- 4 Haziran 2009
- 2.422
- 10
- 158
- 36
- Konu Sahibi december90
-
- #1.041
yemek yedim geldim kızlar beklettim biraz ama
ayy çok güzelmiş ya kahve talkımın büyük kçük mü yoksa aynı mı boyutları kaç kişilik canım
Taç'tan aldım canım. Fiyatı 140 küsürdü canımduygucum yatak örtün güzelmiş kaça aldın
Taç'tan aldım canım. Fiyatı 140 küsürdü canımduygucum yatak örtün çok güzel.ne kadara aldın?markası nedir acaba?
ben bir süre daha bişi alamıycamm mafoldumben
kızlar teyzem bellonadan uykuseti almış annem desenine bayılmış kampanyadaymış 45 tl ye falan almış çok uygun dimi ya
ben bir süre daha bişi alamıycamm mafoldumben
kızlar teyzem bellonadan uykuseti almış annem desenine bayılmış kampanyadaymış 45 tl ye falan almış çok uygun dimi ya
yemek yedim geldim kızlar beklettim biraz ama
küçük kahve setini aldım canım ben
nescafe fincanı çok kaba duruyordu.
6 kişilik canım
Taç'tan aldım canım. Fiyatı 140 küsürdü canım
Taç'tan aldım canım. Fiyatı 140 küsürdü canım
kahve fincanını almakla ii etmişsin canım nescafe olanı kaba duruodu ya duygucum bn bişiler daha almka istiorum ya
45 tl mi uyku seti olduğna eminmisin cnm nevresim değil dimi akannehir
ne almak istiyosun mesela fikir vereyim yardımcı olayım olumunekankayizsmile
ne almak istiyosun mesela fikir vereyim yardımcı olayım olumunekankayizsmile
bende bişiler almak istiyorum her gördüğümden almak istiyorum ne olcak benim bu halim hihoyyyt
bende çerezlik, kek kalıpları ve güveç seti almak istiyorum bu aralar istediğim modelleri yükleyeyim sanaçerezlikler kek kalıpları felan ama annecim izin vermezki önce bunları bitir öle dio ayy bide bişe daha var
bizimkiler ablama havlu yapmaya başladılar ablam ewlendi yengemin kardeşi içinde havluya başladılar kız nişanlandı yakında düğünü abamda dio şimdi burcunun da havlulardan başlayalım ewlenir dio ayy ne gülüorummkaydirigubbakcemile3delikafadulden
aynen hele şu koyduğum nevresim takımları ah ahh:1closedeyes:
bende çerezlik, kek kalıpları ve güveç seti almak istiyorum bu aralar istediğim modelleri yükleyeyim sana
off duygucum offf banada lazım kek kalıpları ama pahalılar ya :çok üzgünüm:
bende çerezlik, kek kalıpları ve güveç seti almak istiyorum bu aralar istediğim modelleri yükleyeyim sana
off duygucum offf banada lazım kek kalıpları ama pahalılar ya :çok üzgünüm:
değil canım ya 9-10 lira arası değişiyor
bazı yerlerde pahalı
akşam gidip bakıcam ben
değil canım ya 9-10 lira arası değişiyor
bazı yerlerde pahalı
akşam gidip bakıcam ben
ben baktım geçende ama şu hani plastik gibi olanlar varya onlardan çok pahalı geldiler bana mirmirmirmir
ben baktım geçende ama şu hani plastik gibi olanlar varya onlardan çok pahalı geldiler bana mirmirmirmir
silikonlar çok sağlıklı gelmiyor bana
teflon almak istiyorum
silikonlar çok sağlıklı gelmiyor bana
teflon almak istiyorum
bende teflon alıcam cnm ya hem yengemde var o silikonlardan hoşuma gitmedi yada ben teflonlara alıştım :kedi: sen hisarın çay setini sordunmu kaç para
bende teflon alıcam cnm ya hem yengemde var o silikonlardan hoşuma gitmedi yada ben teflonlara alıştım :kedi: sen hisarın çay setini sordunmu kaç para
sordum canım 200 küsürdü de tam hatırlamıyorum
evet burcu ya sıkılıyorum zatentatlıkıs nerelere gittin boshayallersmileklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?