Asker yolu beklerken çeyiz hazırlığı..

ben de tam tersi valiz olayına illet oluyor o ne ayol tatile çıkar gibi
hiç hoşuma gitmiyor en yakışık alanı bembeyaz bir sandık.
Şimdi çok harika modeller var incele bi öyle karar ver istersen canım ya
ay canım ben hiç ölegörmedim böle ahşaptan üzerinde cam fln var camın içindede çiçek fln..öle beyaz hiç görmedimm.gördüklerim hiç hoşuma gitmedi benimde aklıma valiz geldi..o beyazlara bakayım bi zamann..çünküü sadece bohçayla olmaz alınanlar bohçaya sığmazz

kızlar nişan alışverişinde nişan sandıgı isterseniz aldırabiliyorsunuz.. herşeyin toplu hoş durması acısından..
içine seccade ,havlu patik koyuyor kaynana ..dışardan alınanları sayıyım size, makyaj kutusu icinbde makyaj seti ama makyaj malzemeleride bayatlayabiliyor ona göre bakın ..makyaj kutusunun icinde parfüm,tırnak makası,far,rimel,fondoten,deodorant twemizleme mendili oluyor..
onun dışında set halinde gecelik sabahlık saten alınıyor.. bana complete set alındı . sortu na kdr vardı saten aldırın sizde..
iç çamaşırı alınıyor takım halınde kutuda..
atlet ve altu alınıyor takım..
ayna seti alınıyor .. icinde sac fırcası buyuk ayna tozluk vs var.
bunlar yani alınanlar..

teşekkür ettim canım:16:

yarışma bölümüne alyanslar yarışıor die bir yarışma önerdim kızlar katılmak isteyenleriii beklerizzzzzzzz

aaahh aaahhh asker yolu beklemek çok zordu vallaa kızlar o askerdeyken ben dayadım çeyizleri kendimi çeyize verdim vallaaa ALLAHıma binlerce şükür sağ salim kavuştum bitaneme şuan sadece alacakalrımız beyaz eşya mobilyalar kaldı hele bir nişan yapalımda koyacağım resimleri bende Allah herkese yardım etsin askeer yolu bekleyenlerede :69: çok zor valllaaaaaaaaa:14::70: bu arada kızlar plastik ürün almak isteyenler mesaj atsın çok uygun fiyata satılıyor çeyizlik alışveriş yapanlara indirimlerde var

Son düzenleme:
selam kızlar bugun ufak tefek seyler aldım yıne..ıkı pıke takımı bı saten nevresım takımı turkuaz..5 tane de havlu aldımm =))

bende en son sarev pamuk saten nevresim takımı ile pijama aldımm..nişan hazırlıklarımız sürüo şu ann bohça hazırlıklarıı o yüzden çeyiz hazırlıkların durgunluk yaşıyorum:1:

selam kızlar uzun zamandır buraya takılamıyorum konu buraya taşınınca kimseler gelmez olmuş

cumartesi günü taksitim vardı ödedim bitirdiydim yine nevresim takımı aldım bakın bakalım beğenecek misniz
taçın 100 tl'ye aldım.

3597.jpg

güle güle kullan canım nevresim takımını..

herhalde biz en çok parayı nevresimlere yatırıyoruzz :1:

bende 3 tane pamuklu var 2 tane pamuk saten 2 de pike takımının içinde 1de sırf rengine bayıldıgım için aldıgım saten var şimdilik yeter sanırım..

gerçi görünce dayanamıyorum ama nişanlımda hayırlısıyla gelince bi kaç tane de onla alırız yiteeerr :1:

güle güle kullan canım nevresim takımını..

herhalde biz en çok parayı nevresimlere yatırıyoruzz :1:

bende 3 tane pamuklu var 2 tane pamuk saten 2 de pike takımının içinde 1de sırf rengine bayıldıgım için aldıgım saten var şimdilik yeter sanırım..

gerçi görünce dayanamıyorum ama nişanlımda hayırlısıyla gelince bi kaç tane de onla alırız yiteeerr :1:

saol canım küçük paralı taksite böldürüyorum canım.bişey almıyım diye o kadar çk değişik şeyler çıkıyorki.:)dayanamayıp alıtyoruz yani.o yüzden sadece nevresim takımı aşıyorum ben bir söz olsa zaten o zaman hızlandırcam ama onada işte baya zaman var.
maşşallah canım nevresimlere yatırıyoz paraları benimde toplam7-8 tane var bi 10-11 tane olucak toplamda.dahada başka almam beyaz eşyalar var daha,mutfak eşyaları,,nişan parası felan:51:

anladım canım en iyisini yapıosun..zamanın varken yavastan al..ve birikim yap biraz..ben nişanlım askere gidince almaya başladım gerçi nişanlımla beğenmiştik çoğu şeyi gidince de almaya başladım..ama şimdi hala baksan bi dünya eksik var..beyaz eşyaları saymıorum bile..

nevresimlerde o kadar çeşitli olunca insan dayanamıo..bende her dısarı cıktıgımda hala nevresimlere bakıyorum..

ay hayırlısıyla ağız tadıyla yuvamızı kuralımda elbet eksikleri tamamlarız :nazar:

anladım canım en iyisini yapıosun..zamanın varken yavastan al..ve birikim yap biraz..ben nişanlım askere gidince almaya başladım gerçi nişanlımla beğenmiştik çoğu şeyi gidince de almaya başladım..ama şimdi hala baksan bi dünya eksik var..beyaz eşyaları saymıorum bile..

Nevresimlerde o kadar çeşitli olunca insan dayanamıo..bende her dısarı cıktıgımda hala nevresimlere bakıyorum..

Ay hayırlısıyla ağız tadıyla yuvamızı kuralımda elbet eksikleri tamamlarız :nazar:

bak meesela bu 100 tl 10 ay a böldüler 10 tl ödemeye başlıcam tabi yeri gelicek 20,30 ödücem öbür türlü bitmez çünkü.ya sonuçta 10,20 biyerlere harcıyoruz gereksiz en azından böle şeyler alıp çeyizime koymak daha mantıklı.
Aynen canım annemde diyor bi nevresim bi havluya bitmiyor diyo:)

çok güzeller ben daha almam derim ama gider yine alırım annemle ağz dalaşı yaparız yani:))
kesinlikle canım bi kurduk mu herşey gelir bizimde bi resmiyete döküleseydi herşeyi almaya başlamak istiyorum artık ya

kızlar dün dia'ya ya girdim bardak takımı gördüm pek bi hoşuma gitti 2,99 tlye su bardağı aldım ne büyük ne küçük yani.akşam çekip koyarım fotosunu.tam meşrubat bardağı yani.ideal

yakınlarında olanlar gidip bakın isterseniz.

Kızlar güle güle kullanın aldklarınızı:81: hepsi çok güzel. Ben de ekliyorum; :78:

Reçellik;
dsc01345nt.jpg

Kahve Takımım;
dsc01347p.jpg

dsc01349r.jpg

Sosluklarım şimdilik 3 tane ama 6 ya tamamlıcam :61:
dsc013510.jpg

Çerezlik fotoda 2 tane ama normalde 3 tane
dsc01354d.jpg

Yemek servisi için tabaklarım:97:
dsc013560.jpg

Borcamlarım
dsc01360e.jpg

güle güle kullan tatlımmm kahve takımın çok hoşş :46:

Aşkımla bana öze lkaya & Maya seti alıcam ben kızlar.. Geçen sene aşkımla geerken görmüştüm bayılmıştımmm... :52:
Baksanıza şunlara ;

images

612102.KMA.jpg

:69::69::69:

çok ama çok güzemiş bende görmüştüm ama hatırlamıyorum nerde gördüğümü ya harka çok şekerler:)
ne kadar canım bu?

Back
X