Asker yolu beklerken çeyiz hazırlığı..

900.jpg
kızlarr nasıl sizcee gündelik kullanmak için kahvesi de varmış..almayı düşünüorum ne dersinizz hatunlarr
tatlım bayıldım çok güzel çohoş duruyor gerçekten
kızlar birde porlandda kaya maya aşkı serisini belki duymuşsunuzdur..işte o seriden de aşkım ve benim için,,iki kişilik kahvaltı takımı yapıcamm..istediğinin parçayı tek tek alabiliosunuzz..ben istediklerimi alıp takım yapıcamm..
952.jpg
956.jpg
kaya maya setini ilk gördüğümde bitmiştim yanımda sevgilim de vardı kolundan çeke çeke onada göstermiştim çok iyi düşünmüşsün benimde aklımdan geçmiyor değil

teşekkürler siyahincim ya kaya maya serisi benim çok hoşuma gidioo,,bi sürür takımım var zaten fuzulü olmasın diye gündelik iki kişilik bir takım oluşturayım dedimm

bu ara bende hiç bişey almadım..aklımdan birsürü sey gecıo almam gereken ama canım almak istemio daha dogrusu tek gidip almak istemiorum..

4599.jpg
kızlar resimde pek belli olmamış..ilk defa kütahya çizgimin dışına çıkarak porlanddan aldım:)...kendi takımımı kendim oluşturdum..normal takımların içinde olan istemediğim ve gereksiz olan şeyleri çıkarttım...benim hoşuma gitti kızlarr
yavv resim büyümüoo çok uğraştım :/

hatunlar birde bişey sorcamm uyku seti aldınız mı siz hiçç...benim yaklaşık 13-14 tane nevresim takımım fln var ama uyku seti hi almadım..annem gereksiz diyorr birde onların fırfırları fln oluomuş onlarda yeni yataklarda kullanılmıor zatennn?siz ne düşünüosunuz bu konuda..belki bulunsun diye bir çitf kişilk bir de tek kişilik alırım

hatunlar birde bişey sorcamm uyku seti aldınız mı siz hiçç...benim yaklaşık 13-14 tane nevresim takımım fln var ama uyku seti hi almadım..annem gereksiz diyorr birde onların fırfırları fln oluomuş onlarda yeni yataklarda kullanılmıor zatennn?siz ne düşünüosunuz bu konuda..belki bulunsun diye bir çitf kişilk bir de tek kişilik alırım

sarilalem, ben uyku seti almıycam.

kelebek seven birisi olarak kelebekliyi tercih ederdim boshayallersmile
ama bunun desenleri de güzel yani ikisinden birisini alsanda piman olmazsın.

canım saraylardaki şeylere benziyor aynıızemuszemus..çok güzelmişş

evet cnm ya mağazadada gördüğümde vuruldum du bakalım nişanlıcağzım gelsin foruma gidicez nasıl olsa bi delilik anımda belkide alırım kaydirigubbakcemile3

toplamda fiyat yüksek ama o biraz cnmı sıkıyor -tatlicadiarzu-

Back
X