kızlaarr.. benimde bu aralar askerimle durumumuz çok kötü

bana bişiler diyin nolur ne yapmam gerektiğini iyice sapıttım malesef..Allah'a şükür askerlik yaptığı yer iyi kocaelinde asker hastanesinde ama yinede biliyorum onun orda psikolojisi iyice bozuldu..emir altında olmak,hergün aynı şeyleri yapmak,özlemek,bana,ailesine herşeye hasret kalmak iyice bunalttı..1 hafta önce bi konu hakkında tartıştık.çarşı izniydi.arkadaşının doğum günüydü.hepsi toplanıp sahilde biyere gitmişler ve alkol almışlar.uzun zamandır içmediği için biraz çarpmış galiba.askeriyeye döndüğünde konuştuk ben tepki verdim ve daha başka bi konuda söylediğim seyi abarrtı büyük bi tartışmaya döndü olay. hiç bi zaman bana karşı kullanmadığı kelimeleri söyledi.küfür bazında

( ben alışkın olmadığım için arkadaşına söylüyor sandım meğer banamış

( o gece sabaha kadar tartıştık.sonrasında çok pişman oldu.Bende 1 haftadır çok tepki veriyorum.kaldıramadım bunu.Ayrılmayı düşündüm bu sefer çok kötü oldu.şimdi çok uzak davranıyorum.O bin pişman.arkadaşı aradı.anlattı yemek yemiyo uyumuyo komutandan azar yiyo diye...Off ben ne yapayım şimdi nasıl davranayım . Askerde olmasa daha farklı olurdu.Ama kalbim bırakmak istemiyo çok seviyorum..Ama o kelimeler çok kötüydü..bişiler diyin lütfen onu yaptığı şey için 10 kat daha fazla üzdüm.aramıyorum msjı o 8-9 tane atıyo ben kısa bi cevap veriyorum.sürekli ağlıyo.ama bende alışmasından korkuyorum ve gururum kırıldı.Ne yapayım biraz akıla ihtiyacım var..