Asker yolu beklerken çeyiz hazırlığı..

kızlar ya baharatlık ve saklama kapları almak istiyorum ama model seçemiorum beğendiğiniz modelleri paylaşır mısınız

ben jumbodan aldım canım siparişimi verdim pazartesi geliyor kaydirigubbakcemile2
çok beğendim

camsaklamaanasayfa.jpg

bu modeli gördüm canım çook güzel gerçekten iyi günlerde kullan..

en sağlıklısı da bu cam ve metal olanlar sanırım..

çok güzel çok şık sade ve zarif canım gle güle kullan duygum haordor pek bir sardın çeyize he hemen hemen hergün bişy alıyorsun
4 lü takım mı?

2618.jpg

buda benimm sipariş verdim bugün 7 gün içerisinde elimde olucak

sonunda sarevden nevresim takımı alabildim ya:1:

en iyisini yapıosun canım yaa ufak ufak alıyoruz anca tamamlarız =)
valla korktuğum şeylerin çoğunu aldım ben
elektrikili ev gereçlerini nakit alıcam onun için para piriktiriyorum nişanlılık dönemimde alırım, onun dışında çoğu şey tamam sayılır kaydirigubbakcemile2

duygucum çok güzelmiş bende alabilirmiyim aynısından:)
esincim al tabi çok beğendim ben geldi beinim ttakımlar bayldım ben çok kullanışlı camı kalın kolay kolay kırılmaz
2618.jpg

buda benimm sipariş verdim bugün 7 gün içerisinde elimde olucak

sonunda sarevden nevresim takımı alabildim ya:1:
kıız burcu kıy paraya biraz daha ağır şeyler al günlükleri sonra alırsın

valla korktuğum şeylerin çoğunu aldım ben
elektrikili ev gereçlerini nakit alıcam onun için para piriktiriyorum nişanlılık dönemimde alırım, onun dışında çoğu şey tamam sayılır kaydirigubbakcemile2

esincim al tabi çok beğendim ben geldi beinim ttakımlar bayldım ben çok kullanışlı camı kalın kolay kolay kırılmaz

kıız burcu kıy paraya biraz daha ağır şeyler al günlükleri sonra alırsın

napim canım ya benim acelem yokki ufaktan ufaktan alıyorum işte bişeyler kenara koymaya başlıyorum ani kendimi sıkmaya gerek yok duygum ya

canım ben birde bu tarz metal parçaları olan şeleri hisar veya jumbodan başka almam..çok şık duruolar güle güle kullan bende alıyım biran önce:)
aynen benim herşeyim jumbodan şuan hisara gerek kalmadı :)
ama hisar da ar yıldız da iyidir. Hoştur. Zariftir. Güzeldir.

napim canım ya benim acelem yokki ufaktan ufaktan alıyorum işte bişeyler kenara koymaya başlıyorum ani kendimi sıkmaya gerek yok duygum ya
valla ben şuan alabildiklerimi aldım artık para biriktiricem. Sen bilirsin burcum önünde sonunda alınacak :delphin: Çeyiz almıyosan bile mutlaka kenara birşeyler at burcum birikmiş paran olsun

valla ben şuan alabildiklerimi aldım artık para biriktiricem. Sen bilirsin burcum önünde sonunda alınacak :delphin: Çeyiz almıyosan bile mutlaka kenara birşeyler at burcum birikmiş paran olsun

ee tabi canım sonunda olucak yani ama zaten kenara atıyorum biraz da ben kasımı bekliyorum taksitlerim bitiyor alcam o zaman saklama kapları felan bu senin aldıkların çok güzel öle metal olanlara bayılıyorum çok güzel duruyr ya

ben jumbo ya da hisardan hangisinde hoşuma giderse onu alıorum..tencere takımımı annem bana sormadan hisardan almıştı ama çatal kaşık takımımı ben hisarda beğendim..ikiside kaliteli bencee..ömürlük ürünler..

ee tabi canım sonunda olucak yani ama zaten kenara atıyorum biraz da ben kasımı bekliyorum taksitlerim bitiyor alcam o zaman saklama kapları felan bu senin aldıkların çok güzel öle metal olanlara bayılıyorum çok güzel duruyr ya
ben saklama kaplarından 1 set daha alıcam başka da almam heralde 4 tane yetmez çünkünüm

ben jumbodan aldım canım siparişimi verdim pazartesi geliyor kaydirigubbakcemile2
çok beğendim

camsaklamaanasayfa.jpg

duygum, jumbonun sitesine baktımda bunların hepsi ayrı ayrı dimi fiyatları. hepsi toplandığında sanki fiyat çok gibi geldi bana.sen nerden sipariş verdin?

duygum, jumbonun sitesine baktımda bunların hepsi ayrı ayrı dimi fiyatları. hepsi toplandığında sanki fiyat çok gibi geldi bana.sen nerden sipariş verdin?

evet canım çok pahalı ama inan değiyor.
Ben bayrampaşa fabrika satış mağazasından aldım
orda bir tanıdık var çalışan iskontosuyla çok uygun fiyata getirdi.
Örneğin fiyatlarını yazayım sana

6500 Model Çaydanlık Takımları Perakende Fiyatı 285 TL. Personel fiyatı 185 TL.

Vakumlu Cam Saklama Kabı 8 cm. Perakende Fiyatı 52 TL. Personel Fiyatı 34 TL.

Vakumlu Cam Saklama Kabı 15 cm. Perakende Fiyatı 56 TL. Personel Fiyatı 37 TL.

Vakumlu Cam Saklama Kabı 22 cm. Perakende Fiyatı 60 TL. Personel Fiyatı 39 TL.

Vakumlu Cam Saklama Kabı 28 cm. Perakende Fiyatı 70 TL. Personel Fiyatı 46 TL.

bu fiyatlara geldi. Pahalı evet ama değiyor. Kapağı çelik olduğu için, camı da çok kalın kolaykolay kırılmaz. Eğer alacak olursanız yardımcı olabilirim.

evet canım çok pahalı ama inan değiyor.
Ben bayrampaşa fabrika satış mağazasından aldım
orda bir tanıdık var çalışan iskontosuyla çok uygun fiyata getirdi.
Örneğin fiyatlarını yazayım sana

6500 Model Çaydanlık Takımları Perakende Fiyatı 285 TL. Personel fiyatı 185 TL.

Vakumlu Cam Saklama Kabı 8 cm. Perakende Fiyatı 52 TL. Personel Fiyatı 34 TL.

Vakumlu Cam Saklama Kabı 15 cm. Perakende Fiyatı 56 TL. Personel Fiyatı 37 TL.

Vakumlu Cam Saklama Kabı 22 cm. Perakende Fiyatı 60 TL. Personel Fiyatı 39 TL.

Vakumlu Cam Saklama Kabı 28 cm. Perakende Fiyatı 70 TL. Personel Fiyatı 46 TL.

bu fiyatlara geldi. Pahalı evet ama değiyor. Kapağı çelik olduğu için, camı da çok kalın kolaykolay kırılmaz. Eğer alacak olursanız yardımcı olabilirim.

fiyatlar hakkaten hemen hemen yarı yarıya :1shok:
öyle bir yer bende bulsamda zula yapsam

Back
X