- Konu Sahibi december90
nisancım güle güle kullan canım pek eksik bişeyin kalmmaış
evet cnm çok öle bi eksiğim yok çok şükür
5yıldır filan yavaş yavaş alarak tamamladık sayılır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nisancım güle güle kullan canım pek eksik bişeyin kalmmaış
evet cnm çok öle bi eksiğim yok çok şükür
5yıldır filan yavaş yavaş alarak tamamladık sayılır
ne güzel kıss bitmiş sayılır güle güle kullan. bizimkide askerden sonra hemen gelcem diyo bende ıvır zıvır herşeyimi bitirseydim gelince nişandan sonra büyük eşyalarımı alırdım ama nerde başka şeylerden çeyiz almaya fırsat kalmıyo kiii peeehhh
Ya kızlar biraz alakasız olcak ama benimde mini buzdolabı almam lazım ofis için
şöyle ucuz yollu bişey. Bi bilginiz varmıdır acep.:uhm:
hepsini birden almaya kalkarsan altından kalkamazsın zaten cnm
benden 1 ay cezve takımı
biay sütlük
öbür ay nevresim
sora tost mak vs derken tamamladım
oay elindeki parana göre al parça parça
anca biter
netten bibak istersen nilüfercim
çok sevindim canım hadi iyisin maaşallahsaol canım yok canım hala merkezde ama bugün döncekmiş bi makine varmış o yokmuş izmirde varmış pazartesi izmire gitcek günü birlik bakalım hıhı ewet ii canım aramız çok şükür bn sni yine rahatsız ederim dedi inş. dedim ederim ederim merak etme dedi:sm_cool:
teşekkürler my ewerthingkaydirigubbakcemile5
Nilüferr :uhm: nilüfer dilimki bennn kaydirigubbakcemile3
allah allah bn nie öle hatırlıom karıştırdım sn kimsin peki:):roflol:
çok sevindim canım hadi iyisin maaşallah
ee nerden başlıyosun şimdi kaydirigubbakcemile3
Gaza geldik iste hep beraber :teytey:NAZAR DEĞMESİN BİZE VALLA CANIM ŞAKA BİYANA DÜN ANNEMLE KONUŞTUM SÖLEİM ŞU ANDA BORÇLAR VAR ONLARI BİTİRİNCE BAŞLICAM GERÇİ ŞU ANDA Bİ ÇAYCI ALDIM ONUN TAKSİDİ AĞUSTOSDA BİTİO HAZİRANDA BAŞKA BİŞEY ALIR ÖDERİM GERÇİ ACELEYE GEREK YOK ORTAFA FOL YOK YUMURTA YOK CANIM AMA HEMEN GİDİP SAREVDEN N.TAKIMLARI ALMALIYIM AYY BAYILDIM YA GİRİP GİRİP BAKIORUM VALLA DELİ MİYİM NEYİM YAHUlülülülülülüdelikafadulden
Gaza geldik iste hep beraber :teytey:
valla hade sn sözlüsün bnde böle bişe bile yok kendi kendime yane eyy allahım bnim böle düüşünceler içinde duysa napar çk merak ediorum yaa
Sonuç olarak bi gün evlencen canım fazla çeyizden zarar gelmezzz kaydirigubbakcemile3
ee orası öle ama askerde olan aşkımla evlenmek istiom başkasıyla deişl gerçi hayırlısı ne ise o olsun hakkımızda bu işler kısmet işi ama bn bndan başladım bel hayallere felan:roflol:müşüm:lepi:
yaa hakikatten bu da çok güzelmifl canim ya