- Konu Sahibi december90
Duygu çok şıklarmış gerçekten..
ne kadar asil renkler ve desenler seçmişsin:içelim:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çok sağol :1hug:duygu.c 3 ve 4 cok gusel
gerçekten böylemi düşünüyosun ya çok mutlu oldu beğendiğine teşekkür ederimmm :1hug: :1hug:Duygu çok şıklarmış gerçekten..
aldım kıs valla napim :hulya:Kıss duygu bunların hepsini aldınmı kısss maşallahh =)))
tesekkurleropuyorumnanaktan iste bi bu var baskada almam yeter bunla yatar bunla kalkarıskaydirigubbakcemile3
amaniiinnnnnkafamçokkarıştı
hee ööle yap valla,ne başının zoru dimi yaneee,çok bilem yeterrkaydirigubbakcemile3
gerçekten böylemi düşünüyosun ya çok mutlu oldu beğendiğine teşekkür ederimmm :1hug: :1hug:
dusunsene oyle yaptıgımı herhalde bir ikii gune terkeder benikaydirigubbakcemile3
gerçekten benim zevkime çok hitap eden desenler ve renkler Duygucumm,Allah içine sindirsin,güzel günlerde kullan inşallahha.s
kesinn-tatlicadiarzu-
ama eline bi de pankart almasın da,'pasaklı moon' diye,dolaşmasun mahallede ööleekaydirigubbakcemile3
ŞU MARKA BU DESEN DİYE KONUŞUYORUZ AMA ÖNEMLİSİ AĞIZ TADIYLA KULLANMAK ALLAH HEPİMİZE AĞIZ TADIYLA KULLANMAYI NASİP ETSİN BAZEN ALDIKLARIMA BAKIYORUMDA NE ZAMAN ZAMANI GELCEK BUNLARI KULLANMAMIN OFF DİYE EFKARLANIYORUMboshayallersmile
bende yanında destek veririmkaydirigubbakcemile3
bende bazen hic evlenemeyecekmisim gibi geliyor..bilmiyorumkismile
ne biliyim ya takıntılıyımdır ben biras heleki bu zamanlar abartıyorum bende farkındayım anlatsam yuh dersiniz:sinifsinif: hep sanki biticekmis gibi geliyo
bende bazen hic evlenemeyecekmisim gibi geliyor..bilmiyorumkismile
hayırdır noldu anlat bakalım
gereksiz yere kuruntu yapıyorsundur belki