Asker yolu beklerken çeyiz hazırlığı..

bende çerezlik, kek kalıpları ve güveç seti almak istiyorum bu aralar istediğim modelleri yükleyeyim sana

oh oh başlasınlar tabi neyin eksik geç bile kalmışlar kaydirigubbakcemile3
DRoutkerKEkKalip.jpg

yane geç kaldılar tabikaydirigubbakcemile3
bunlar bernardodan dimi ne kadardı kız bn buna bakmıştım ama hatırlamıorum fiatını

yettim garikaydirigubbakcemile3

toplantıya çağırdılar bi ewrak için o yüzden canlarım şimdi konuşabiliz

silikonların neyi kötü canlarım teflonlarda bi bıçak değdirdiğin anda çiziilio ee keki neyle çakrtabilirmki başka

oktay ustayı izleyen var mı kızlar?

yane geç kaldılar tabikaydirigubbakcemile3
bunlar bernardodan dimi ne kadardı kız bn buna bakmıştım ama hatırlamıorum fiatını
bernardo da pahalı canım
ben esse ye bakıcam migroslarda da var
daha uygun bernardo saçmalamış
toplam 150 ye geliyo canım

yettim garikaydirigubbakcemile3

toplantıya çağırdılar bi ewrak için o yüzden canlarım şimdi konuşabiliz
habersiz gitme :oklava:

silikonların neyi kötü canlarım teflonlarda bi bıçak değdirdiğin anda çiziilio ee keki neyle çakrtabilirmki başka

oktay ustayı izleyen var mı kızlar?

teflon kalıbı yağladıktan sora,biraz un serpersen kalıba,hiiç yapışmıyo kek tatlıkısımma.s
zaten bıçak veya metal bişey değdirmek olmaz..

bernardo da pahalı canım
ben esse ye bakıcam migroslarda da var
daha uygun bernardo saçmalamış
toplam 150 ye geliyo canım

habersiz gitme :oklava:

kız naptın sen bn o paraya gider arzumun meyve sıkacağını alırım yahu yuhh artık baya saçmalamış

hemen gidip gelirim uzun sürmez dedim emme :))tamam bidaha söz haber vermeden çıkmam

teflon kalıbı yağladıktan sora,biraz un serpersen kalıba,hiiç yapışmıyo kek tatlıkısımma.s
zaten bıçak veya metal bişey değdirmek olmaz..

bn ewde yağlıorum unluorum yine yapışıo hele bide özenip yapim veya misafir geldiğinde yapim ya kabarmıo ya yapışıo yada çıkarırken yarısı kek kalıbında yarısıda tabakda olur ayy nasıl sinir olurum o zaman varya

bende geçende kek yaptım silikon kalıpta ona yapıştı ama teflonu daha rahat kullanıyorum ben tabi birazda alışkanlık olmuş bide ben çok pasta börek yaparım o yüzden güzel kullanışlı bişey almam lazım

bende geçende kek yaptım silikon kalıpta ona yapıştı ama teflonu daha rahat kullanıyorum ben tabi birazda alışkanlık olmuş bide ben çok pasta börek yaparım o yüzden güzel kullanışlı bişey almam lazım

hadi ya bnde çok yaparım acayip seewerim mutfağı kaydirigubbakcemile5

annem bana teflon yuvarlak pastatabanı için gibi bişi almış üçlü takım anlayın işte bu kadar tarif edebildim kaydirigubbakcemile3
kek kalıbıda alıcam ayrıca annem bi ara borcam kek kalıbı alalım diyordu o naıl olur acaba?

Back
X