ama bazen sen gelir misin der hiçte kırılmam bazı insanların abartma seviyesine bayılıyorum. Ben sizin yerinizde olsam eşyalarla yürüyemecek olsam illa da piknik diye tutturmam gelemem derim. Sizde istemişsiniz buraya gelip darıldım diyorsunu
Yeğenlerle beraber buluşacaktık ,kardeşim ve iki çocuk .İki tarafta birbirini anlamamis.
Tek mi geliyordu kardeşiniz keşke ablacım ellerim dolu sen aliver deseydiniz
Ya da zor olur ablam gel sen bize dışarı başka zaman gidelim çocuklarla zor olur taşımak deseydiniz.
Son inerim durağa taksi ile gitmek
Çok haklisin canimKonu sahibesi bebişim altta da kardeşlerinle ilgili bir konun var bana değer vermiyorlar diye. Olmuyorsa olmuyor, sana değer vermediklerini kabullenmelisin belki de zorlamayı bırakmalısin. 5kmye gelip almayan ablayla bir yerlere gitmen baştan hata. Ailen dahi olsa değer vermeyen insanlarla işin olmasın, naçizane görüşüm.
Ya ne güzel Almanya'da yaşıyormuşsunuz.Takmayın böyle küçük şeyleri.Haklisiniz ama a) durmazdi
B) almanyada malesef öyle imkanlar daha kisitli .
Market elbet ama nerde börek çörek anca bisküvi ve kek
-Benimde kardeşim heryere getirir götürür-
Bakin böyle bir durum olsa çok hakkisiniz senede.
İlk o söylemişti alirim tabii duye onun için evet dedim .Sonra fikrini değiştirdi
yani bizim millet hiç mi konuşmayı bilmiyor hiç mi iletişim kurmuyorsunuz arkadaş
kardeşim altında araba varken benim de elimde eşya varken otobüse bin diyecek dümdüz giderim(harika iletişim evet)
dalga mı geçiyosun gel al taşıyamam derim yani yoksa da gelmiyorum derim
bunu demeyip içten içe bilenmek ne bileyim ya
ayrıca anamı da arayıp kızını şikayet ederim
durduk yere de kinleneceksiniz birbirinize
çok saçma