• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker yolu beklemek ne kadar ZORMUŞ :(

pembecanta

EN KARİZMATİK ÜYE
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
2.251
1.644
248
iyi günler bayanlar .
sevdiceğim hakkaride 3 aylık asker oldu toplamda ama ben hala üzerimden atamadım bu korkuları endişeleri bigün aramasa aklımda binlerce soru işareti :(
sizdedemi aynı yoksa benmi abartıyorum of :KK61:

Canım içini ferah tut aramıyor diye hemen kötü şeyler getirme aklına iyi düşün iyi şeyler olsun. Benimki 1 hafta aramadı bugün haber alabildim kartı yoktu mesela.Asker beklemek kolay değil maalesef. :KK51:

yok canım ...gayet normal yaşadıklarınız
ilk aylarda, kokusunun olduğu t-shirt ü yastığımın altında saklar, koklar ağlardım geceleri
arayamadığı saatler geçmek bilmez, aradığı anlarda da bahar gelirdi evimize
sürekli tedirgin, meraklı bekleyişler....
alışacaksınız
Allah sağlıkla ve tez vakitte kavuştursun sizi inşallah
bizim şafağımız 41...darısı size olsun;)
mutlu kalın

yok canım ...gayet normal yaşadıklarınız
ilk aylarda, kokusunun olduğu t-shirt ü yastığımın altında saklar, koklar ağlardım geceleri
arayamadığı saatler geçmek bilmez, aradığı anlarda da bahar gelirdi evimize
sürekli tedirgin, meraklı bekleyişler....
alışacaksınız
Allah sağlıkla ve tez vakitte kavuştursun sizi inşallah
bizim şafağımız 41...darısı size olsun:KK66:
mutlu kalın
amiiinnnnnn :) hala aramadı aklıma bişey getirmiyim diyorum ama hakim olamıyorum :(
askeriyeyimi arasam ki numarasıda yokki :D

Ben de dün ugurladm o kadar kotuyum ki anlatamam psikolojik tedavi bile almak istyrm uyeligi sirf bu yuzden aldm lutfen biri bi yardm etsin antidepresan konusunda

Asker yolu beklemek gerçekten zor. Yani onların bizleri düşünmek için sadece geceleri var; diğer zamanlar eğitimlerden ötürü yoğunlar. Hepsi aynı kaderi paylaştığından, kader birliği edebiliyorlar. Ama bizim için burda durum farklı. Onlar eğitimlerde yorulup, uyuyabiliyorlar. Bizimse gözümüze uyku girmiyor. Onlar orda yemek yiyemiyor diye, bizde burda yemek yiyemiyoruz. Tek farkımız ailemize yakınız ve o ağır eğitimleri yapmıyoruz. Ama psikolojik olarak daha kötüyüz. Yolda elele tutuşan çiftleri görünce, içimiz cız ediyor. Çalan bir şarkıda gözlerimiz doluyor. Elimizde kumanda, televizyon haberlerini ya da internetten son dakika haberlerini takip ediyoruz. Bir gözümüz telefonda, akıllarımız kalbimiz tamamen onlarda... Her iki taraf içinde zor ama; bekleyen olmak daha da zor...

Aynen gerçekten Kocaman bir boşluğa düştüm sanki. Herşeyi kafama takar oldum, resmen çalışamıyorum bile.. Geceleri uyku tutmuyor sürekli ağlıyorum.. Ama nasipse sağ sağlim bitirip gelirler inşallah .. Allah herkesin yardımcısı olsun .. Gerçekten ayrılık fazlasıyla zor, ufak tefek tartışmalar yüzünden konuşmadığım anların pişmanlığını bile yaşıyorum :(

Ben de dün ugurladm o kadar kotuyum ki anlatamam psikolojik tedavi bile almak istyrm uyeligi sirf bu yuzden aldm lutfen biri bi yardm etsin antidepresan konusunda
aa saçmalama canım dahada neler ..
tamam hepimiz üzülüyoruz fazlada abartma canm altı üstü 12 ay ..

Asker yolu beklemek gerçekten zor. Yani onların bizleri düşünmek için sadece geceleri var; diğer zamanlar eğitimlerden ötürü yoğunlar. Hepsi aynı kaderi paylaştığından, kader birliği edebiliyorlar. Ama bizim için burda durum farklı. Onlar eğitimlerde yorulup, uyuyabiliyorlar. Bizimse gözümüze uyku girmiyor. Onlar orda yemek yiyemiyor diye, bizde burda yemek yiyemiyoruz. Tek farkımız ailemize yakınız ve o ağır eğitimleri yapmıyoruz. Ama psikolojik olarak daha kötüyüz. Yolda elele tutuşan çiftleri görünce, içimiz cız ediyor. Çalan bir şarkıda gözlerimiz doluyor. Elimizde kumanda, televizyon haberlerini ya da internetten son dakika haberlerini takip ediyoruz. Bir gözümüz telefonda, akıllarımız kalbimiz tamamen onlarda... Her iki taraf içinde zor ama; bekleyen olmak daha da zor...
yaklaşık 3 ay oldu gideli şimdi daha bi alıştım ilk zamanlar nefes alamıyor gibiydim her an tlfon elimde sesini kontrol ediyordum olurda ararsa sesini duymam diye .. git gide alışıyorsun işte bizim kötü tarafımız askerlik yaptığı yer gerçekten çok berbat . .
Her aradığında iyi şeyler söyleyip teskn ediyorum ama :(
nöbetten bunalmış sacma sapan şeyler geliyor aklıma korkuyorum psikolojik gibi şeyler dedi
içim paramparca kaç gündür konuştuğumuzda güldürmeye çalışıyorum kii kafası dağılsın ..
İnanın kızlar ben burda daha beterim yanımda kimse asker lafı etmesin . haberleri izlemiyorum .
Stresten kalbime ağrılar girip duruyor :(
Onu düşünmekten bana bişey olucak diye korkmaya başladım ..
Siz siz olun her neresi olursa olsun aklının sizde kalmasına izin vermeyin herşeyi söylemeyin

Aynen gerçekten Kocaman bir boşluğa düştüm sanki. Herşeyi kafama takar oldum, resmen çalışamıyorum bile.. Geceleri uyku tutmuyor sürekli ağlıyorum.. Ama nasipse sağ sağlim bitirip gelirler inşallah .. Allah herkesin yardımcısı olsun .. Gerçekten ayrılık fazlasıyla zor, ufak tefek tartışmalar yüzünden konuşmadığım anların pişmanlığını bile yaşıyorum :KK43:
Hele ben neden dolu dolu yanında olup sarılmadım ki diyorum :(
Allahım kazasız belasız biran evvel bitirmeyi nasip etsin
Ben dua ederken tüm askerlerimizi diye dua ediyorum sizlerde öyle yapın lütfen ..

iyi günler bayanlar .
sevdiceğim hakkaride 3 aylık asker oldu toplamda ama ben hala üzerimden atamadım bu korkuları endişeleri bigün aramasa aklımda binlerce soru işareti :KK43:
sizdedemi aynı yoksa benmi abartıyorum of :KK61:
Cokk zor zokkk benm sevdicegimde sirnakta bende korkuyorum aramayinca.

Benim biriciğimde 4 gün önce gitti.daha yeni yeni anlıyorum gittiğini,en ufak mutluluğumu bile hemen paylaştığım insanın gitmesi çok dokundu.onun dışında kimseyle bi şeyimi paylaşmazdım.tüm arkadaşlarım abartıyosun alt tarafı 5.5 ay der gibi konuşuyo onlar öyle yaptıkça iyice geriliyorum üstüne tam da vize zamanıma denk geldi.ben insanlara bunaldım ettim demezken onların bana iki cümle de bir bunaldım demesi iyice içine kapanık yaptı beni.kimseyle konuşamaz oldum.akşama kadar elimde telefon aramasını bekliyorum sizler de yaşadığınız için kayıt oldum birbirimize destek oluruz diye.en ufağından en büyük olayına kadar yaşamayan anlamıyomiş bunu tekrar anladım.inşallah en kısa sürede tüm askerlerimiz sağ salim dönerler..:KK15::KK55:

Benim biriciğimde 4 gün önce gitti.daha yeni yeni anlıyorum gittiğini,en ufak mutluluğumu bile hemen paylaştığım insanın gitmesi çok dokundu.onun dışında kimseyle bi şeyimi paylaşmazdım.tüm arkadaşlarım abartıyosun alt tarafı 5.5 ay der gibi konuşuyo onlar öyle yaptıkça iyice geriliyorum üstüne tam da vize zamanıma denk geldi.ben insanlara bunaldım ettim demezken onların bana iki cümle de bir bunaldım demesi iyice içine kapanık yaptı beni.kimseyle konuşamaz oldum.akşama kadar elimde telefon aramasını bekliyorum sizler de yaşadığınız için kayıt oldum birbirimize destek oluruz diye.en ufağından en büyük olayına kadar yaşamayan anlamıyomiş bunu tekrar anladım.inşallah en kısa sürede tüm askerlerimiz sağ salim dönerler..:KK15::KK55:
hoşgeldin aramıza .. :KK25: bi sıkıntın olursa biz herzaman buralardayız ..

Back
X