Asker yolu beklerken çeyiz hazırlığı..

o da olur kızlar ya biz 5. yılın sonunda nişanlanabildik
Allah sizede sevdiğinizle nasip etsin,çok güzel bir duygu
:asigim::asigim:

ay inş.canım eski sevgilimde hiç böle şeyler düşünmezdim bunda hep böle hayal ediorum felan:asigim::asigim:amin canım inş.

allah neden acaba ya karaca ya kütahya porselen canım ikisinden biri k.porseleninde çk güzel yemek takımları var ama bnim en çok almakta zorlanacağım kahvaltı seti olcak hepsi birbirinden güzel oluo renkli renkli
ya ben kütahyadan başka almayın derim. Karaca çin malı bir porselen değil tüm ürünleri plastik karışımı alanlar hiç memnun değil. Karaca alıyrum ben şahsen

ben de gelsem mi ya,konu dışında kaldım ama,davet geldi bi kere icabet lazım:)
gel tabi tecrübelerine ihtiyacımız var destek ol bize olumunekankayizsmile
saol canım benim valla bndede var bnde böle nişan olayı olsa varya ayy ne güzel olur bnde acayip heyecanlanmıştım çacıyı alırken sanki nişanlıyımda ewlilik hazırlığı yapıormuşumki gibi hissetdim kendimi ya ahh ahhh
ya sonuçta evliliği düşünmüyor musun ne kadar alırsan o kadar kar yanına başla bence

allah kısmet ederse bende jumbo almayı dusunuyorum oyle bırsey kı ne modası gecıyo nede kalıtesınden suphem var sonucta omurluk alıyoruz opuyorumnanaktan
ben mutfak aletı olarak blender takımı alıcam kafaya kpydum bıraz arastrdım
phlıps 1372 dı snaırım o hosuma gıttı dızaynı falanda hos bı ara dısarı cıkıp bakıcam zemuszemus
ama teknoloji gelişiyor sürekli.
Ben küçük ev aletlerini kablosuz almka istiyorum ama watt ları düşük onların yenileri çıkacak o yüzden bekliyorum

Son düzenleme:
ben de gelsem mi ya,konu dışında kaldım ama,davet geldi bi kere icabet lazım:)

iyi ettin gel,gel hem başımızda bir büyüğün olması iyidir
hemde bize neyin gerekli neyin gereksiz olduğunu söylersinopuyorumnanaktan

gel tabi tecrübelerine ihtiyacımız var destek ol bize olumunekankayizsmile

ya sonuçta evliliği düşünmüyor musun ne kadar alırsan o kadar kar yanına başla bence

ama teknoloji gelişiyor sürekli.
Ben kaçak ev aletlerini kablosuz almka istiyorum ama watt ları düşük onların yenileri çıkacak o yüzden bekliyorum

oo bnle konuşmaya başladığından beri hep ciddi olduğunu sölüodu hatta açıkcası durumlar ve şartlar ii olsaydı evenmeyi düşünürdüm demişti bilmirum kısmet işi valla yaşımız 20 22 başlamalı yavaşdanda olsa

heşey çok pahalı uygun bişe yok

hehe kızlar benim fikirlerime kalırsa kötü.ben bir tuhafım çünkü.biz eşya aldık aldık ama ben çok eşyalı evi sevmiyorum ruhum sıkılıyor,eşyalı evde misafir ağırlıyoduk:) şimdi eşim olmayınca hiç açmıyorum o evi.oturduğum yerde salonda bir yatak kocaman,bir tv var o kadar.kitaplığım baya büyük,bir de çalışma odam var.bunlarda çeyizlikle alakalı değil ama olsun:)

aldığım ama kullanmadığım şeylerden yola çıkayım ben:)
ama bir evde herşey lazım oluyo o da ayrı.

hepsi bir yüklenince çok sorun oluyor ama nerden başlasak ne yapsak.yavaş yavaş almak en güzeli.Sizler nasıl yapacaksınız bilmiyorum ama çoğu yerde büyükler alıyor büyük eşyaları zaten.küçüklerden başlayın.

şöyle de bir sorun var ki sürekli yeni modeller çıkıyor.en son model olmasa da olur derseniz daha süper olur.Alabildiğiniz zamanın en iyisini almaya çalışın kafi.Mesela mutfakta her zaman herşey lazım.mutfaktan başlayabilirsiniz.olmazsa olmazlardan mutfak.

hepsi bir yüklenince çok sorun oluyor ama nerden başlasak ne yapsak.yavaş yavaş almak en güzeli.Sizler nasıl yapacaksınız bilmiyorum ama çoğu yerde büyükler alıyor büyük eşyaları zaten.küçüklerden başlayın.
bende öyle yaptım zaten küçük deyip geçmemek lazım servet valla kaydirigubbakcemile3
oo bnle konuşmaya başladığından beri hep ciddi olduğunu sölüodu hatta açıkcası durumlar ve şartlar ii olsaydı evenmeyi düşünürdüm demişti bilmirum kısmet işi valla yaşımız 20 22 başlamalı yavaşdanda olsa

heşey çok pahalı uygun bişe yok
aynen öyle ben başladım işte bir seneden beri almaya çalışıyorum
ne eksiğin var desen ucu bucağı yok kaydirigubbakcemile3

Ya bir de ben yemek takımlarında çok takılmıştım.ıyi gezin araştırım öyle alın.çok çok güzel takımlar oluyo böyle apışıyo insan karar veremiyo:)

Bir de bazı şeyler de fazla kullanılmıyo alıyosunuz kalıyo öyle,çok arkadaşımdan da biliyorum.Ha birgün günü geliyo mu geliyo mutlaka ama aciliyeti yok yani.ya örnek vereektim,neydi unuttum he yazarken:) düşünün yani o kadar önemsiz:P neyse yazarım hatırlayınca:)

Şafak topiğine baktımm kimse yokk , dedimm kesin burdalarrrr

ne ediyonuuzz bakeeem
sempatiksalakcinni

siz böle söleyince bnde kütayhayaya karar verdim annem dio zaten ya karaca ya kütayhya tencere seti karacan mı korkmazın mı mutfak aletleri arzumun mu braun mu=??

Yeni topiğimiz hayırlı olsun kızlarrrrrr. kaydirigubbakcemile2
Benimde artık bişeyler almam lazım ama nerden başlasam bilmiyorum.
kenara para koysam sonra hepsini birliktemi alsam acaba.

siz böle söleyince bnde kütayhayaya karar verdim annem dio zaten ya karaca ya kütayhya tencere seti karacan mı korkmazın mı mutfak aletleri arzumun mu braun mu=??

bence Jumbo'nun kampanyalı setine bak derim. Canım ben onu alıcam
kampfirsatson.jpg

Yeni topiğimiz hayırlı olsun kızlarrrrrr. kaydirigubbakcemile2
Benimde artık bişeyler almam lazım ama nerden başlasam bilmiyorum.
kenara para koysam sonra hepsini birliktemi alsam acaba.
Şahsen ben para biriktiremeyen bir tip olduğum için
taksite giriyorum mecbur ödüyorum kaydirigubbakcemile3

kızlar naçizane birşey daha söyleyeceğim,şimdi siz bakın beğenin,bir iki ufak şey alın ama bence sizinkiler gelsin hele bi ondan sonra alın.Bunu şu yüzden diyorum yanlış anlamayın,siz kazanıyorsunuz,siz alıyorsunuz,hazıra konmasınlar.gelince beraber gezin,alın,az çok para ayırın birlikte olsun çok daha hoş olur.Şimdi siz gidip tencere takımı alacaksınız mesela bu zannedecek 2 kuruşluk şey,oysa ne kadar çok ödün verip biriktirip alacaksınız onu.Erkekler böyle:)O da emek harcasa daha da bir güzel olur yani:D
ama insan heves ediyo,geleceği düşünüyo alıyım şimdiden diyo durduramıyo kendini o da ayrı

Back
X