- Konu Sahibi december90
-
- #1.781
bılıyorum orayı canım haftasonu gıdersem bakırkoye bakayım:asigim:
uyku setımı nevresım takımı mı bu canım bıde markası ne cok guzeller 2side bayıldımbayanssulusmile
heh iyi biliyorsan sorun yok
sarev didemim çok güzel modelleri var ya
sarev cok ıyıdır ya fıyatlarda super ben taçtan aldım 170 liraya pamuk saten nevresım takımı..
senınkı nevresım takımı dımı canım
evet ya şu outlet fabrika satış mağazaları da yakınlarda olsa güzel olucak kaydirigubbakcemile3
niye kız alla alla iş çıkışı git bak
ben öğle arası gittim aldım bi de kaydirigubbakcemile3
bu da benim TAÇ'tan aldığım nevresim takımım ..
170 tl'ye aldım..
Pamuk saten..
sağol duygucum kırmızı çekiyo vesselam:jeyyar:
senınkıde super yenı sezon mu gormedım hıc ama cok guzelmıs
duygumm saten kullanıssız dıyolar kıss.
düşünsene gece put gibi yatmıcan ya:roflol:
Kocişinle oynaşıverirken yatakta saten maten kalmaz:jeyyar::roflol::roflol::roflol:
olsun kışkırtıcı :jeyyar:
iş o haddeye geldikten sonra kim takar sateni ayol :teytey: :roflol:
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
çatlaksınn kızımmmm
taç linens deki nevresimi bugün almaya gittim ve dumur oldum indirim dün bitmişklava::1shok: klava::1shok:
112 TL dedi kız yapmayın etmeyin bunu bana dedim :a015:
ikinci ürüne %50 indirim başlamış bu sefer.
sağol canım teşekkür ederim beğenmene çok sevindim :1hug:duygucum güle güle kullan,çok güzeller..
sağol canım benim herkes beğenmiş demekki iyi seçim yapmışım kaydirigubbakcemile2duygum didoşum nevresimleriniz çok güzelmiş güle güle kullanın cnm zemuszemus
evet bende gördüm onu ikinciye %50 indirim var linens ve taçtataç linens deki nevresimi bugün almaya gittim ve dumur oldum indirim dün bitmişklava::1shok: klava::1shok:
112 TL dedi kız yapmayın etmeyin bunu bana dedim :a015:
ikinci ürüne %50 indirim başlamış bu sefer.
bende sendenim daha da alamam artık dün paşabaçeye gittim 120 lirayı da orda devirdim valla nolucak benimbu halimkızlarr aldıklarınız çok güzellmiş çok beğendimm..bende çok heveslendim valla şu borçları bitirsekte bi kaldığımız yerden devam etsek bizde:))
didemcim çok güzelmiş:asigim:bu da benim TAÇ'tan aldığım nevresim takımım ..
170 tl'ye aldım..
Pamuk saten..
duyguşş bu çok güzel yaaaazemuszemusooy çok güzel canım kocanla birlikte şehvetli günlerde kullanman dileğiyle :jeyyar:
taçtan bende bunu almıştım
sağol canım teşekkür ederim beğenmene çok sevindim :1hug:
sağol canım benim herkes beğenmiş demekki iyi seçim yapmışım kaydirigubbakcemile2
evet bende gördüm onu ikinciye %50 indirim var linens ve taçta
ama yok ben bu ay fazla aştım kendimi artık taksit ödeyeceğim kaydirigubbakcemile3
bende sendenim daha da alamam artık dün paşabaçeye gittim 120 lirayı da orda devirdim valla nolucak benimbu halim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?