Asker yolu beklerken çeyiz hazırlığı..

ya canım beğenmek deilde ona göre daha niceleri çıkar onun yerine mutfak robotu saklama kapları çay bardakları ıvır zıvır al bunlar aynı ama çatal bıçaklar sürekli değişio daaha güzellei çıkıo sonra pişman olmayasın canım

canım zaten oyle dıye dıye taaa bu zamana kadar geldım anneme kalsa coktan almıstık :lepi:
sımdı soyle bırsey var jumbonun hıc bır zaman modası gecmıyo modası gecse bıle adı yatıyo aa humbo deynce emın ol kımse moda falan aramıyo ona kalıyorsa sahşi fıkrım jumboda oyle ahım sahım modeller yok ama sorf adından ve kalıtesınden dolayı tutuluyo delikafadulden
mutfak robotu saklama kabı falan onları alamk cok kolay fıyatlarıda cok uygun seyler ama bunlar daha pahalı bunları barı alımde cıksın aradan dıyorum :1no2:
cunku benım hıc bırseyım yok yenı yenı basladım yavas yavas almak zorundayım :çok üzgünüm:
dugun ne zaman olacak gercı oda bellı deıl offfff yıcem valla kafayı
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

canım zaten oyle dıye dıye taaa bu zamana kadar geldım anneme kalsa coktan almıstık :lepi:
sımdı soyle bırsey var jumbonun hıc bır zaman modası gecmıyo modası gecse bıle adı yatıyo aa humbo deynce emın ol kımse moda falan aramıyo ona kalıyorsa sahşi fıkrım jumboda oyle ahım sahım modeller yok ama sorf adından ve kalıtesınden dolayı tutuluyo delikafadulden
mutfak robotu saklama kabı falan onları alamk cok kolay fıyatlarıda cok uygun seyler ama bunlar daha pahalı bunları barı alımde cıksın aradan dıyorum :1no2:
cunku benım hıc bırseyım yok yenı yenı basladım yavas yavas almak zorundayım :çok üzgünüm:
aynen canım katılıyorum. En kalite Jumbo ve az bişey değil bende çeyiz setini alıcam Jumbo'nun 10 taksit yapsam anca öderim 1,500 lira en az.
Jumbonun modası geçmez zaten Jumbo yıllardır aynı ürünü üretiyo ve haya boyu garantisi ve yedek parça bulma imkanın var. İçim çok rahat o yönden.
Bence güzel düşünüyorsun bunu çıkart aradan önce

hımm doğru sölüosun canım bn jumbo hakkında pek bilgi bilmiorum canım

konuar açılış bakıorum :))

ya duygucum 2 si daha güzel bnce bn 2 sini beğendim doğrusu oval gelio

canım biraz daha bak istesen daha güzelinide bulabilirsin funadaydı sanırım ismin:)
yaa ikincisini mi beğendin sağol canım karar veremiyorum arada kaldım.
bir kaç kişi de 2. sini beğendi teyzemler filan daha zarif duruyormuş sanırım o olabilir :1hug:

yaa ikincisini mi beğendin sağol canım karar veremiyorum arada kaldım.
bir kaç kişi de 2. sini beğendi teyzemler filan daha zarif duruyormuş sanırım o olabilir :1hug:

demekki bi tek ben deülmüşüm;:)))

1 sini beğenmememin sebebi tutma yerleri bi tuhaf ama 2 sin öle mi ne kadar zarif:):1hug:

yok tatlım inş yaza izine geldiğinde söz yapıcaz :asigim:

yarı mat yarı parlak olan varya cnm çatal bıçak takımm ondan

canım sen sanırım benım dedıgı modelı almıssın bı oncekı sayfada resmı olması lazım
neyse de set olarak ne kadara aldın acaba? bana 2000lıra dedıler ben tenceresını ıstemedım var benım dedım 1500 olur o halde dedılerde

bumu yanı

var var da kartlar ful dolu aldım aldım şimdi ödüyorum kaydirigubbakcemile3
bir iki ay geçsin taksitlerim azalsın tekrar başlayacağım kaydirigubbakcemile2
şimdi ben birikime sardım külçe altını araştırıyorum
birikim yapan var mı aranızda
hem birikim yapıp hem çeyiz almakta güzel olur diye düşünüyorum nasıl olsa vakit var

Back
X