Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konu yanlış yerde, en kısa süre içince ilgili bölüme taşınacaktır. Allah kavuştursunhadi kızlar askerini bekleyenler, yeni askere.gidecek sevdiceginizi bekleyenler buraya toplanalim safaklariniz kac bakim:)
ilk defa actigim icin yanlis yere acmsm demek k.bakmayn AMIN tesekkur ederm.bu arada:)Konu yanlış yerde, en kısa süre içince ilgili bölüme taşınacaktır. Allah kavuştursun
AMINN tesekkur ederim mune hanim :)Tamam sorun yok, uygun bölüme taşıdım
Hayırlı teskereler, Allah kavuştursun
Topiğinizde ilk siz yazın o zaman Şafak kaç?AMINN tesekkur ederim mune hanim :)
:) 86 cok sukur uzun dönem di darisi bitmesine olsun INSALLAH:) ve tum asker yolu bekleyenlere.olur INSALLAH:)Topiğinizde ilk siz yazın o zaman Şafak kaç?
Maşallah az kalmış çok şükür, son günler geçmek bilmez gerçi ama hayırlısıyla sağ salim gelsin kavuşun inşallah, Rabbim askerlik yapan delikanlılarımızı korusun ve onların yolunu gözleyen herkese sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah.:) 86 cok sukur uzun dönem di darisi bitmesine olsun INSALLAH:) ve tum asker yolu bekleyenlere.olur INSALLAH:)
AMIN cok tesekkur ederim aynen az kalnca uzuyor sanki safak bitmek bilmiyor:) ama hayirlisiyla bu gunlerde geçecek hayrlisiyla tum ASKErlerimizin sagsaglim gelmesine olsun bu olaylar yuzunden sehitlermz cok olyor RABBIM hepsini korusun INSALLAHMaşallah az kalmış çok şükür, son günler geçmek bilmez gerçi ama hayırlısıyla sağ salim gelsin kavuşun inşallah, Rabbim askerlik yapan delikanlılarımızı korusun ve onların yolunu gözleyen herkese sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah.
sayma canim bi muddet gecmez yksa
Damlaaaam yeni gördüm hayırlı olsun başlıksayma canim bi muddet gecmez yksa
300ler bttimi geciyor canim skma canini hosgeldn bu arada330 Allaha şükür acemilik bitti yarın geliyor ama çok özledim tabii
sagol kuzum ya baktm herks konu aciyor bnde acim dedmDamlaaaam yeni gördüm hayırlı olsun başlık
Iyi ettin iyi iyi ya benim de biraz canım sıkkın gece sevdicegimin oralardada saldırı olmuş akşam zaten bi ara ben sana mesaj aticam dedi sonra bekledim bekledim yazmadi uyudum baktım sabah yazdı işte o yüzden yazamamis .. bitse de rahatlasak ya çok korkuyorumsagol kuzum ya baktm herks konu aciyor bnde acim dedm
aynen kuzum hepmzn kalbi cikack yernden bu konu icn malesef ya ama elden bsey gekmiyor dua etmektn baska icini rahat tut ALLAH yardmclari.olsun canimIyi ettin iyi iyi ya benim de biraz canım sıkkın gece sevdicegimin oralardada saldırı olmuş akşam zaten bi ara ben sana mesaj aticam dedi sonra bekledim bekledim yazmadi uyudum baktım sabah yazdı işte o yüzden yazamamis .. bitse de rahatlasak ya çok korkuyorum
Öyle canım benimmmaynen kuzum hepmzn kalbi cikack yernden bu konu icn malesef ya ama elden bsey gekmiyor dua etmektn baska icini rahat tut ALLAH yardmclari.olsun canim
az kaldi plakalara cok sukur cnm:)Öyle canım benimmm
Ay evet bizim bu gece 00.00 olunca 81! Ya diyorlar plakalar hızlı geçiyor ama goruczaz kaldi plakalara cok sukur cnm:)