• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker yolu beklemek ne kadar ZORMUŞ :(

Ben samsundayım o burdurda,gidemiyorum zaten vizelerim haftaya pazar bitecek 2 hafta sonra da yemin töreni olacak.ona gitme ihtimalim var sonra da o 1 hafta izin kullanacak zaten,sizin nisanliniz mi sevgiliniz mi askerde o nerde yapiyo :)

Ben samsundayım o burdurda,gidemiyorum zaten vizelerim haftaya pazar bitecek 2 hafta sonra da yemin töreni olacak.ona gitme ihtimalim var sonra da o 1 hafta izin kullanacak zaten,sizin nisanliniz mi sevgiliniz mi askerde o nerde yapiyo :)
Yemin törenine gidersen cok mutlu olur :)
sevgilim gelince nasipse olucak .
Hakkari Cukurca :(
3 aylik asker burdur genelde ankaraya gonderiyor diye biliyorum ama sans meselesi :(

Yemin törenine gidersen cok mutlu olur :)
sevgilim gelince nasipse olucak .
Hakkari Cukurca :KK43:
3 aylik asker burdur genelde ankaraya gonderiyor diye biliyorum ama sans meselesi :KK43:
Ankaraya gidecek o da acemiden sonra :) inşallah gittikleri gibi döner hepsi.ailesi gidemezse ben gitcem yalnız kalırsa yemin töreninde belli etmez ama içi gider onun.uzun dönem mi kısa mı :)

Hayırlısı olsun . . Uzun dönem ne yazikki
gidebilirsen mutlaka git ailesi baska sen baska

Hayırlısı olsun . . Uzun dönem ne yazikki
gidebilirsen mutlaka git ailesi baska sen baska
Allah sabır versin ona da sana da ailesine de.insallah zaman su gibi akıp gececek sag salim kavusacak herkes sevdigine,senin de bi sıkıntın olursa yalniz hissedersen yardimci olurum her zaman :)

Allah sabır versin ona da sana da ailesine de.insallah zaman su gibi akıp gececek sag salim kavusacak herkes sevdigine,senin de bi sıkıntın olursa yalniz hissedersen yardimci olurum her zaman :)
Cok sağol canim . . Birbirimize destek olursak zaman cabuk gecer diye düsünüyorum . Malum normal yasantimizda ne kadar iyi olursak olalim bazi seyleri anlatamadigimiz arkadaslarimiz var burasi o konuda cok iyi tum sikintilarina bi sekilde cozum bulabiliyorsun . .

Çok haklısın.burda cok guzel bi dayanisma ortami var onceden de konu ararken buraya bakiyodum ama uye olmak yeni nasip oldu :) yasamayan insan en kucuk durumi bile anlamiyo cogumuz ayni durumda oldugumuz icin az cok anlayabiliyoruz birbirimizi

Bizimkide Hatay İskenderunda Denizci olarak gitti :( 3 hafta içince usta birliğide belli olacak bakalım.. Yarın gittiği 1 hafta olacak ama yemin ederim 70 gün gibi bana sorsanız.. zaman durdu sanki kızlar ya vallahi geçmek bilmiyor. Ne olur dua edin Rabbim tüm askerlerimizi biran önce sevdiklerine kavuştursun inşallah :( ŞAFAK : 360

Bizimkide Hatay İskenderunda Denizci olarak gitti :KK43: 3 hafta içince usta birliğide belli olacak bakalım.. Yarın gittiği 1 hafta olacak ama yemin ederim 70 gün gibi bana sorsanız.. zaman durdu sanki kızlar ya vallahi geçmek bilmiyor. Ne olur dua edin Rabbim tüm askerlerimizi biran önce sevdiklerine kavuştursun inşallah :KK43: ŞAFAK : 360
Allah hepsine gittiği sağ salim hemencecik dönmeyi nasip etsin,bakarsın sana yakin bi yere cikar dua et bol bol,asker beklemek gerçekten cok zormus istediginde ulasamamak zor aninda mutlu aninda ilk onunla paylasamamak insana gercekten cok dokunuyo,kendine ugras bulmaya calis kurslara falan kayit yaptir okulun yoksa iyi gelir umarim :)

Allah hepsine gittiği sağ salim hemencecik dönmeyi nasip etsin,bakarsın sana yakin bi yere cikar dua et bol bol,asker beklemek gerçekten cok zormus istediginde ulasamamak zor aninda mutlu aninda ilk onunla paylasamamak insana gercekten cok dokunuyo,kendine ugras bulmaya calis kurslara falan kayit yaptir okulun yoksa iyi gelir umarim :)

Çalışıyorum zaten çok şükür işte ister istemez kafam dağılıyor ama bir yandan da Taş düşürüyorum onun sıkıntısı falan derken herşey üst üste geldi.. Bende her anımı her heyecanımı onunla paylaşırdım şimdi bir başıma kaldım işte. Kendimi çok garip hissediyorum, elbet geçecek ama nasıl bilmiyorum işte.

Cok gecmis olsun saglık sorunları insani cok yipratiyo gercekten,bi sekilde zaman geciyo ne onlar ne biz cok yipranmadan gecsin zaman sag salim donsunler baska bi sey istemiyorum,sabredip beklemekten baska caremiz yok :(

Dünyanın en zor seylerinden biri kokusunu sarılmayı o kadar özlüyorsun ki sayılı gün çabuk falanda geçmiyor daha 10 gün oldu ben simdiden bittim

Back
X