Asker yolu beklerken çeyiz hazırlığı..

ama aldıklarımı yazabilirim kızlar aklıma gelenleri
3 takım su bardağım
2 takım çay bardağım ve altlıklarım
3 takım çerez kasem(farklı farklı)
6lı saklama kabım
2li,2li 3 takım salata tepsilerim
kurabiye servisim (2 katlılardan)
çerezliğim(3lü,yemekteyizdekilerden)
silikon kepçe,spatula vs takımım 8 parça sanırım
6lı normal kasem
2 şekerlik(1i cam 1i porselen)
sarmısak rendem
yagdanlık limonluk sirkelik
2 tane büyük cips kasesi
2 nevresim takımı(taç)
sonra şu diğer ince çeyizlerden bol bol var işte.tülbentim nerdeyse 50 tane var.25-30 havlu 30 tane lif,20 tane falan patik.

kızlar benim büyük şeylerim eksik.porselen takım tencereydi çatal kaşıktı onlar işte.yani acele etmedim ama elime geçtikçe beğendiğimide aldım yani.yakında işe başlicam.taksite gircem hemen zaten

maşallah canım yine varmış baya şeyin ya işe başladığında alırsın artık bizde görürüz :)

evet canım yinede baya var.ama iyikide almamışım diyorum çünkü geçen sene almaya kalktım.ondan sonra bu sene öyle güzel yemek takımları çıktıki.ama bu sene alırım artık.evlilik en fazla 1 sene sonra.modası geçmez yani öyle hemen

evet canım yinede baya var.ama iyikide almamışım diyorum çünkü geçen sene almaya kalktım.ondan sonra bu sene öyle güzel yemek takımları çıktıki.ama bu sene alırım artık.evlilik en fazla 1 sene sonra.modası geçmez yani öyle hemen

kesinlikle canım yani modas geçcek diye atıyoruz zaten zamana sonrada sıkışıyoruz ama ya
artık ben alıcam aralık sonu berabrdonun yemek takımını alcam koyrım birazdan canım

selam güzeller..aldıklarınızı güle güle kullanın..

ben bu ay hiç bişey almadım nişanlzaten siparişlerimi de yeni aldım..yemek takımları tencere setleri falan resim eklemiştim daha önce..

önümüzdeki aylarda 2 takım çkb seti alcam birkaç tane pike takımı..birde mutfaktaki ıvır zıvırlar işte..

2891.jpg

aralık sonu alıcağım çift maaşla bu yemek takımını alıcam nasıl kızlar??

hem çeyiz alıp hem birikim nasıl yapcaz -tatlicadiarzu-

yani bende bilmiyorum valla o yüzden ben şimdiden almaya bakıyorum sonuçta kaan veya bir başkasıyla olur aniden olursa içimde kalsın istemem yani ama aldıklarımın taksidini bitirmeden almıyorum doğrusu kendimi zora sokmaya gerek yok ortada hiçbişe yok sonuçta

içine sindiyse hiç düşünme al derim..

nasıl güzel mi canım burdan güzel görünmüyo belkide ben pek beğenmemiştim çünkü ama bernardonun mağazasına gidip gördümde gözlerimi kamaştırdı açıkcası.

bugun sende bi karamsarlık var..yok öyle olmassa böyle olur falan deme..olumlu düşün biraz..hepimizin hakkımızda hayırlısı neyse o olsun..kimin yarın ne olacağı belli değil ama olumsuz düşünüpte bugununu de zehir etme kendine..

canım zevkler renkler farklıdır..ben daha sade modelleri tercih ediyorum..ama senin içine sindiyse de kimsenin yorumuna bakma al..

bugun sende bi karamsarlık var..yok öyle olmassa böyle olur falan deme..olumlu düşün biraz..hepimizin hakkımızda hayırlısı neyse o olsun..kimin yarın ne olacağı belli değil ama olumsuz düşünüpte bugununu de zehir etme kendine..

canım zevkler renkler farklıdır..ben daha sade modelleri tercih ediyorum..ama senin içine sindiyse de kimsenin yorumuna bakma al..

canım ewet bu aralar pek karamsarım malesef ama elimde olmuyor yapamıyorum olumlu düşünemiyorum hep ağlıyorum çok kötüyüm canım ya

tabikide herkesin renkleri farklııdr yani bende sadeden yanayım açıkcası ama masada gördüm annem bile dedi çift maaşında bunu alırsın diye annemde hep acele etme,fazla özenme der halada diyor gerçi ya hoş

tatlikis güzel canım.bende daha sade modellerden yanayım.ama bunu günlük kullanmak çin diyosan olur.diğer yemek takımını daha ağır tarz alırsan olur yani.tabi seçim senin.arkadaşlarında dediği gibi içine sindiyse kimsenin yorumuna bakma al.

tatlikis güzel canım.bende daha sade modellerden yanayım.ama bunu günlük kullanmak çin diyosan olur.diğer yemek takımını daha ağır tarz alırsan olur yani.tabi seçim senin.arkadaşlarında dediği gibi içine sindiyse kimsenin yorumuna bakma al.

yok canım günlük değil misafir için ama ben bi bunu bitane daha alıcam misafir için bide günlük laıcam çk eksiklerim var hatta hiçbişeyim yokda diyebilirim yani

burcucum harika hem antik hem modern tarzı var ben günlük yemek takımı almasaydım bunu alırdım
çok şık şimdiden gülegüle kullan canım

saol duygucum ama bende zaten misafir geldiğinde çıkarıcam bitane daha alıcam misafir için bide günlük için alıcam

Back
X