Asker yolu beklerken çeyiz hazırlığı..

selam kızlaaarr boyle cıvıl cıvıl nevresımlerı gorunce kendımı zor tutuyorum resmeenn

kızlar bime kaztüyü yorgan ve kaztüyü yastık gelmiş kalitesi nasıldır acabaa

ben geçen hafta carrefour dan cem in tencere ve tavasını aldım 20 tl kaydirigubbakcemile2
sora bu hafta bizim okula pazarlamacılar geldi taç ın bornoz takımını aldım 80 tl kaydirigubbakcemile2
ondan önce de sinbonun çay makinesini aldım demliği porselen olandan 50 tl kaydirigubbakcemile2
sora yine sinbodan kahve makinesi aldım şu cezve şeklinde ollandan 15 tlkaydirigubbakcemile2

benden bu kadar kızlar başka da bişi almadım daha düğünüm de temmuzda inşallah bi sorun çıkmazsa:Saruboceq:
siz ne aldınız ve ne kadara kızlar ona göre araştırayım ben de :teytey:

ben geçen hafta carrefour dan cem in tencere ve tavasını aldım 20 tl kaydirigubbakcemile2
sora bu hafta bizim okula pazarlamacılar geldi taç ın bornoz takımını aldım 80 tl kaydirigubbakcemile2
ondan önce de sinbonun çay makinesini aldım demliği porselen olandan 50 tl kaydirigubbakcemile2
sora yine sinbodan kahve makinesi aldım şu cezve şeklinde ollandan 15 tlkaydirigubbakcemile2

benden bu kadar kızlar başka da bişi almadım daha düğünüm de temmuzda inşallah bi sorun çıkmazsa:Saruboceq:
siz ne aldınız ve ne kadara kızlar ona göre araştırayım ben de :teytey:

Ooohh hey maaşAllah =) bayanssulusmile

kızlar bende en son arzum blender seti
çift kişik battaniye çok güzel bişey uçları taşlı falan çok kokoşum ya:))
tek kişik battaniye
birde days in colorsun pike takımı
indirimdeydi:lepi:

Ooohh hey maaşAllah =) bayanssulusmile

canım saol da daha çok eksiğim war ya ablam temmusda evlendi bi sayıyıo şunları da alcan bunları da alcan diye ooohoooo oooo ıvır zıvır o kadar çok ki minik minik ama bir araya gelince kafa patlatan şeyler var :uhm:

Allah yardımcımız olsun arklar :Saruboceq:

canım saol da daha çok eksiğim war ya ablam temmusda evlendi bi sayıyıo şunları da alcan bunları da alcan diye ooohoooo oooo ıvır zıvır o kadar çok ki minik minik ama bir araya gelince kafa patlatan şeyler var :uhm:

Allah yardımcımız olsun arklar :Saruboceq:

Amin inşAllah Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Tatlı yorgunluklar işte(:
:hulya:

Son düzenleme:
ayy kesınlıkle ya ınanılmaz masraflılar ben ara sıra ufak tefek seyler alıyorum ama cidden toplama bakınca pahalı oluo..

bende bugun tactan yastık aldım 2 tane..

ayy kesınlıkle ya ınanılmaz masraflılar ben ara sıra ufak tefek seyler alıyorum ama cidden toplama bakınca pahalı oluo..

bende bugun tactan yastık aldım 2 tane..

kaydirigubbakcemile5

Güle güle kullanın inş arkadaşım :1rolleyes:

Back
X