Asker yarim :/

Derinseda

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2014
64
2
13
Merhabalar. Sevdiğim nişanlım izine gelmişti 20 gün her anı dolu dolu yaşadık çok güzeldi ama bugün yolcu ettim yine gitti oraya 7 ay var daha ve ben o gittiğinde kimsesizler gibi hissediyorum,kocaman bir boşluk,sessizlik.daha demin sesini duydum öyle rahatladım ama bazen dayanıcak güç olmuyo allahımdan sabır bekliyorum işe giricem daha fazla evde kalmamak için .bana güzel şeyler söyleyin lütfen çok özlüyorum yanımda olmadığı her an her dakika

Yaklaşık 1 ay sonra benım sevgilimde gidicek :2: Ve ben daha önce hiç asker olan biriyle konuşmadım görüşmedim nasıl davranıcagımı bilmıyorum

benim eski sevgilim de askerde.27 günü var.Durumumuz biraz karışıktı bizim de.Üzülmeyin ve telefonda ağlamamaya çalışın.Onların da içi acıyor.Sevdiğinizi belli edin.İnanın sonunda kavuşmak varsa beklemeye değer.

Bende erkek arkadasimla askerdeyken barismistim. Kisa donem yapti benimki 48 gun kala baristik geçmedi gunlerr bi telefon calsa hemen o saniyorsunuz , telefonum titrese uyanirdim hemen :)) 1 sene gecti ustunden zaman cabuk geciyor arkadasim sen sevgini goster sorun cikarmamaya trip atmamaya calis yeter

Ruh halleri çok değişken oluyor malesef, bir de malum erkek psikolojisi, emir almaktan nefret ediyorlar o yüzden geriliyorlar sanırım. Sezgilerime çok güvenmem ama beni kimse anlamıyor tribine de giriyor gibiler. Ama telefonun 1. dakikasından sonra, hele ki neşeli konuşursan bal gibi oluyor. :)) Zaten özlemişsin falan. Kendini çok neşeli tut canımcım,moralin yüksek olsun ki o aradığında da iyi konuşasın. Kötü bi süreç gibi gözükse de aslında sevginizin gücünü anladığın ve bağlılığınızın arttığı bir süreç oluyor. Biraz alttan alman ve yapıcı olmanın doruklarına çıkacağın bir dönem sonuçta Allah sabır,kolaylık versin ve çabuk çabuk kavuştursun inşallah

5ay geçti bana seneler gibi geldi 7ay daha sıkıcam dişimi çünkü her şeye değecek biri merhameti güzel kalbi .. Bana yanında milleti dövdüklerini psikolojısının bozuk olduğunu anlattı ama bana bir kez bile kötü davranmadı o 5 ayda şükür bekleyip mutlu sona kavusmalıyız her güzel şeyin önünde engeller çıkar mühim olan o güzel şeyi gerçekten istiyor olup olmadığımızdır ben istiyorum:)

Benim de sevdiğim birkaç hafta önce döndü askerden. 4 yıldır birbirimizden uzakta yaşıyoruz ama askerlik bambaşka bir şey. Daha çok özlüyorsun daha dikkatli olmaya başlıyorsun. Psikolojileri de çok hassas oluyor o yüzden ne derse desin alttan almaya çalış çok üstüne gitme. Çünkü orada çok baskı altında oluyorlar sinirleri yıpranıyor doğal olarak. Bir erkeğin askerliğini beklemek gerçekten sabır isteyen bir şey. Bu süreci güzel bir şekilde atlatırsanız gerisi de güzel bir şekilde gelir inşallah. Askerliği bitip de senin yanına döndüğünde öyle bir aşkı depreşiyor ki :) Bizimkinde öyle oldu geldiğinden beri el üstünde tutuyor beni :)) O kadar sabretmeye ve özlemeye değer o halleri emin ol :) Hakkınızda hayırlısı olur inşallah bu son ayrılığınız olur. Allah'ım mutluluğunuzu daim etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…