- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi december90
-
sen yoksun diye :hulya:
olur mu canım öle şey burda hepimiz asker yolu beklioruz bu topic herkese açıktır bn açtım tamam ama hafta sonu giremiıorum malesef bnim yerime siz doldursaydınız bu boşluğu
ewet nisancm kimsec,kler uğramamışşbilmiyorumkismile
tatlım valla ben hafta sonu en az 50 kere bakmısımdır bı kac kısı yazdı gıttı
onun harıcınde de kımse ugramadı
sanırım buraya takılanlar calısıyo hafta sonuda nete gıremedıler dıye dunuyorum
yada artık kımsenın gosterecek ceyızı kalmadı :roflol:
haftasonu bende baktım da kimse yok zaten böyle muhabbet edecek bişey yazıyosun sallayan yok bende çıktım sonra zaten.
ya kızlar ne buldum ne buldum ya
iki kişilik yanına da iki üç tane kurabiye filan ne hoş di miiii
ayy duygucum ne hoş bu ya bnde buna benzer bişe bulmuştum ama nerde hatırlamıorum acaba ikea damı?bilmiyorumkismile
bende mat almayı düşünüyorum Jumbo'dan canım ama çok zahmetli yani bulaşıkları elinde yıkarsan hemen kurulaman lazım iz kalamaması için benim5 yıldır kullanıyo Jumbo mat o kurulamadığı için iz oldu evet çıkmak bilmiyo sonra.slm kızlarrr yaa kafam takılan bı soru var sızlerınde fıkırlerını merak edıtorım aklım karıstı
hanı catal kasık takımlarında falan parlak ve mat seceneklerı var ya. bızım evde mat cay tabagı ve cay tepsısı var ama felaket leke yapıyo su damları parmak ızı ve zorlaaa cıkıyo sıl sıl anam aglıyo
gecen gıttım jumboda model begendım ama oda mat( aynısının parlagı yok. satıcı bana yok leke yamaz dedı ama yapyıo yaa
acaba jumbo olunca onda leke yapmama ozellıgı gıbı bırsey olurmu
bı suru para verıp sonrasında pişmanlık yasamank hıc ıstemıyorum(
yada hısarmı alsam dıyorum onda daha cokk cesıt var parlak bı model begenırım dıyorum(
bende mat almayı düşünüyorum Jumbo'dan canım ama çok zahmetli yani bulaşıkları elinde yıkarsan hemen kurulaman lazım iz kalamaması için benim5 yıldır kullanıyo Jumbo mat o kurulamadığı için iz oldu evet çıkmak bilmiyo sonra.
Bulaşık makinesinde sorun olmuyor o kurutuyor zaten sen bilirsin canım.
konuar açılış bakıorum :))
ya duygucum 2 si daha güzel bnce bn 2 sini beğendim doğrusu oval gelio
canım biraz daha bak istesen daha güzelinide bulabilirsin funadaydı sanırım ismin:)
ewet cnaım funda opuyorumnanaktan
sımdı şöyle soylım :)) resmı gorunce sende begenmedın sanırım :roflol:
cunku bende begenmemıstım a.s az once duygu bu yenı model deıl deyınce tektar jumbonun sıtesıne gırıp baktım meger en bastakı model bu ımıs ama ben bunu hıc begenmemıstım
neyse dedımya gecen jumboya gıttım dıye ama yakından gorunce cok begendım resme bakınca gene kotu gelıyo ama gercegı cok daha ıyıydı yaa delikafadulden yada bana oyle geldı bılmyıorum sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?