Asker yolu beklerken çeyiz hazırlığı..

hayranıım bitane deil 7-8 tane nevresim takımı var sölim halada almak istio valla:))
yatak örtüsü nü görmedim senin bn hadi bulda koy bakem finca setinide koy

cnm ya bende nevresim takımı hastasıyım 3 tane annem dantel yapmıştı onları sardırcak
4 5 tanede ben kendim alıcam çok seviyorum çok rengarenk kaydirigubbakcemile3
mesela 1 tane battaniyem var 1 tane daha alcam napim bende de böle ev tekstili hastalığı var kaydirigubbakcemile3

bnimde liste yapmamı ister misiniz??

aldıklarım[/B]

1.ARZUM ÇAYCI
1540.jpg

2. TAÇ NEVRESıM TAKIMI

1533.jpg

cnm ya bende nevresim takımı hastasıyım 3 tane annem dantel yapmıştı onları sardırcak
4 5 tanede ben kendim alıcam çok seviyorum çok rengarenk kaydirigubbakcemile3
mesela 1 tane battaniyem var 1 tane daha alcam napim bende de böle ev tekstili hastalığı var kaydirigubbakcemile3

hımm tabi canım bnde çk sewiorum ya o yüzden şimdiden alıorum özellikle mutfağımda herşeyim olsun istiorum annem 4-5 tane nevresim takımı yeterlidir dio ama bn alıcam vlla çk hoşuma gidio napim:)

canlarım geçenlerde bende çaycı aldım.ayrıyeten kettle almıycam ama.zaten o görevi görüyor.boş yere yer kaplamasın.

canlarım geçenlerde bende çaycı aldım.ayrıyeten kettle almıycam ama.zaten o görevi görüyor.boş yere yer kaplamasın.

ewet ikiside aynı işi görüoda ne bilim annemde öle dedi ayrı istersen ayrı alırsın bitanede dedi markası ne canım

ewet ikiside aynı işi görüoda ne bilim annemde öle dedi ayrı istersen ayrı alırsın bitanede dedi markası ne canım

bencede canım o parayla başka bişey alırsın.canım benimkinin markası king.biz evde kettleni kullanıyoruz kaç senedir,çok memnunuz.bende o yüzden aldım.inş. memnun kalırım.

Back
X