Asker yolu beklerken çeyiz hazırlığı..

onlar ayrı bir olay zaten az kalmıs dersin daha var der cok var dersin olurmu az kalmıs derler..

onlar ayrı bir olay zaten az kalmıs dersin daha var der cok var dersin olurmu az kalmıs derler..

ya sen bunu bi kere daha yazmıştın bi yerde,denk gelmiştide okumuştum..
acaip güldüğüm bişe oldu bu laf benimmkaydirigubbakcemile3
Allah iyiliklerini versin,çatlak askerlerimizin inşallahhhh:lepi:

ya sen bunu bi kere daha yazmıştın bi yerde,denk gelmiştide okumuştum..
acaip güldüğüm bişe oldu bu laf benimmkaydirigubbakcemile3
Allah iyiliklerini versin,çatlak askerlerimizin inşallahhhh:lepi:

hala oyle ya az kaldı desem suc cok desem suckaydirigubbakcemile3

slm kızlarr yaa ben uyku setı almayı dusunmuyorum onun yerıne nevresım takımları alim dıyorum uyku setı gereksız gıı gelıyo bana yaa
yanlıs mı dusunuyorum ??

aa aa hayırdır noldu ki

ya genel müdür sözleşme istemiş sözleşmeyi de hemen bulamadılar bnde kargoları yazıodum nese bulundu verildi işte bundan sonra çekmecelerde masaların üstüne 1 tane ewrak görmüücem burcu o kadar geldi yapabilceğim iş var mı die sabahtan beri çekmecelerde ne duruo bi sözleşme hemen bulunmadı dedi tabi olan onlara oldu bn üstüme alınmadım zaten bnim yapabilcek bişeyim yok onlar verio bn yapıorum ama yinede insan kötü oluo be çk ii geçiniorum o grubla tam bi makara

slm kızlarr yaa ben uyku setı almayı dusunmuyorum onun yerıne nevresım takımları alim dıyorum uyku setı gereksız gıı gelıyo bana yaa
yanlıs mı dusunuyorum ??

ilk başta bnde öle düşünüodm ama şimdi netten görüünce bide duygununkileri görünce almsya karar verdim kız bu duygunun koydukları çk güzel sarev die gir bak hepsi birbirinden güzelllll

ilk başta bnde öle düşünüodm ama şimdi netten görüünce bide duygununkileri görünce almsya karar verdim kız bu duygunun koydukları çk güzel sarev die gir bak hepsi birbirinden güzelllll

ewt gordum onları tatlım
sarevın gercekten hos modellerı var ama bıraz fıyatları farklı
off bı ısım olsa kımseden para ıstemek zorunda kalmasam hıc sorun deıll ama iştee bilmiyorumkismile

ewt gordum onları tatlım
sarevın gercekten hos modellerı var ama bıraz fıyatları farklı
off bı ısım olsa kımseden para ıstemek zorunda kalmasam hıc sorun deıll ama iştee bilmiyorumkismile

83 milyon bn sarevi pahalı biilirdim ama taç ondan daha pahalı çıktı 110 milyon o kadar para veremem ama bi tane alırım belki çok beğenirsem ama gerçekten sarevınkilere girip baktım taçınkiler bişe deilmiş dedim ahh ahh şu çaycı biteydide sarevin n.takımını alsam valla yaa

ewet canım gerçekten o çok kötü oluo bnde ekimde işe girdim ocak ayında gidip aldım hemen yavaş yavaş almalı aileme kesinlikle yük olmak istemem herşeyimi kendim yapmalıyım ama dantelleri ablamla annem yapıcak örgü biliomda dantel öremiom yaf pikeye felan kendi paramla sardırcam inş.en yakın zamanda gönlüne göre bi iş bulursun canım

83 milyon bn sarevi pahalı biilirdim ama taç ondan daha pahalı çıktı 110 milyon o kadar para veremem ama bi tane alırım belki çok beğenirsem ama gerçekten sarevınkilere girip baktım taçınkiler bişe deilmiş dedim ahh ahh şu çaycı biteydide sarevin n.takımını alsam valla yaa

ewet canım gerçekten o çok kötü oluo bnde ekimde işe girdim ocak ayında gidip aldım hemen yavaş yavaş almalı aileme kesinlikle yük olmak istemem herşeyimi kendim yapmalıyım ama dantelleri ablamla annem yapıcak örgü biliomda dantel öremiom yaf pikeye felan kendi paramla sardırcam inş.en yakın zamanda gönlüne göre bi iş bulursun canım

ay bılmyıroum bakalım canım acele etmek ıstemyıorum ama bı taraftanda almak ıstıyorum ay delı olacam

ay bılmyıroum bakalım canım acele etmek ıstemyıorum ama bı taraftanda almak ıstıyorum ay delı olacam

acele etme canım ama ağırdanda alma nişanlısın sonuçta pat die evlenelim derse istediğin gibi alamazsın taksiti uzat canım ufak ufak ödersin canım bn mesla çaycıyı aldım ağustsda bitio sanırım 19 milyon ödüorum ayda düşün yani

acele etme canım ama ağırdanda alma nişanlısın sonuçta pat die evlenelim derse istediğin gibi alamazsın taksiti uzat canım ufak ufak ödersin canım bn mesla çaycıyı aldım ağustsda bitio sanırım 19 milyon ödüorum ayda düşün yani

canım benımkı ıstesede oyle pat dıye evlenelım dıyemez :bbo:
askerden seneye nısanda geelcek ama henuz bı ısı yok gelıp ıs bulacak para bırıkterecekk oooooooooooooooooooo kafamçokkarıştı belkı de o nedenlede bıraz rahatım eyvahedigeldismile

Back
X