Asker yolu beklerken çeyiz hazırlığı..

kesinlikle nisancım bende alıcam bunlardan hani bide şeyler varya 2 3 katlı kurabiye lokum vs koymak için onlardanda istiyorum :kedi:

ayy ewet onlar çok güzel ya bayılıorum onlara hepsinden alıcam ayy duygucum buda çk güzelmiş yaaaaaa

çay setim benimde yok almam lazım borcum bitsin ilk iş kumaşlarımı alıp pikolarımı sardırıcam bide çay setimle 1 battaniye ve birkaç nevresim alıcam kışa doğru yani yada yazın sonunda

kızlar çok şanslıyızki çalışıyoruz istediğimizi alabilme olanağımız var çalışmasak böle herşeyi alamazdık

ewet canım doğru sölüosun valla çalışmasaydık napardım bn ya ailem alıcaktı ayy bn herşeyimi kendim yapım istiorum valla

çay setim benimde yok almam lazım borcum bitsin ilk iş kumaşlarımı alıp pikolarımı sardırıcam bide çay setimle 1 battaniye ve birkaç nevresim alıcam kışa doğru yani yada yazın sonunda

oh ohh ii canım ne güzel

sende haklısın cnm ya al al bitmicek bence bu çeyizler mandala kadar biz alcaz sonuçta eve sositososito

Allah razı olsun anneciğiminde bi huyu var evde limon sıkacağımı yok eve alırken bi tanede bana alır tamam belki daha baya eksiğim var ama mandal tuzluk küçük kek kalıpları vs alıyo canım benim ya

bak bakalım fiyatlarınada bizede sölersin

bende biraz para yapayım gideyim toplu alayım onları diyorum

çok fazla bişi değil fiyatları
kek fanusunu kuzenimin evine ilk giderken almıştım
bide içine pasta yapıp koydum çok makbule geçti valla
çok sevinmişti
6 tl den başlıyo 45 tl ye kadar kek fanusu var dedi
bende 6lıktan aldım,diğerleri küçük
ben kocaman pasta yaptım sığmıcaktı içine
ondan büyük aldım.. pahalısındanda farkı yok yani

burcucum direk sayfaya nasıl yüklicem resimleri

canım şimdi aldığın resim kopyaa pcye sonra hızlı resim yükleden yükle ve cevplama panelinde grafik ekle yazar yüklediğin resimin linkini yapıştır oraya ve resim yüklenmiştir tatlım

canım 100-200 lira yapayım o setten yaparım plastiklerimi alırım ufak tefek şeylerimi alırım 200 çok bile gelir belki bende öle alıcam zaten pahalısına ne gerek var aynı işevi görüyor sonuçta

canım 100-200 lira yapayım o setten yaparım plastiklerimi alırım ufak tefek şeylerimi alırım 200 çok bile gelir belki bende öle alıcam zaten pahalısına ne gerek var aynı işevi görüyor sonuçta

ne kadar ufak tefek eksiğin var bilmiyorum ama 200 tl hayli hayli yeterde artar bile
yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…