9 ay + bu günü sayma 17
Kalan budur
canım bişey sorcam sana yaa
Haydi sor sor :13:
Bu arada dur bende sorayım yaşını merak ettim senin
Herşey aynı nerdeyse yaşta aynımı ki :44:
wuu baya olmuş 7 sene way be gerçekten nazar değmesin maşallah çok güzel.. asker farklı gerçekten..
insanın özgürlüğü kısıtlanıyor , birsürü yük biniyor sırtına , erkeklerin askerde psikolojleri bozulyorr..
Derler ya hani sağlam bir bağ ne olursa olsun uzaklıkları yener yine de kopmaz.. 7 sene başınıza ne kadar zorluk gelmiştir eminim ama hepsini yenmeyi başarmış bugünnlere gelmişsiniz..askerliiğide yeneceğinizi düşünüyorum zor da olsa .. olacaktır da.. komutanlar biyandan , orda sevmediği insanlarla aynı ortamda olacak bütün gün üzerine seni göremeycek senin özlemn yetmiyor gibi herşeyi özleyecek ailesiini , hayatını,özgürlüğünü özleyecek.. sen onun yerinde olsaydın bu kadar şeye rağmen sakin kalabilrmiydin sakin kalmaya çalışsan bile anca onn şuan olduğu durum gibi olurdun yani..
O yüzden empati kur alttan anlalısın.. trip atmamalısın.. onu anlamalısın .. aramassa sen aramalısın.. ya da aramadı diye trip atmamalısın..çok sabırlı olmalısın.. mesela sana dedi akşam konuşabiliriz bekle işim var falan.. sabahın 6sından gece 12ye kadar ou bekledin ama gece de konuşamadınız.. yine de sabretmelisin.. içine atmalısın .. ağlarsın belki aama ona söylemmelisin.. moralini onunda kendininde yüksek tutmalsın.. sabretmek sabretmekk sabretmek.
asker yolu beklemek gerçekten zor canım.. benim sevgilime şuan askerde .. bizimde bağımız büyükmüş 3 ayı aşkındr sevgilim olsa da bağımız büyük olmasaydı olmazdı dye düşünüyorum ben.. bağ sağlam oldumu tüm zorluklar aşılır..
Evet aynı problemler küfür etmesi hoşdeğil tabii ama sende baya iyi cezalandırmışsın bu seferlik affet burnu sürtmüştür..aynısını birdaha yaparsa o zaman ayrılmayı düşün derim ben sana Allah yardımcın olsun sıkma canını..
amin canım sağol.Bide orda erkekler arası sürekli küfürlü konuşma oluyormuş ordan mı diline doladı da bana öyle dedi bilmiyorum artık evet bayağı cezalandırdım anladı kendiside benden çok üzüldü ama bende napıcamı şaşırmıştım( bayram yarın zaten küsler barışırmış bende iyice anlatıım nasıl yaralandığımı belki bu seferlik görmezden gelsem iyi olur.Bu sefer ben öyle yaptıkça dahada bozuldu Cidden Allah yardım etsin..
Sizde mi o sorunlar var tatlımm
kesinlikle canım bende aynı düşünüyorum..bi an önce bitse artık...Öyle orda ki muhabbetler çok fenamış.Neler anlatıyorlardır kaç farklı insan ve bi o kadar da farklı yaşanmışlıklar..etkilenirler tabi ki.kıskançlığını sen hiç takma.öyle olmadığını açıkla dur.ilk zamanlar bizimde öyle çok acayip değişik bi kıskançlık başlamıştı.o kıskandığı zaman ben sürekli öyle olmadığını,ona karşı hissettiklerimi,hayal ettiğim geleceği vs.anlattım durdum.bi süre sonra bi ara yapmamdan rahatsız olduğu şeyleri kendi der oldu.Git aşkım bi dolaş.git bi yerlerde otur çay iç.açıköğretime yazıl.netsis kursuna git.kendini geliştir falan demeye başladı ki önceden bunları ben diyince kıskançlık krizine girerdi.sende öyle alttan alttan anlat onun kalbine kelimelerinle yaz.bi süre sonra düzene girer.
amin canımm..Allah bekleyene de onlarada sabır versin..Bizim 9buçuk ay var daha uzun bi zmn 91/2 olarak gitti... Sende nasıl şafak işleri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?