• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Yolu Beklemek Budur!

• Konu Sahibi Konu Sahibi susu_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Geciyor günler, zar zor bi sekilde geciyor ama bitmiyor iste !
Elini tutmak istiyorum artiik, Sana sarilmak,, dokunmak istiyorum artik sana !!
Telefonda doya doya konusmak bile haram oldu artik
Unutuyorum senin yaninda gecirdigim gunleri, hayalleri gözlerimin önünden kayboluyor
Unutuyorum yüzünün seklini, Nefesinin sicakligini
Omuzuna yattigimda Benim için atan kalbinin sesini..
Bunlar sadece aklimda kaldi, ama hayalleri gözümün önünden kayboluyor..

Kiskaniyorum herkesi ! Onlari görmeye dayanamiyorum öyle..
Simdi aramaya kalksam 1 tane bile arkadasim cikmaz biliyormusun:gitme:
hepsi bu guzel havada sevgilerinin yaninda
Hergun yeni resimlerini paylasiyolar.
Kimseyi o sekil görecek gücüm kalmadi artik
Seni görmek, sana dokunmak istiyorum

Sen askim !! SADECE SENI ISTIYORUM 8)mafoldumben

ne kadar güzel anlatmışsın canım ya okurken kalbim acıdı resmen. off offf çok zor günler geçiriyoruz gerçekten.mafoldumben ama biticek inşallah. teşekkürler paylaşım için...:teselli:

Baslarda baslarken nekadar karanlikti safagimiz...
Dipsiz bir kuyuya giriyormus gibi, karanlik bi tunelin baslangici gibi...
Acaba isigi nezaman görücegiz, görebilecekmiyiz...
Nasil dayanacagiz, bütün bu zorlugu yenebilecekmiyiz...
Bitirebilecekmiyiz safagi, safak bizi bitirmeden...
Sabredebilecekmiyiz sesini duymadigimiz zamanlar...
Hayat bizi nasil bi noktaya sürükliyecek...
diye BIRSÜRÜ ENDI$E...

Mecburduk göndermeye... isterse sonsuz endiseler olsun...
Safak gözümüzde dag gibi görünsede...
Pes etmeyip sabirli olmaliydik...
Tek kendimiz icin degil, askerimiz icinde...
Yoksa nasil güc verebilirdik... nasil destek olurduk...

O orda bizde uzaktayken... bizde sanki yapa yalniz kalmistik...
Okadar insan etrafimizda varken, okadar insan icindeyken... yapayalniz...
Cünkü bizi anlamiyorlardi... cünkü neler hissettigimizi bilemezlerdi...
cünküüüü ates düstügü yeri yakar... anca dertli anlar dertlinin halinden...

460gün, 15ay nekadar uzun bi zaman oldugunu,
Hergün 12yi bekleyip safagin atmasini beklemek ne demek kavrayamazlardi...
En azindan bizim kadar degil...
Nerden bilebilirlerki yasamadan, askere göndermeden...
Paylasamazdik icimizdekileri istedigimiz sekilde...
Belki bu yüzdem icimize atar yada icimize kapanirdik...

TAKi BIRGÜN BURAYI BULANA KADAR.....
Buradaki sicakligi, arkadasligi, paylasimi görene kadar...
Artik yalniz degildik dertlerimizle...​

yazdıkların o kadar içten ve her birimizin ayrı ayrı şehirlerde lakın aynı sekılde yasadıgı duygular. yazılarını okurken yüreğime saplanan bıçak oydu oydu durdu içimi. duygularımıza tercuman olmussun.
Hepımız tez zamanda kavusuruz ınsallah.

Bende gercekten cok korkuyorum.. Simdiden değişmeye basladı o :çok üzgünüm: geldiğinde benim olan insan olarak geri gelmezse diye cok korkuyorum.. uzaklastı sankı gitmesine iki hafta kala.. :gitme:

Offf selam kizlar bende burada yeniyim. Vede benimde erkek arkadasim 24 mayista askere gidecek.. Biz zaten birbirrimizden uzagiz o Turkiyede ben ise Belcikada :( Uzaklik ustune uzaklik.. Allah hepimize sabir versin.. Insallah cok cabuk gecer gunler. Selamlar !

Gerçekten çok zor. insan bi anda boşlukta kalıyor.günler geçmiyo hiç. şafak:363 benim. ilk günler çok zor çok kötü geçiyor.ama sonradan kabulleniyosun.yapıcak birşey yok vatan borcu.

elleŞmeyın yaram var... Dokunmayın acım var... AÇtırmayın aĞzımı zehırım var... Kım olursa kırarım deĞmeyın... Bu bır sene uykuya yattım uyandırnayın... Var bırı var... Çektırsede bazen hep aklımda olan bırı var... HıÇ bıtıremedıĞım bırı var... Resmıyle konuŞtuĞum her gece hayalını gÖrdÜĞÜm bırı var... Var bırı var... ...dÖnmesını bekledıĞım bırı var... Şımdı uzakta... Vuslat kımbılır kaÇta... <<338 baŞkaa yoook>>

Son düzenleme:
Sen Gelene Kadar Haram Bana Uykular Sensiz Yüzüm Gülmez Oldu Ne oLur Çabuk Geç Zaman..

yaa bana allah askina biriniz yemin töreninden kac gün sonra tatile cikilir (yani eve gidlir) söyle misiniz lütfen ...
ben almanyada yasiyorum erkek arkadasim acemi birliginde antalyada...umarim ki izin günlerimiz uyar :S

yaa bana allah askina biriniz yemin töreninden kac gün sonra tatile cikilir (yani eve gidlir) söyle misiniz lütfen ...
ben almanyada yasiyorum erkek arkadasim acemi birliginde antalyada...umarim ki izin günlerimiz uyar :S

7gun dagıtım ıznı canım

herkese merhaba.. allah hepimize sabır versin.. benim de nişanlım askerde, Şırnakta... Öncelikle herkesin sevdiğine hayırlı tezkereler diliyorum, inşallah tez zamanda hepimiz kavuşuruz sevdiklerimize.. Yazılanları okudum da asker yolu beklerken paylaşım çok önemli, sizi sizden daha iyi anlayan bir kişi daha bulmak çok zor.. Canım ciğerim kardeşim dediğiniz, yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmeyen dostunuz bile anlayamıyor konu bu olunca maalesef... Bazen yanlızlık ağır basıyor, elinden tutup seni derinlere çekiyor gözyaşları tekdostun oluyor, bazen de benim bi sevdiğim var ve beni de deli gibi seven biri var diyip gururlanıyorsun, hayallere dalıyorsun gelecekle ilgili.. Gün geliyor askerin morali bozuk oluyor elinden birşey gelmiyor o dert yanarken canın acıyor, sadece dinliyorsun, ona o bile yetiyor bu dertleri senden başkası anlamaz ki napsın... Ama sen öyle bir duruma gelsen de güçlü olmak zorundasın kendi kendine çözmelisin dertlerini o duymadan, bilmeden çünkü onun güce ihtiyacı var, sana ihtiyacı var...

herkese merhaba.. allah hepimize sabır versin.. benim de nişanlım askerde, Şırnakta... Öncelikle herkesin sevdiğine hayırlı tezkereler diliyorum, inşallah tez zamanda hepimiz kavuşuruz sevdiklerimize.. Yazılanları okudum da asker yolu beklerken paylaşım çok önemli, sizi sizden daha iyi anlayan bir kişi daha bulmak çok zor.. Canım ciğerim kardeşim dediğiniz, yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmeyen dostunuz bile anlayamıyor konu bu olunca maalesef... Bazen yanlızlık ağır basıyor, elinden tutup seni derinlere çekiyor gözyaşları tekdostun oluyor, bazen de benim bi sevdiğim var ve beni de deli gibi seven biri var diyip gururlanıyorsun, hayallere dalıyorsun gelecekle ilgili.. Gün geliyor askerin morali bozuk oluyor elinden birşey gelmiyor o dert yanarken canın acıyor, sadece dinliyorsun, ona o bile yetiyor bu dertleri senden başkası anlamaz ki napsın... Ama sen öyle bir duruma gelsen de güçlü olmak zorundasın kendi kendine çözmelisin dertlerini o duymadan, bilmeden çünkü onun güce ihtiyacı var, sana ihtiyacı var...

çok güzel yazmıssın canımmma.s.

teşekkür ederim canım:) senin yazdıkların da çok güzel, eline sağlık, zaten bizi ancak biz anlarız yazdığım gibi:2:

teşekkür ederim canım:) senin yazdıkların da çok güzel, eline sağlık, zaten bizi ancak biz anlarız yazdığım gibi:2:

opuyorumnanaktanevet gerçekten hiç kimse anlayamaz yaşadıgımız şeylerii.
normal bi arkadaş bize sadece bunları söyler geçer geçer sayılı gün çabuk geçermiş:sinifsinif:
geçiyo ama ne zorluklarla ne hasretle geçiyo

evet hem de nasıl geçiyor, geçerken günler bizden de giden gidiyor.. yokluğuna alışmak, özlemeye alışmak, her istediğinde arayamamaya alışmak, görmemeye alışmak ki; bizim gibi doğudaysa gidemiyosun da ziyarete, o da gelemiyo izine, çarşıya bile çıkamıyor :(

Senin askerin nerede Susu? Ne kadar oldu gideli?

evet hem de nasıl geçiyor, geçerken günler bizden de giden gidiyor.. yokluğuna alışmak, özlemeye alışmak, her istediğinde arayamamaya alışmak, görmemeye alışmak ki; bizim gibi doğudaysa gidemiyosun da ziyarete, o da gelemiyo izine, çarşıya bile çıkamıyor :(

Senin askerin nerede Susu? Ne kadar oldu gideli?

doğuda değil canım a.s
şafagım 298:sinifsinif: çok var daha
senin kaç

çok diye bişey yok da zor geçiyo diyelim ya azalıyo bak nerde 400ler, ikimizde 200leri gördük, darısı 100lere:) benim de 247 şafak..
çok şükür telefonlaşabiliyoruz, sesini duyana kadar içim kıpır kıpır, huzursuz, keyifsiz, bi arıyo rahatlıyorum..

Back
X