Asker yolu beklerken çeyiz hazırlığı..

:roflol:
ay evet ya benim beğendiğim var ama stokta kalmadığı için alamadım du resmini eklim
nasıl nasıl nasıl nasıl delikafadulden
71011782.jpg

hımm boshayallersmile
buda güzelmişş kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
bedenleri nasıl olcak acaba sempatiksalakcinni bana büyük gelir kesin sempatiksalakcinni

evet canım evi yazdım

amiinn canım hepimizin allah gönlüne göre versin bak kandil akşamı :)

senin ne zman ne düşünüyorsunuz

benim söz oldu zaten seneye temmuzda gelecek ben bir sonraki sene nisan mayıs gibi nişan istiyorum sonraki senede düğün 2013 gibi falan gelip iş bulması falan ama evdekiler hemen yaparız diyor o ayrı:1hug:

benim söz oldu zaten seneye temmuzda gelecek ben bir sonraki sene nisan mayıs gibi nişan istiyorum sonraki senede düğün 2013 gibi falan gelip iş bulması falan ama evdekiler hemen yaparız diyor o ayrı:1hug:
bizde inşallaaahhhh 2012 de evli olmayı istiyoruz artık :kedi:
s mi akannehir
ben baktığımda stokta kalmamış
m ve l bedenlerde vardı s bedeni yoktu beğendiğimin
özdiletde standart bedeb yazıyor sempatiksalakcinni
gelir stoklara merak etme kuşum
başka nelerin var enin çeyizlik aklinialirimsmile
var işte birşeyler :kedi:
bu topiğin en başlarına doğru git eklemiştim bayağı
biraz daha biriktireyim çeyiz topiği de açıcam kendime

onaylıyorum dedim önüme anasayfa geldi sipariş tamamlandı mı acaba ya?

bizde inşallaaahhhh 2012 de evli olmayı istiyoruz artık :kedi:

gelir stoklara merak etme kuşum

var işte birşeyler :kedi:
bu topiğin en başlarına doğru git eklemiştim bayağı
biraz daha biriktireyim çeyiz topiği de açıcam kendime

kedine çeyiz topiği heeaklinialirimsmile
aç tabiiii :lepi: :lepi: :lepi:
senden fikir alırık kaydirigubbakcemile5

kızlar bu nişan bohçası için biz erkeğe neler alıyoruz alınacaklar toplu mu alınıyor parça parça mı bari bende onları almaya başlıyayım yavaş yavaş

kızlar bu nişan bohçası için biz erkeğe neler alıyoruz alınacaklar toplu mu alınıyor parça parça mı bari bende onları almaya başlıyayım yavaş yavaş

öf evet ya şu bohça işi beni çok geriyor
söz bohçası nişan bohçası nööööff
kimlere ne alınır bende tam bilmiyorum ki ama şöyle düşünüyorum

damada tam takım bir bohça yapılır işte seccadesinden, pijama takımına, traş takımı, çorap, ayakkabı filan daha bir sürü şey var ama adetlere göre değişiyor bunlar
anneye babaya seccade, tülbent, tesbih, çetik, başörtüsü filan
babanneye dedeye seccade, tesbih
kardeşe ufak çaplı yine böyle şeyler o kadar diye biliyorum
bazıları sadece damada yapıyor o da ayrı adetlerine göre değişiyor
aslında onu sonraya bırakmak çok mantıklı çünkü iki aile tanışmaya geldiğinde konuşur iki tarafın annesi sizin adetleriniz ne bizimi adetlerimiz ne filan diye ona göre hareket edilir

fıstıklarrr havlu takımlarının hepsi çok güzel sölemeden geçemicemm..bizimde aralıkta nişanımız olcak bizde nişan bohçası yapıcaz aklıma gelenleri yazayım fikir olur..duygunun da dediği gibi herkesin adeti farklı olur..bizde sadece ev halkına bohça yapılır anne baba kardeşler mesela..damada traş seti,terlik,ayakkabı,pijama seti,röptöşambır,parfüm seti,iç çamaşırı,seccade,havlu,cüzdan seti,kemer,çorap,gömlek,kravat,kol düğmesi birde bizde altın konulur damadın bohçasına bunlar aklıma gelenlerr unuttuklarımda vardır..kısaca damada iğneden ipliğe her şey alınıo bizdee..birde takım elbisesi tabiki..sonra kayınvalideye kıyafet,triko vb. olabilir,seccade,tülbent,havlu,iç çamaşırı,nevresim takımı..ben kayınvalide bohçası için kendi çeyizime aldığımım pike takımının aynısından aldım onu koyucaz..sonra diğer bohçalarda yine çok ayrıntı olmadan ufak çaplarda hazırlanıo..bizim adetimiz böle kızlar..

hadi başlıyalım duygum neler almak istediğini veya beğendiğini koysana buraya

ewet bende göreyim ben korkuma birşeyde alamıyorum bende bir teyze var düşman başına desem kıyamıyorum dostlar başına desem herşeye karışıyo valla ona sormadan bişey alamıyorum bari bakar gösteriririm

Back
X