Asker yolu beklerken çeyiz hazırlığı..

annem bana teflon yuvarlak pastatabanı için gibi bişi almış üçlü takım anlayın işte bu kadar tarif edebildim kaydirigubbakcemile3
kek kalıbıda alıcam ayrıca annem bi ara borcam kek kalıbı alalım diyordu o naıl olur acaba?

bilmemki cnm nasıl olur denemek lazım ama sen yinede bildiğinden vazgeçme bilmiyorumkismile

annem bana teflon yuvarlak pastatabanı için gibi bişi almış üçlü takım anlayın işte bu kadar tarif edebildim kaydirigubbakcemile3
kek kalıbıda alıcam ayrıca annem bi ara borcam kek kalıbı alalım diyordu o naıl olur acaba?

tart kalıbından bahsediosun sanırım canım

kızlar hiç borcam bardak filan öle almayın
hediye gelir çok
yani bizim buralarda öle
ben hiç almıcam
annem ben küçükken 2 tane almış
onlar var bi yeter diom ben

olabilir bak CADIARZU
bu havalar beni acayip bunalıma sokuyo
güneş açınca kendime geliyorum

aynen bnimde öle içim sıkılıo ayy şimdi akşam dersanede var off aman kim gitcek şimdi ayy şu sene bi geçeydi yaaohaoldumsmile

aynen güneş açınca insan kendini dahada zinde hissediyo ama bende dışarı çıkmak istemiyorum bunalıma giriyorum sevgilileri görünce boshayallersmile

aynen katılıorum ilk başlarda öleydide artık alıştım ama yaz gelsin yine girerim bn bunalıma hafta sonları ewden dışarı çıkmak istemem sanırım:çok üzgünüm:

bu aralar bende zorla uyanıyorum zor geliyorum işe erkenden yattığım halde zor kalkıyorum neden acaba yaa

aynen bnde süt çocuğu gibi bu hafta 10 da yatıorum sabah 7.30 uyanamıorum bile yatak keyfi yapmak tv izlemek müzik dinlemek istiorummmm

2581.jpg

bundan bahsediosun dimi melikecim

Back
X