Asker yolu beklerken çeyiz hazırlığı..

evet cnm ya mağazadada gördüğümde vuruldum du bakalım nişanlıcağzım gelsin foruma gidicez nasıl olsa bi delilik anımda belkide alırım kaydirigubbakcemile3

toplamda fiyat yüksek ama o biraz cnmı sıkıyor -tatlicadiarzu-
canım ne kadar fiyatı?
kardelencim kütahya porselen markası tatlımm

GNJpembeset20.jpg

ben bu takımdan almalıyım. çoook beğeniyorum boshayallersmile

ahh ahh bend eçok beğeniyorummm bunları bende almak istiyorum ama ilk başta kredi kartındaki borçları azaltıp neevresim takımlatrımı komple bitirmek (:

tatlıkısım evet yaa bende aynı durumdayım su an ama bısıler gorunce dayanamıorum ufak bısıler alıorum sonra ay sonunu zor edıorum :)

nevresim takımım 5 tane var daha bısuru almam lazım sanırım

tatlıkısım evet yaa bende aynı durumdayım su an ama bısıler gorunce dayanamıorum ufak bısıler alıorum sonra ay sonunu zor edıorum :)

nevresim takımım 5 tane var daha bısuru almam lazım sanırım

bu ramazan ayında çok açıldım kendime kıyafet aldığuımdan değil hep yiğenime ve market için alışveriş yaoptım ama varya deli gibi çokda secverim eve yiyiecek konusunda alışveriş yapmayı annem diyor zaten senden güzel ev kadını olur herşeyi ince detayına kadar düşünüyorsun diyo ahh ahh o gün bir gelse diyorum bend eiçimden (:
canım bende çok istiyorum ama gerçekten bu ay çok açıldım yani bakalım önümüzdeki ay yüksek yatırcam telefon,notbookda almak istiyorum nevresim takımı,kıyafetde almak istiyorum ya :(

bu ramazan ayında çok açıldım kendime kıyafet aldığuımdan değil hep yiğenime ve market için alışveriş yaoptım ama varya deli gibi çokda secverim eve yiyiecek konusunda alışveriş yapmayı annem diyor zaten senden güzel ev kadını olur herşeyi ince detayına kadar düşünüyorsun diyo ahh ahh o gün bir gelse diyorum bend eiçimden (:
canım bende çok istiyorum ama gerçekten bu ay çok açıldım yani bakalım önümüzdeki ay yüksek yatırcam telefon,notbookda almak istiyorum nevresim takımı,kıyafetde almak istiyorum ya :(

ne guzel ya bende ev ıcın alısverıs yapmaya bayılıorum..sureklı mutfakta durım yemek yapım falan bayılıorum :)
canım sorma ya bende cook sey almak ıstıorum ama işteeee

869339154812501.jpg

kizlar sizce bu nevresim takimi nasil.

cok guzel gorunuo canım..

tatlım albüm demişsin ama ben göremedim ? bilmiyorumkismile

canım arkadaş listemde olmadıgın için olabilir ekliorum

ne guzel ya bende ev ıcın alısverıs yapmaya bayılıorum..sureklı mutfakta durım yemek yapım falan bayılıorum :)
canım sorma ya bende cook sey almak ıstıorum ama işteeee

aynen ya sürekl mutfakta durim yemek yapim (:napıcaz canım biz böyle ya

aynen ya sürekl mutfakta durim yemek yapim (:napıcaz canım biz böyle ya

ah bi bilsem..nişanlım yemek yapmayı bildiğimi de bilio..sipariş falan vermeye bile başladı..evlenince napcam bilmiorum..tembellik yapma şansımı yitirdim şimdiden kaydirigubbakcemile3

tatlım güle güle kullan hepsi çok hoş opuyorumnanaktan

teşekkür ederim siyahincim..indirimde olanları almaya gayret ettiğim için tek tek olan var..sete tamamlıcam inşallah..

Back
X