Asker yolu beklerken çeyiz hazırlığı..

Allah'ıma binlerce kez şükür konuştum canım..hergün arıyor :Saruboceq:

sen konuştun mu nasılmış askerin

ohh ohh ne güzel canım yeri nasılmış rahat mıymış tatlım ewet canım cumartesi aradı sabah bni uyandırdı çk şüşür iyiymiş spora gideceğini söledi canım

saol canımın içi.askerinle konnuşuo musun bakalım

ohh ohh ne güzel canım yeri nasılmış rahat mıymış tatlım ewet canım cumartesi aradı sabah bni uyandırdı çk şüşür iyiymiş spora gideceğini söledi canım

bu arada canım kahve mak.3-4 bardak diyosa standart fincanlara göre diyor..bazı fincanlar küçük oldugu için 5 bardagı da bulur..az diil yani..

rahatım diyo ama zaten raat olmasa da raat diilim demez :çok üzgünüm:

Allah hepsine sağlık sıhhat versin inşallah :Saruboceq:

inş.tatlım çok saol

özelliklerinde öle yazıo genel olarak o kadardır canım az mı?

valla canım eksiğim çok var onun için kahve mak. özellikle araştırmadım yani genek olarak kahve makinaları kaç fincan yapıyor azmı çok mu bilemiycem ama günlük içinde misafir içinde kullanışlı bişey yani hem çok şıkta duruyor. iyi günlerde mutlu mesut kullanırsın inşallah olumunekankayizsmile

yok canım bitmio baba evinde bile alıncak o kadar şey çıkıo ki..yavaş yavaş almazsan bol eksikle evlenilir =)

kızlarr bugun bunları aldım tefalden bırıncı yumurta tavası dıgerıde malum kızartma tavası ıkısıne 95 lıra verdım akannehir

hayranim
güle güle kullan
keyifli keyifli çaylar için inşallah sempatiksalakcinni

hayranıım kahvaltı setinin içinde çaydanlıkda oluo seninki nasıl yk anlamadım canım

bu arada çk güzelmiş çk şirin güzel güzel ağız tadıyla çaylar için bir ömür boyu canımopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…