Asker yolu beklerken çeyiz hazırlığı..

ne bilim ben dedim bişi alamıyoz bari almak istediklerimizin resimlerini koyalım koydum bişiler ama kimse yokkkkk

hımm anladım benimde çk alıcaklarım varda hangisine öncelik versem die düşünüorum ya

bende önce kumaşlarımı alıp pikolarımı yaptırıcam nasipse kap kacak düşünüyorum canım günlüklerim yok
vitrin takımı düşünüyorum kadeh bardaklar falan varya takım ondan
bir tane battaniyem var bir tane daha almak istiyorum
bir kaç nevresim almak lazım ne bilim öncelikli bunlar benim şimdilik

bende önce kumaşlarımı alıp pikolarımı yaptırıcam nasipse kap kacak düşünüyorum canım günlüklerim yok
vitrin takımı düşünüyorum kadeh bardaklar falan varya takım ondan
bir tane battaniyem var bir tane daha almak istiyorum
bir kaç nevresim almak lazım ne bilim öncelikli bunlar benim şimdilik

hımm ii yaparsın o pikoya sardırmak çk pahalı oluo kız unutma bitirdikten jiletin poşetin içine koy bide her tarafına çörek otu serp malum sararıo

hımm ii yaparsın o pikoya sardırmak çk pahalı oluo kız unutma bitirdikten jiletin poşetin içine koy bide her tarafına çörek otu serp malum sararıo

napim ama o kadar emek örülmüş hepsi sarılması lazım pikoya tavsiyen için sağol canım annemde öle bişiler diyordu ama tam dinlemedim onu galiba senin dediğini diyor oda

ben güvelenmesin bide bu kağıt böceği denen böceklere karşı diye biliyorum..birde sabun koyarar kokusuna gelmezmiş..naftalinde oluormuş..

ben sandıgıma sabun ve çörek otu koyuorum..

birde bohçalayarak değil hurca koyarak sandığa kaldırıyorum..

kızlar dogrusu corek otunu ılk kez duydummm ılgıncmıs
ama benım ıcın cok gec cunku hepsı sararmıs mebur yıkanacaklar :((
zaten henuz pıkolarım yapılmadı danteller hazırda gecırılmedı henuzz
offf hıc ıstemıorum ama annem el ne der ceyızı yok der dıye yaptıracakk
off el ıcın yazıyorus resmen :(

kızlar dogrusu corek otunu ılk kez duydummm ılgıncmıs
ama benım ıcın cok gec cunku hepsı sararmıs mebur yıkanacaklar :((
zaten henuz pıkolarım yapılmadı danteller hazırda gecırılmedı henuzz
offf hıc ıstemıorum ama annem el ne der ceyızı yok der dıye yaptıracakk
off el ıcın yazıyorus resmen :(

valla bende annen gibi düşünüyorum hepsi el emeği göz nuru çeyizde görülsün
he hazırlar daha çok kullanılıyor daha kullanışlı o ayrı ama ne bileyim dantelinde yeri başka

Ben bu ara biraz ara vermiştimmmm ama yine devam edicemmmmmm uyku seti almak istiyorumda çok pahalı bişe olmasın sizce hangi marka almalıyımmmm bide bornoz takımı alıcamda karar veremiyorummm.. ya kendimi çeyize kaptırınca kıyafet fln hepsini unutuyorum :))))

Ben bu ara biraz ara vermiştimmmm ama yine devam edicemmmmmm uyku seti almak istiyorumda çok pahalı bişe olmasın sizce hangi marka almalıyımmmm bide bornoz takımı alıcamda karar veremiyorummm.. ya kendimi çeyize kaptırınca kıyafet fln hepsini unutuyorum :))))

ay evet cnm ya diorum ki şu çeyizi bi tamamlım son anda da alırım kıyafet..önceliğim çeyiz oldu..

ben aldım canım ama resimle sergilenecek hali yok henüz

damat için fransız tülü aldım daha sonra onu kendi evimizde sehpa örtüüsü olaraktan kullanıcam...

sonracığıma kayınvalideme bohça için pikelik kumaş felan aldım...

bi tane kendime aldık pikelik kumar öyle duruyorlar...

sardırmaya vereceğiz Allah nasip ederse hemde baya bi ucuza gelecek annem yapıp yorulmak zorunda kalmıyacak....

ben aldım canım ama resimle sergilenecek hali yok henüz

damat için fransız tülü aldım daha sonra onu kendi evimizde sehpa örtüüsü olaraktan kullanıcam...

sonracığıma kayınvalideme bohça için pikelik kumaş felan aldım...

bi tane kendime aldık pikelik kumar öyle duruyorlar...

sardırmaya vereceğiz Allah nasip ederse hemde baya bi ucuza gelecek annem yapıp yorulmak zorunda kalmıyacak....

nerden aldın canım kumaşlarını?
önümüzdeki aylarda ilk olarak bende kumaşlarımı alıp sardırmayı düşünüyorum ama kısmetbilmiyorumkismile

serapcım bide bu fransız tülü dediğin nasıl birşey olacak?
damat bohçası heralde...
resmini çekte koysana sana zahmet merak ettik yavv kaydirigubbakcemile5

Back
X