Asker yolu beklerken çeyiz hazırlığı..

Duygu çok şıklarmış gerçekten..
ne kadar asil renkler ve desenler seçmişsin:içelim:

BELENAY-CIFT-KISILIK-UYKU-SETI-2010-LILYUM__23386840_0.jpg

bende bundan aldım

bu da çok güzelmiş yaa:lepi:

tesekkurleropuyorumnanaktan iste bi bu var baskada almam yeter bunla yatar bunla kalkarıskaydirigubbakcemile3

duygu.c 3 ve 4 cok gusel
canım çok sağol :1hug:
Duygu çok şıklarmış gerçekten..
ne kadar asil renkler ve desenler seçmişsin:içelim:
gerçekten böylemi düşünüyosun ya çok mutlu oldu beğendiğine teşekkür ederimmm :1hug: :1hug:

Kıss duygu bunların hepsini aldınmı kısss maşallahh =)))
aldım kıs valla napim :hulya:
dahada alınacak çook azbuz da değil 130 lira bi nevresim en az daha onra hiç alamam diye başladım ufak ufak

tesekkurleropuyorumnanaktan iste bi bu var baskada almam yeter bunla yatar bunla kalkarıskaydirigubbakcemile3

amaniiinnnnnkafamçokkarıştı
hee ööle yap valla,ne başının zoru dimi yaneee,çok bilem yeterrkaydirigubbakcemile3

gerçekten böylemi düşünüyosun ya çok mutlu oldu beğendiğine teşekkür ederimmm :1hug: :1hug:

gerçekten benim zevkime çok hitap eden desenler ve renkler Duygucumm,Allah içine sindirsin,güzel günlerde kullan inşallahha.s

dusunsene oyle yaptıgımı herhalde bir ikii gune terkeder benikaydirigubbakcemile3

kesinn-tatlicadiarzu-
ama eline bi de pankart almasın da,'pasaklı moon' diye,dolaşmasun mahallede ööleekaydirigubbakcemile3

ŞU MARKA BU DESEN DİYE KONUŞUYORUZ AMA ÖNEMLİSİ AĞIZ TADIYLA KULLANMAK ALLAH HEPİMİZE AĞIZ TADIYLA KULLANMAYI NASİP ETSİN BAZEN ALDIKLARIMA BAKIYORUMDA NE ZAMAN ZAMANI GELCEK BUNLARI KULLANMAMIN OFF DİYE EFKARLANIYORUMboshayallersmile

kesinn-tatlicadiarzu-
ama eline bi de pankart almasın da,'pasaklı moon' diye,dolaşmasun mahallede ööleekaydirigubbakcemile3

bende yanında destek veririmkaydirigubbakcemile3

ŞU MARKA BU DESEN DİYE KONUŞUYORUZ AMA ÖNEMLİSİ AĞIZ TADIYLA KULLANMAK ALLAH HEPİMİZE AĞIZ TADIYLA KULLANMAYI NASİP ETSİN BAZEN ALDIKLARIMA BAKIYORUMDA NE ZAMAN ZAMANI GELCEK BUNLARI KULLANMAMIN OFF DİYE EFKARLANIYORUMboshayallersmile

bende bazen hic evlenemeyecekmisim gibi geliyor..bilmiyorumkismile

ne biliyim ya takıntılıyımdır ben biras heleki bu zamanlar abartıyorum bende farkındayım anlatsam yuh dersiniz:sinifsinif: hep sanki biticekmis gibi geliyo

hayırdır noldu anlat bakalım
gereksiz yere kuruntu yapıyorsundur belki

fazla abartıyorum ornek veriyim 2 sene oncesinden bana takılan bi cocuk vardı aslında arkadastık sonra o bana duygularını soyledi o sırada bende erkek arkadasımla ayrı gibiydim cocuk ayrılmanı beklerim diyodu ama ben seviyodum erkek arkadasımıda bende sonra olmayacagını oyledim arkadas kalabiliris dedim tamam dedi ben onla telefonda konusurken erkek arkadasım beni aramıs mesguldum sonra aradı kimle konusuyodun dedi soyledim kızdı hemde cok.. bitti bu is falan dedi cocugu aradı cocuk aramızda bisey yok dedi kapandı bi olay:sinifsinif: ama bende o kadar takıntı haline geldiki bu olay hep gene bu cocuk cıkacakmıs ve iliskimiz bozulacakmıs gibi geliyor..gecenlerde erkek arkadasıma resmimi gonderdim gmailden ben cok dikkat ederim boyle seylere yanlısmı yazılmıs dogrumu falan diye kontrol ettim sonra onun maile girip baktım gitmis resim dogru..neyse simdi diyceksiniz ne var bunda takıldıgım nokta su acaba erkek arkadasımın maili yazdıktan sonra virgul koyup bu cocugun mailini yazmıs olabilirmiyim onada resmim gitmis olabilirmieyvahedigeldismile ki imkansız yazmadıgımı biliyorum noramlde mail gonderilenler kisiler bolumune kaydedilir ama mail adresi yok erkek arkadasıma yolladım oda gorurdu falan filan taktıgım bu iste normal degil ya..bu sıralar evdeyim tekim bide yanlız basıma boyle salak salak seyler dusunuyorum cok mantıksız ama beynime hakim olamıyorum ya kendimden sıkıldım:sinifsinif: uzun oldu biras ya

mooncummm,hakkaten takıntı haline getirmişsin sen..
bence rahat ol,bak sen böyle incelemeye devam edersen eğer,hasta olursun,bi de yanlışın olmıcaa varsa bile olur panikten..

rahat ol rahaatt,koyver kopçalaru gitsinnolumunekankayizsmile

adamın seni seviyo,istiyo.. daha askerden izin kullandığında söz yapalım demiş vs..
düşünme bile,tezkereye konsatre ol yeter:içelim:

Son düzenleme:
mooncum senin düşünecek başka şeyin kalmamış olabilir mi :1shok:
çok fazla abartmışsın bence rahat ol biraz başka şeylerle ilgilen paranoyaya kadar gider bunun ucu. Yapma etme kitap oku ilgilenme

Back
X