Asker yolu beklerken çeyiz hazırlığı..

hımm anladım canım

bnimde sadece arzumun çaycısını ladıydım o kadar taksidi azalsın n.takımı almayı düşünüorum

güzel mi canım arzumun çay seti bende alcam da hangi marka alsam diye düşünüyorum CADIARZU

saol canım yalan olmasın 100 küüsrlerde bişeydi ama sanırım 140 milyondu

Tamam canım bir fiyat araştırması yapayım ben guclubacismile

keşke olsak askerden gelince düşünüyoruz.bizde askerliğini yapmadan kız verilmez de...1 sene içinde düğünüm olacak benim :)

inşallah canım benmde seneye temmuz ağustos gibi olucak inşallah Rabbim öncelikle sağ salim kavuşmayı nasip etsin hepimize :1hug:

ooooooo kızalr nerelerdesınız bıttımı ceyız işi yaa :)))
ben bu ara daha bırsey almadım 1 kac ayda almıcam galıba sonra tekrar baslıcam
yapısmaz tavalar varya 3 lu onalrı falan alıcam caydanlık ıvır zıvır seyler işte

valla canım bn bu topiği arıodumnerde ilk sayfada bulamadıydım bidaha unuttdum gitdi sende olmasın sonlarda olur valla :))

kendini fazla zorlama canım sonra bunalıma girersin

sınavın nasıl geçti canım.,?

valla canım bn bu topiği arıodumnerde ilk sayfada bulamadıydım bidaha unuttdum gitdi sende olmasın sonlarda olur valla :))

kendini fazla zorlama canım sonra bunalıma girersin

sınavın nasıl geçti canım.,?

amannn hıc sormaaa kaydirigubbakcemile3
hıc calısmadımkı ee tabı halıylede berbattı helede ıktısatı hep salladım aklinialirimsmile
yaa napim calısamadım kafamı toplarlayıp :bbo:
senınkı naısl gectııı

ayy valla bnimkinide sorma çalıştıklarımdan çıkmadı ama şöle bşie var bnimkiyle cumartesi gecesi saat 12 den sabah 7 e kadar çalıştık o meyanda ne çalıştıysam ama görmen lazım hep aynı şeyi okuyup duruorum:))aman napim finali var bütü var bunun istatistiğinde bütün formüllerini unuttum neyi neyle çarpcağımı felan hep salladım valla bikaçtanesi iyiydi seninki iktisat teorisi mi canım?

sade ama şıkkk canımm =))) güzelmişş ama ben olsaam çizgileri daha parlak bişey seçerdimm tatlımm..

sade ama şıkkk canımm =))) güzelmişş ama ben olsaam çizgileri daha parlak bişey seçerdimm tatlımm..
2 tane günlük yemek takımım var biri senin dediğin gibi gümüşlü filan
öteki de spor
bu da ağır olsun zarif olsun istedim çok beğendim ya :asigim:
bana yemeğe gelirseniz bunları çıkartırım size olumunekankayizsmile

canım karaca almam ben
çok dandik plastik karışımı çok kalın ve kaba bir porselen
yarı porselen zaten tam değil
çok şikayet alıyor o baskıları zamanla çıkıyormuş
elde yıkamak istersen alabilirsin guclubacismile

hahaa =)) Saoll canımm benimm olumunekankayizsmile

hadii yaa =) kıss bilmedğin şey yok hee ben çok geriden geliyorumm kafamçokkarıştı

çok güzelmiş canım fiatı nedir

karacanın ölemiymiş bnde büşranın gösterdiğinden alıcaktım aslında ya sn nerden duydun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…