Asker yolu beklerken çeyiz hazırlığı..

off off bn mi büyüytüorum bilmiorum ama ya kargoları önceden çaycı dağıtıomuş bni alınca bana verdiler kargo işinide bugün sabah dağıttım öğleden sonra dağıtmaya unuttum dahadoğrusu zamanım hiç yoktu işim başımdan aşkın zaten karşısında sanki 5 yaşında çocuk var bni azarladı neymiş nie dağıtmamışım sanki bn bilmiorum dağıtmayı onlar dolapta ölece kalsın die dağıtmıom sanki çaycı da orda kızla nette bişelere bakıo öle sinirlendim ki sustum hiçbişe sölemedim gitdim dağıttım bide bana dioki oraa kağıt koydum gözünün önünde bulunsun aklına geldikçe bakarsın atma dedi bnd ebi güzel aldım yırtıp çöpe attım ama varya sinirden oturup ağlıorum bu kadarda insanın üstüne gelinmezki bigün patlıcam ama ne zaman bilmiorum yani her dakika bi insan azarlanmazki senağlama

off off bn mi büyüytüorum bilmiorum ama ya kargoları önceden çaycı dağıtıomuş bni alınca bana verdiler kargo işinide bugün sabah dağıttım öğleden sonra dağıtmaya unuttum dahadoğrusu zamanım hiç yoktu işim başımdan aşkın zaten karşısında sanki 5 yaşında çocuk var bni azarladı neymiş nie dağıtmamışım sanki bn bilmiorum dağıtmayı onlar dolapta ölece kalsın die dağıtmıom sanki çaycı da orda kızla nette bişelere bakıo öle sinirlendim ki sustum hiçbişe sölemedim gitdim dağıttım bide bana dioki oraa kağıt koydum gözünün önünde bulunsun aklına geldikçe bakarsın atma dedi bnd ebi güzel aldım yırtıp çöpe attım ama varya sinirden oturup ağlıorum bu kadarda insanın üstüne gelinmezki bigün patlıcam ama ne zaman bilmiorum yani her dakika bi insan azarlanmazki senağlama

sende bnm gibi hazır cvp bi insan değilsin sanırım canım
lafı yapıştıramıyoruz
inş zmnla kalmaz böle bi sorun

sende bnm gibi hazır cvp bi insan değilsin sanırım canım
lafı yapıştıramıyoruz
inş zmnla kalmaz böle bi sorun

yok canm aslında bana bağırıldığında bişe olduğunda hemen konuşurum ama susmayı tercih ediorum insanlar çileden çıkarmanın en güzel yolu susmakmış

ama yakında patlamam mümkündür yani

kızlarrrrrrrrrrrrr az once hayatımda ılk defa ınternetten sıparıs yaptım nedense cok tereddutteyım :((((((
markofonı dıye bı sıte var belkı duymussunuzdur markalrın ındıırmlerını yapıyo vs neyse
az once bakarken nevresım takımı vardı yatas ama avusturalya malı ımıs 240 tl ama ındırıme gırmıs 170 dı
ustu naskıslı falan bırsey ve ben bunu dayanamadım babamdan kartı aldım sıparıs ettım ayy ınsallah yuzumu kara cıkarmazz offfffff :((((((((

hee kızlarrr bırde jumbonun ceyız kampanyası vardı netde gormustum
catal kasık takımı, tencere takımı, cay tepsısı cay bardagı ve sekerlık olan bı set 1500 lıradan baslayan fıyalt ıle
neyse bugun burdakı jumbo bayına gttım konsutum catal kasıkta bı modelı cok begendım
o modelde yenı cıkmıs ılk defa gordum zaten. ve en pahalı modelı ımıs normal satıs fıyatı 1900 :S
ama set olarak alınca hepsı dahıl 2000 tl dedı
ama ben tencere ıstemıyorum tencere takımım zaten var dedım once olmaz dedı sonrada kabul ettıler pekı olur dedı o zaman 500 lıra gerı gelırım 1500 olur dedı :))
ustelık kredı kartına 10 taksıtde yaaorım dedı
neyse baklım ıste babamdan kartı kapabılırsek alıcaz annemle :)))

kızlarrrrrrrrrrrrr az once hayatımda ılk defa ınternetten sıparıs yaptım nedense cok tereddutteyım :((((((
markofonı dıye bı sıte var belkı duymussunuzdur markalrın ındıırmlerını yapıyo vs neyse
az once bakarken nevresım takımı vardı yatas ama avusturalya malı ımıs 240 tl ama ındırıme gırmıs 170 dı
ustu naskıslı falan bırsey ve ben bunu dayanamadım babamdan kartı aldım sıparıs ettım ayy ınsallah yuzumu kara cıkarmazz offfffff :((((((((

yok cnm o kdr takma kafana
bende limangodan almıştım bişey olmadı
içine kurt düştüysede müşteri hizmetlerini arayıp internet alışverişine kapattırırsın kartı

ayrıca çok gzl güle güle kullan :nazar:

saol canım tesekkur ederım
benım sorunum kart deıl guvenıyorum sıteye
tek derdım acaba resımdekı gıbı mı olacak yoksa kotu bırsey mı gelecek dıye
cunku bazen resımlerı harıka oluyo ama yakından gorunce hıc begenmıyorsun :((
neyse bu defalık olsun bakalım nasıl bırsye cıkacak -tatlicadiarzu-

ben markafoni ve limangodan sürekli alışveriş yapıyorum karkma canım
sağlam siteler onlar.

günaydın kızlar şafak:216-188

bu topik nie boş kalmış bakemkafamçokkarıştı

Back
X