Asker yolu beklerken çeyiz hazırlığı..

saol ttalım ewet 1 ay konuştuk ve askere gitdi anlaşılan çok şaşırdın valla biizm ortada bişey yok ama nedense bn bunla ciddi düşünüorum valla başladım hazırlıklara

yooo şaşırmadım..sevgi varsa işin içinde herşey olabilir :asigim:

kızlarr gecen safak panısunda soyleım ama burda da solyımm
sok oldugum bı konu varr
hanı ben hep dıyorum ya nısanlım seneye nisanda askerden geelck sonrakı senede dugun olur dıyee
neyseeee
gecen gun bıze mısafır gelmsıtı dugun ne zaman dedıler annem ne dese ıyı
seneye hazıran sonu yada temmuz bası gıbı olur dedı
cıglıgı bastım bırden sen ne dıyorsun benım nıye haberım yok
gercı kımsenın habaerı yok. vay efendım babam ısın uzamasını ıstemıyomusz dugun olsun dıyomus
düşünün artık erkek tarafının bıle habaerı yok. bız ıstedıkten sonra onlar mecbur yapacakmıs
ay sınr geldıı ıstemıyorum ben hemen oyleedaha bı suru hazırlıgım varrrrrrrrrrrrrrrrrr :(((((((((

sok oldugum bı konu varr
hanı ben hep dıyorum ya nısanlım seneye nisanda askerden geelck sonrakı senede dugun olur dıyee
neyseeee
gercı kımsenın habaerı yok. vay efendım babam ısın uzamasını ıstemıyomusz dugun olsun dıyomus
düşünün artık erkek tarafının bıle habaerı yok. bız ıstedıkten sonra onlar mecbur yapacakmıs
ay sınr geldıı ıstemıyorum ben hemen oyleedaha bı suru hazırlıgım varrrrrrrrrrrrrrrrrr :(((((((((

ayy canım ya ne güzel düşünmüş ailen sende sewdiceğine hemen kavuşucan dünya ewine giricen tatlım demekki ailenin bi bildikleri var canım

ayy canım ya ne güzel düşünmüş ailen sende sewdiceğine hemen kavuşucan dünya ewine giricen tatlım demekki ailenin bi bildikleri var canım

canımm yok yaaa buyuk konusmak ıstemıyorum ama ben seneye dugun olmasını ıstemıyorum :çok üzgünüm:
henuz bı işi yok once iş bulsun az bıraz bırıkım yapalım baskalarına muhtac olmadan alıs verıs yapalım ıstıyorum :1no2:
2 ay ıcınde hazırlanmak cok zorr
hee ancak nasıl olurr ya onalrın bı yerde defıne bulması lazımm
yada askerlıgın 12 aya dusup nısanlımın ocakta gelmesı gerek
vee sonuc olrak ıkısıde ımkansızzz kafamçokkarıştı

dimi canım ahh ahh bi gelsede ayy ne güzel olcak ya:))

aynen öyle canım yaa Allah sağsalim kavuştursun bizlerii :Saruboceq:

sok oldugum bı konu varr
neyseeee

canım belki milletin ağzına laf vermemek için geçiştirmek için söylemiştir annen

canımm yok yaaa buyuk konusmak ıstemıyorum ama ben seneye dugun olmasını ıstemıyorum :çok üzgünüm:
henuz bı işi yok once iş bulsun az bıraz bırıkım yapalım baskalarına muhtac olmadan alıs verıs yapalım ıstıyorum :1no2:

inşallahhhh 12 aya düşer :Saruboceq:

aynen öyle canım yaa Allah sağsalim kavuştursun bizlerii :Saruboceq:

canım belki milletin ağzına laf vermemek için geçiştirmek için söylemiştir annen

yokk canım cokkk cıddılerrr
sey ben tek cocugumda hekreısn gozu ustumde bı hata yapsamda mıllet kulp taksam dıye gozetlıyo resmn sanırım o yuzden bızımkılerde hemen dugun olsun dıyoo eyvahedigeldismile

canım belki o anlık sölemiştir sonuçta ailende parasız pulsuz adamla ewlendirecek deillerdir o anlık sölemişlerdir merak etme bak nişanlın gelsin ailen belki dahada uzacaktır bilemezsin ne ile düşünüpde sölemiştir canım bence takma ya nişanlın gelsin bi canım herşey yola girer

yokk canım cokkk cıddılerrr
sey ben tek cocugumda hekreısn gozu ustumde bı hata yapsamda mıllet kulp taksam dıye gozetlıyo resmn sanırım o yuzden bızımkılerde hemen dugun olsun dıyoo eyvahedigeldismile

anladım canım ama nişanlının işsiz oldugunu biliorlarsa hemen evlenin diye baskı yapacaklarını sanmıyorum..dediğim gibi sadece milletin ağzına laf vermemek için öyle bir tarih vermiştir annen..sonucta çocuklarısın mutlulugunu isterler bu şartlarda sıkıntı cekeceğini biliyorlardır..sıkma canını nişanlın dönünce herşey yoluna grer..

bugun nısanlım carsı ıznıdeydı genel kurmayamı ne maıl atmıs askerlıgın kısalması ıle ılgılı bı calısma varmı dıye
bakalım cevap vereceklermı :bbo:

inşallah cevap verirler cnm..cvp gelirse bize de bilgi verirsen sevinirim..

anladım canım ama nişanlının işsiz oldugunu biliorlarsa hemen evlenin diye baskı yapacaklarını sanmıyorum..dediğim gibi sadece milletin ağzına laf vermemek için öyle bir tarih vermiştir annen..sonucta çocuklarısın mutlulugunu isterler bu şartlarda sıkıntı cekeceğini biliyorlardır..sıkma canını nişanlın dönünce herşey yoluna grer..

inşallah cevap verirler cnm..cvp gelirse bize de bilgi verirsen sevinirim..
kesınlıkle sızede cevap verıcem ama olumlu bırsye dıyeckelerını hıc sanmıyorum yada sadece ewet oyle bı calısma var derler kı zaten var ama ne zaman gerceklesecegı bellı deıll
askerlik 12 AYA düşsün ya gerçekten eşitlik olsunnnn

ahh keske olsaaaaaaaaaaaaaaaaaaa alsanaalsanasmile

kesınlıkle sızede cevap verıcem ama olumlu bırsye dıyeckelerını hıc sanmıyorum yada sadece ewet oyle bı calısma var derler kı zaten var ama ne zaman gerceklesecegı bellı deıll

ahh keske olsaaaaaaaaaaaaaaaaaaa alsanaalsanasmile

ne kadar doğrudur bilmiyorum ama 18 aydan 15 aya düştüğünü anneler gününde haber vermişler ve 15 aydan 12 aya düşüceğini de anneler gününde açıklıcaklarına dair spekülasyonlar var..sizde duydunuz mu bilmiyorum..umarım doğrudur :Saruboceq:

ne kadar doğrudur bilmiyorum ama 18 aydan 15 aya düştüğünü anneler gününde haber vermişler ve 15 aydan 12 aya düşüceğini de anneler gününde açıklıcaklarına dair spekülasyonlar var..sizde duydunuz mu bilmiyorum..umarım doğrudur :Saruboceq:

bu soylentı forumda da cok konulsuldu ama hep kulaktan kulaga
yanı resmı bı yazı yada acıklama yok bu konuda
bı kac kısı tv de sanırım duydugunu soylemıstı
basbug anneler gununde asker annelerıne bı suprızım var demıs ama netde arstırıyoruz hıc boyle bırsye yokk
bızler ve butun askerler anneler gununu beklıyoo
yanı askerıyedede var bu soylentı
mahkum af cıkacak dıye
emeklı maas artacak dıye
askerde safak azalacak dıye bı umut beklyıoruz iştee lülülülülülü

bu soylentı forumda da cok konulsuldu ama hep kulaktan kulaga
yanı resmı bı yazı yada acıklama yok bu konuda
bı kac kısı tv de sanırım duydugunu soylemıstı
basbug anneler gununde asker annelerıne bı suprızım var demıs ama netde arstırıyoruz hıc boyle bırsye yokk
bızler ve butun askerler anneler gununu beklıyoo
yanı askerıyedede var bu soylentı
mahkum af cıkacak dıye
emeklı maas artacak dıye
askerde safak azalacak dıye bı umut beklyıoruz iştee lülülülülülü

çoook doğruuu kaydirigubbakcemile3

inşallahhh olur..:Saruboceq:
benim umudum vara.s

tek tip askerlikle,ayrıca EŞİTLİK adına da olumlu bişey yapılmış olunacak..

inşallahhh olur..:Saruboceq:
benim umudum vara.s

tek tip askerlikle,ayrıca EŞİTLİK adına da olumlu bişey yapılmış olunacak..

acıkcası benimde umudum var ve inşallah nişanlım da askerdeyken cıkar diye dua ediyorum :Saruboceq:

acıkcası benimde umudum var ve inşallah nişanlım da askerdeyken cıkar diye dua ediyorum :Saruboceq:

ben ne zamandır 4 gözle bekliorum bu haberi bilsen..boshayallersmile
bi olursa nefesim,benim aşkım 90 gün düşemicek şafağından,60 gün yararlanabilicek artık..
ama mayısta gelebiliyo olucak Allahın izniyle inşallahhh:Saruboceq:

ben ne zamandır 4 gözle bekliorum bu haberi bilsen..boshayallersmile
bi olursa nefesim,benim aşkım 90 gün düşemicek şafağından,60 gün yararlanabilicek artık..
ama mayısta gelebiliyo olucak Allahın izniyle inşallahhh:Saruboceq:

111 gün kaldıysa niye 90 gün düşemiyor ki fisfisfis

Back
X