asker yolu beklemek :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi GDT
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Haklısın canım... Benim askerim orada evet çok zorlugumuz yok çok şükür :nazar: Ama yinede zor çok zor .. Özlem hatsafhada ..
Ör ör bende çok ördüm önceden sevdiğime ..

korku ve özlem ikisi bi arada daha zor canım inşallah bitecek ama :) örüyorum pazartesi bitirip yollucam biran önce ısıtsın onu :)

korku ve özlem ikisi bi arada daha zor canım inşallah bitecek ama :) örüyorum pazartesi bitirip yollucam biran önce ısıtsın onu :)

Hak veriyorum sana korkularını endişelerini anlayabiliyorum canım ..
Güzel düşün hep. Bitecek tabiki :72:

Hak veriyorum sana korkularını endişelerini anlayabiliyorum canım ..
Güzel düşün hep. Bitecek tabiki :72:

sende güzel düşün canım biter inşallah 10 ay sonra burada buluşalım :D sevdiklerimiz geldiğinde onların kollarının altında konuşalım ne dersn :)

sende güzel düşün canım biter inşallah 10 ay sonra burada buluşalım :D sevdiklerimiz geldiğinde onların kollarının altında konuşalım ne dersn :)

Doğan Güneş i görelim birlikte diyorsun canım .. Zaten ben hep buralardayım ...

91/2 topiğindenim canım görüşürüz hep..

Doğan Güneş i görelim birlikte diyorsun canım .. Zaten ben hep buralardayım ...

91/2 topiğindenim canım görüşürüz hep..

evet görelim,,, Doğan Güneşin sıcaklığını yüreğimde hissetmek istiyorum :) artık bende hep buradayım geceleri zaten uyku tutmuyo..

Evet canım benimde öyle uyku düzenim kalmadı hiç...
perişan durumdayım:19:

Çıkıyorum şimdi ama, kendine iyi bak iyi geceler :3:

Evet canım benimde öyle uyku düzenim kalmadı hiç...
perişan durumdayım:19:

Çıkıyorum şimdi ama, kendine iyi bak iyi geceler :3:

aynen canım hadi sanada iyi geceler .. görüşmek üzere..

allah şimdiden yardımcın olsun canım ama bence gitmeden bu konuları peşin peşin konuş :( benim çektiklerimi sende çekme çünkü askerdeyken o üzülmesin diye ağzını bile açamıyo insan,, ben nasıl huysuz bi sevgiliydim şimdi sesim çıkmıyo her söylediğine tamam hayatım haklısın hayatım evet hayatım doğru hayatım diyorum sıkıyosa aksini söyle yani :(((

sizin bu anlattıklarınızı okuyyunca korkmadım değil :1: benmki zten huysuzz km bilir askerde nasıl olurr:72:

kesinlikle öyle.. onun dugularını düşünmekten insan kendi sesini dinleyemiyor.askerde üzülmesin sıkılmasın kafasına takmasın...vs. gibi şeylerde insan daha düşünceli oluyo.. Onlarada zor ama biz bekleyenler içinde kolay olduğu söylenemz.. benim askerimde geceleri santralde duruyo hergün aynı şeyi yapmaktan sıkılmış çok..Bu aralar fazla nazlı tripli :((

kızlaarr.. benimde bu aralar askerimle durumumuz çok kötü :( bana bişiler diyin nolur ne yapmam gerektiğini iyice sapıttım malesef..Allah'a şükür askerlik yaptığı yer iyi kocaelinde asker hastanesinde ama yinede biliyorum onun orda psikolojisi iyice bozuldu..emir altında olmak,hergün aynı şeyleri yapmak,özlemek,bana,ailesine herşeye hasret kalmak iyice bunalttı..1 hafta önce bi konu hakkında tartıştık.çarşı izniydi.arkadaşının doğum günüydü.hepsi toplanıp sahilde biyere gitmişler ve alkol almışlar.uzun zamandır içmediği için biraz çarpmış galiba.askeriyeye döndüğünde konuştuk ben tepki verdim ve daha başka bi konuda söylediğim seyi abarrtı büyük bi tartışmaya döndü olay. hiç bi zaman bana karşı kullanmadığı kelimeleri söyledi.küfür bazında:(( ben alışkın olmadığım için arkadaşına söylüyor sandım meğer banamış:(( o gece sabaha kadar tartıştık.sonrasında çok pişman oldu.Bende 1 haftadır çok tepki veriyorum.kaldıramadım bunu.Ayrılmayı düşündüm bu sefer çok kötü oldu.şimdi çok uzak davranıyorum.O bin pişman.arkadaşı aradı.anlattı yemek yemiyo uyumuyo komutandan azar yiyo diye...Off ben ne yapayım şimdi nasıl davranayım . Askerde olmasa daha farklı olurdu.Ama kalbim bırakmak istemiyo çok seviyorum..Ama o kelimeler çok kötüydü..bişiler diyin lütfen onu yaptığı şey için 10 kat daha fazla üzdüm.aramıyorum msjı o 8-9 tane atıyo ben kısa bi cevap veriyorum.sürekli ağlıyo.ama bende alışmasından korkuyorum ve gururum kırıldı.Ne yapayım biraz akıla ihtiyacım var..

kızlaarr.. benimde bu aralar askerimle durumumuz çok kötü :( bana bişiler diyin nolur ne yapmam gerektiğini iyice sapıttım malesef..Allah'a şükür askerlik yaptığı yer iyi kocaelinde asker hastanesinde ama yinede biliyorum onun orda psikolojisi iyice bozuldu..emir altında olmak,hergün aynı şeyleri yapmak,özlemek,bana,ailesine herşeye hasret kalmak iyice bunalttı..1 hafta önce bi konu hakkında tartıştık.çarşı izniydi.arkadaşının doğum günüydü.hepsi toplanıp sahilde biyere gitmişler ve alkol almışlar.uzun zamandır içmediği için biraz çarpmış galiba.askeriyeye döndüğünde konuştuk ben tepki verdim ve daha başka bi konuda söylediğim seyi abarrtı büyük bi tartışmaya döndü olay. hiç bi zaman bana karşı kullanmadığı kelimeleri söyledi.küfür bazında:(( ben alışkın olmadığım için arkadaşına söylüyor sandım meğer banamış:(( o gece sabaha kadar tartıştık.sonrasında çok pişman oldu.Bende 1 haftadır çok tepki veriyorum.kaldıramadım bunu.Ayrılmayı düşündüm bu sefer çok kötü oldu.şimdi çok uzak davranıyorum.O bin pişman.arkadaşı aradı.anlattı yemek yemiyo uyumuyo komutandan azar yiyo diye...Off ben ne yapayım şimdi nasıl davranayım . Askerde olmasa daha farklı olurdu.Ama kalbim bırakmak istemiyo çok seviyorum..Ama o kelimeler çok kötüydü..bişiler diyin lütfen onu yaptığı şey için 10 kat daha fazla üzdüm.aramıyorum msjı o 8-9 tane atıyo ben kısa bi cevap veriyorum.sürekli ağlıyo.ama bende alışmasından korkuyorum ve gururum kırıldı.Ne yapayım biraz akıla ihtiyacım var..
Evet aynı problemler küfür etmesi hoşdeğil tabii ama sende baya iyi cezalandırmışsın bu seferlik affet burnu sürtmüştür..aynısını birdaha yaparsa o zaman ayrılmayı düşün derim ben sana Allah yardımcın olsun sıkma canını..

sizin bu anlattıklarınızı okuyyunca korkmadım değil :1: benmki zten huysuzz km bilir askerde nasıl olurr:72:

Amann Amann benim sevdiğim huysuz değildide ne oldu..o bile böyleyse bakalım sen ne yapacaksın kardeşim..dua edelim inşallah hayırlısıyla gidip gelsinlerde dayanıcaz bi şekilde askerden geldikten sonra acısını bol bol çıkarırız :) kadınlar hiç birşeyi unutmaz nede olsa ;)

Amann Amann benim sevdiğim huysuz değildide ne oldu..o bile böyleyse bakalım sen ne yapacaksın kardeşim..dua edelim inşallah hayırlısıyla gidip gelsinlerde dayanıcaz bi şekilde askerden geldikten sonra acısını bol bol çıkarırız :) kadınlar hiç birşeyi unutmaz nede olsa ;)

evt canım asıl duamız zten bu sağ sağlim gidip gelsinde bırakalım askerlik boyuncaa şımarsınlarr. döndükten sonra dediğin gibi acısı çıkar elbett:52::52::52::1::1:

Atarsa 291 :72::31:

Back
X