Asker yolu beklerken çeyiz hazırlığı..

sarev cok ıyıdır ya fıyatlarda super ben taçtan aldım 170 liraya pamuk saten nevresım takımı..
senınkı nevresım takımı dımı canım

evet tatlım nevresim takımı
taçtanda aldım ben doyamıyorum nevresime bir kaç tane daha var beğendiğim takipteyim fiyatlarının düşemsini bekilyorum
hangisini aldın taçtan ekle bakim

duygumm saten kullanıssız dıyolar kıss.
düşünsene gece put gibi yatmıcan ya:roflol:
Kocişinle oynaşıverirken yatakta saten maten kalmaz:jeyyar::roflol::roflol::roflol:

askerler gelip evlenince vay diyorum onların haline kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile

taç linens deki nevresimi bugün almaya gittim ve dumur oldum indirim dün bitmiş klava::1shok:klava::1shok:
112 TL dedi kız yapmayın etmeyin bunu bana dedim :a015:

ikinci ürüne %50 indirim başlamış bu sefer.

taç linens deki nevresimi bugün almaya gittim ve dumur oldum indirim dün bitmiş klava::1shok:klava::1shok:

bende nevresim çok var yhaaa her yerim nevresim dolduv:hulya:

kızlarr aldıklarınız çok güzellmiş çok beğendimm..bende çok heveslendim valla şu borçları bitirsekte bi kaldığımız yerden devam etsek bizde:))

duygucum güle güle kullan,çok güzeller..
sağol canım teşekkür ederim beğenmene çok sevindim :1hug:
duygum didoşum nevresimleriniz çok güzelmiş güle güle kullanın cnm zemuszemus
sağol canım benim herkes beğenmiş demekki iyi seçim yapmışım kaydirigubbakcemile2

evet bende gördüm onu ikinciye %50 indirim var linens ve taçta
ama yok ben bu ay fazla aştım kendimi artık taksit ödeyeceğim kaydirigubbakcemile3
kızlarr aldıklarınız çok güzellmiş çok beğendimm..bende çok heveslendim valla şu borçları bitirsekte bi kaldığımız yerden devam etsek bizde:))
bende sendenim daha da alamam artık dün paşabaçeye gittim 120 lirayı da orda devirdim valla nolucak benimbu halim

bu da benim TAÇ'tan aldığım nevresim takımım ..
170 tl'ye aldım..
Pamuk saten..
didemcim çok güzelmiş:asigim:
güle güle kullanzemuszemus bende aynından alabilirim belkim kaydirigubbakcemile5

ooy çok güzel canım kocanla birlikte şehvetli günlerde kullanman dileğiyle :jeyyar:
taçtan bende bunu almıştım

duyguşş bu çok güzel yaaaazemuszemus

paşabahçe şhowroom burada açşasyaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…